Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kahkaha attım yazamama kfkdkd ya klavyem bozuk arkadaşlar ondan böyle ama bende çok güldümkız nişanlını satıyorsun sandım kfjfj
Ay bu sektör soyguncu söktör bacım inanki verdim dkdkdk ama gğzel oldu bana çok yakıştıbu nışanlığın neyine 28 bin verildi ? kumaşı mı ?
Ay ne güldüm dkdkd bende güldüm vallaGülme krizine girdim çok afedersiniz yaa
Bilerek yazılmış sandım, hani nişanlıylz sorun yaşandığı için
Allah iyiliğinizi versin yaaa![]()
Ay düzeltilmiyorda kaldı öyle ckdkkckız nişanlını satıyorsun sandım kfjfj
güzel günlerin olsunAy bu sektör soyguncu söktör bacım inanki verdim dkdkdk ama gğzel oldu bana çok yakıştı
Yazamamışım bacım dkdkdkk böyle bişiy cıkmış ortalığı kdkdkdk ama olsun iki gülmüşüz mis gibi kdkddkBaşlığı okudum. Esprisine nişanlını satıyorsun sandım. Kuyruğu bilmem maç metre diye okuyunca , Allah Allah adamda ne kuyruğu var diyorumAy çok güldümmm
Yooo hiç kendimi özel hissedeyim gibi bir çabam olduğu için özel dikim bir nişanlık diktirmedim. Nişanlım herşeyin en iyisi olsun gönlünce olsun dedi aradığım istediğim nişanlık bulamadım. Bizde diktirmeye karar verdik . Tamamen böyle. Yani Bursa durduk yere bu şekilde aşalım komplek göstermesi yapmanıza gerek yoktu. Çok saçma bir eleştiri olmuş kabul edemeyeceğimresmi niye kaldirdin?
dolapa, gardropa koy bence ama fiyati düşür
ben oleg cassiniden ustunde etiketiyle aldim nişanlıgimi herseyi dahil 2880e aldim (kendi web sitesinde 22ydi fiyati)
aldigima yakin fiyattan satisa koyacagim.
kim neden ikinci el bir nisanliga - ustelik bilindik marka da degil o parayi versin ki?
sen 28 vermissin ama "bir kere evlenecegim, prenses gibi olayim, tam üstüme otursun hayal ettigimden eksik olmasin" diye diktirdiginden vermissin. yani ozel dikim sana kendini iyi hissettirmis. "kiralik mi" diye soranlara "hayir ozel dikim" demissin vs .bu paranin birazini kumasa işçilige verdiysen birazini da bu "ozelim ben" hissine vermissin.
simdi dolaptan alan kiz ikinci el almis, tasarım da elalemin hevesinin hayalinin tasarimi, onluk birsey yok. hava da atamayacak muhtelen utanacak, gizleyecek aldigi yeri.
o neden 18 versin ki?
nisanligi gormedim ama bence 3-4 bine falan düşür alıcı bulsun. zaten kuyruklu vs diyorsun bir daha giyemezsin. baza altinda rengi solacagina en azindan kurtulursun
Ayyyy çok güldüm çok yaşaBen de böyle bir şey sanmıştımEki Görüntüle 3654612
Bu nasıl bir cümleYani Bursa durduk yere bu şekilde aşalım komplek göstermesi yapmanıza gerek yoktu.