Başka iş bulmadan bu işten çıkmanızı önermem zaten durumlar ortada yani ki asgari ücretle çalışıyormuşsunuz maaşınız biraz arttı. Hakkınızı isteyebiliyorsanız isteyin elinizden geleni yapın ama işi bırakmayın.
Istanbulda yasiyorsaniz ismek ya da halk egitimin ingilizce kurslarina katilabilirsiniz, orda devam ederken vasiflariniza uygun baska bir is arayin, bu esnada da hakkinizi almak icin elinizden geleni yapin, baktiniz olmuyor asgari ucretle is her yerde var zaten.
Üniversite sınavına gir, ilgi duyduğun alan ile ilgili bölüm seç.. 25 daha genç yaş.. 2. öğretim ile devam edebilirsin, aöf okuyorsan eğer, başka iş bulduğunda iş alanını daralt. Ders çalışman gerektiğini şimdiki iş yerinede, başka işe girsende belirt.
İngilizce kursuna gidip şakır şakır ingilizce konuşan kimse tanımıyorum.. Çünkü dil kendi ülkesinde öğrenilir..
bende özel sektördeyim aynı iş yerinde 5 sene bitecek 3. yılımda iyileştirme istedim yaptılar.tabi ozaman maaşım iyileştirme ile iyi olmuştu ama şartlar zorlaşınca maaş yine eridi ,yinede çok şükür bugün zamlı alıcaz bakalım, ben sekreterim ekstra bir işde yapmıyorum Allah patronlarıma daha çok versin işimdende patronlarımdan da çok memnunum,sizin yaşınız daha küçük kurumsal yerleri seçerseniz 1 işiniz olur ekstra iş veremezler ,özel sektörde devam edecekseniz uzun vadeli iş olarak çok araştırmanız gerek