özel soru hamile bayanlar özelikle sizden cevap bekliyorum...

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
merhaba ben hamile bayanlara özellikle bu konuda yardım istiyorum yumurtlama dönemimde esimle beraber olduysam kac gün sonra hamile oldugumu anlarım bu soruma 5vs 10.gün vs gün vererek cevaplarsanız sevinirim ..

merhaba ben hamile bayanlara özellikle bu konuda yardım istiyorum yumurtlama dönemimde esimle beraber olduysam kac gün sonra hamile oldugumu anlarım bu soruma 5vs 10.gün vs gün vererek cevaplarsanız sevinirim ..

Adet geçtikten 1 hafta sonra idrar testinde adet geçtikten 1 gün sonrada kanda çıkabiliyor.

Fakat geç döllenme vs durumlarda daha geç olabiliyor malesef

Adet geçtikten 1 hafta sonra idrar testinde adet geçtikten 1 gün sonrada kanda çıkabiliyor.

Fakat geç döllenme vs durumlarda daha geç olabiliyor malesef

canım yani demek istedigim sey sperm yumurtalıga ulastıgında dogru sonucu aldıktan sonra kac gün süre icinde gebe oldugumu anlarım 3gündemi 5 gündemi ..

canım ben yerleşme kanamasından anlamıştım, ama herkeste olmuyomuş, 3 ağustos döllenme günü 10 ağustos rahime ekilme yerleşme yazıyodu nette, harbidende benim 10 ağustosta yani 1 hafta sonra yerleşme kanamam olmuştu pembemsi kahvemsi hafif bi lekelenme

canım hamile kaldıgımızda kanamamı oluyor kanama falan demisin anlayamadımda k.akma.

Adet gününüzde yaptıracağınız kan testi sorunuzun cevabını.
hatta bazen aynı gün eczane testi de ipucu veriyor..

canım yerleşme kanaması, bebek rahmine yerleşiyo ya o olay, kimilerinde kanama oluyo kanama dediysem lekelenme gibi

adet oldugu gün kan testi yaptırmam hamile olup olmadıgını gösterimi adetliyken hamile olunmaz diyolardıda...

canım mesela adet olmayı beklediğin tarih 1 ocak, hamile isen zaten adet olmıcaksın, mesela ben 20 ağustosta olmayı bekliyodum dayanamadım 19 ağustosta test yaptım çift çizgiyi gördüm 20 ağustostada kan testi yaptırdım hcg 4187 çıktı

adet oldugu gün kan testi yaptırmam hamile olup olmadıgını gösterimi adetliyken hamile olunmaz diyolardıda...

Tam anlamadım ne sorduğunuzu.
Anladığım kadarıyla söyleyeyim.
Siz normal edit gününüzde adet mi oldunuz.
Üstüne görme diye birşey varmış okumuştum ama nasıl bilmiyorum.
Ama eğer hnenüz gününz gelmediyse bir-iki gün önceden yapılan kan testi bile sonuç veriyor.
Ben üç gün kala başlıyordum eczane testleri yapmaya.
Genelde de bir gün önce silik çıkıyordu gebeliklerimde.

canım sence ezcaneden aldıgımız testler bizi yanıltabilirmi dogru sonuç veriyomudur bi bilgin varmı?

Bir de şu var eczaneden alınan testler için söylüyorum iki ya da üç ayrı marka alırsanız adet gününüzde yaparsanız sonuç kesin gibi olur..

ben adetimin geçmesini beklemeden test yaptım pozitifti. doktor 6 haftalık hamile olduğumu söyleyince anladımki ben hamile kalıp hemen adet olmuşum yani üstüne görme dedikleri olayı yaşamışım kişiden kişiye değişiyor sanırım eğer benim kadar sabırsız değilseniz adetinizin geçmesini bekleyin ve iki farklı markanın testini alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…