yanlış çıkan oluyomuş ama %90 doğru sonuç veriyo olmadı iki test alırsın peş peşe yaparsın ama kan testi %100
Bir de şu var eczaneden alınan testler için söylüyorum iki ya da üç ayrı marka alırsanız adet gününüzde yaparsanız sonuç kesin gibi olur..
valla ben döllenme olduğunu birliktelikten 4 gün sonra hissetmiştim inanılmaz bir şişkinlik oluştu yemekten sonra öyle böyle değil
sonra içimde birşeyin yuvarlandığını hissettim sanki sonra yerleştiğinde sıçradım yerimden hamilelik testi yapmadan önce emindim hamile olduğumdan.. ki bu benm ilk hamileliğim ilginç. bi durumdu
adet günmden 5 gün sonra test yaptım tam çıkmadı kan testinde belli oldu ovlsyndan 12 gün snra belli oluyor sanrm kesin snç için kan testi yaptr bnce
gecen ay oldum uan aderime10 gün var
canim gecen ay oldunda kacinda basimi sonumu,normalde kac gunde bir adet oluyosun oda onemli ama 10 gun kaldigina gore adetine daha testle belli olmaz bosuna masraf etme derim
evet 1 tane :)
ben ovulasyon gününden bikaç gün sonra, yaklaşık 1 hafta süren beyazımsı akıntıdan anlamıştım, daha doğrusu tahmin edip ümitlenmiştim. gerçekten de hamileydim, adet günümden 2 gün önce yaptığım idrar testiyle anladım.
sonra adet günümde kan testi yaptırdım, orda da çıktı çok şükür.şuan 16 haftam bitti.
canım ben yerleşme kanamasından anlamıştım, ama herkeste olmuyomuş, 3 ağustos döllenme günü 10 ağustos rahime ekilme yerleşme yazıyodu nette, harbidende benim 10 ağustosta yani 1 hafta sonra yerleşme kanamam olmuştu pembemsi kahvemsi hafif bi lekelenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?