özel soru hamile bayanlar özelikle sizden cevap bekliyorum...

Ben de adetim gelmeden test yaparak öğrenmiştim. Doktora gittiğide 3. haftadasın nasıl testte çıktı diye şaşırmıştı.

Son düzenleme:
Canım maalesef bu iş öyle 3-5 günde belli olmuyor.
Adet gününde belli olur.
İdrarda da kanda da anca çıkıyor.
Ovulasyon gününden 12 gün sonra belli oluyor.
Hatta geç döllenme olursa 12 de idrarda bile çıkmayabiliyor.
Belirti dersen sakın bekleme adetin geçtikten sonra hamilelik belirtileri başlıyor.
Onun öncesinde olanlar tamamen psikolojik belirtiler oluyor sonra ne mi oluyor adet günün bir geliyor kanaman başlıyor.

arkadaşım benim adetim 1 gün geciktiğinde idrar testi yaptım çıktı ertesi günde kan testi yaptım ondada çıktı

kafaniz baya karismis sanirim en son ne Zaman adet oldunuz belki oyle daha iyi yardimci olabiliriz

adet günmden 5 gün sonra test yaptım tam çıkmadı kan testinde belli oldu ovlsyndan 12 gün snra belli oluyor sanrm kesin snç için kan testi yaptr bnce

valla ben döllenme olduğunu birliktelikten 4 gün sonra hissetmiştim inanılmaz bir şişkinlik oluştu yemekten sonra öyle böyle değil
sonra içimde birşeyin yuvarlandığını hissettim sanki sonra yerleştiğinde sıçradım yerimden hamilelik testi yapmadan önce emindim hamile olduğumdan.. ki bu benm ilk hamileliğim ilginç. bi durumdu

ay ne güzel tek bebüsmü var suan..

canim gecen ay oldunda kacinda basimi sonumu,normalde kac gunde bir adet oluyosun oda onemli ama 10 gun kaldigina gore adetine daha testle belli olmaz bosuna masraf etme derim

28 günde bir oluyorum her ay gecen ay 10da olmustum bu ay 7 sinde düzenli adet görüyorum kasımında 4 olmam lazım normelde ins olmamda bebüsüm olsun artık..

ben ovulasyon gününden bikaç gün sonra, yaklaşık 1 hafta süren beyazımsı akıntıdan anlamıştım, daha doğrusu tahmin edip ümitlenmiştim. gerçekten de hamileydim, adet günümden 2 gün önce yaptığım idrar testiyle anladım.
sonra adet günümde kan testi yaptırdım, orda da çıktı çok şükür.şuan 16 haftam bitti.

rabbim analı babalı büyütsün evladını sana hayırlı kılsız size bagıslasın

bi sorum olacak benımde 10 ekim yumurtlama 24 ekim regl tariimdi ama 21 ekımde pembe lekelenme başladı sonra kahverengiye dondu ama regl kanaması gıbı degıldı regl olmam gereken gun kantestı verdım 5.4 çıktı dr tam sınırda oldg söledı suan ise lekelenme arttıı fakat rengı hala koyu bırde iki ay öncesınde 4 haftalık düşük yaptım ondada aynı seylerı yasamıstım acaba tekrar dusukmu yapıcamm 5.4 hamıleyım demek için yeterli bır degermı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.ben bazı kadınlar hem adet olur hemde hamile kalır diye duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…