Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bayanlar özel üniversite okumayı dusunuyorum puanım yuzunden devlet okumaya yetmio aklımda birkaç tane üniversite var ama sizden de fikir almak istiyorum puanım okul puanıyla birlikte 230-290 arası olucak sonuçlar açıklanınca editler tam puanı söylerim sayısalım mühendislik istiyorum inşaat önceliğim olmakla birlikte endüstri makinada düşünoyum istanbulda bana önerebileceğiniz ilerde iş bulurken sıkıntı yaşamayacağım kaliteli üniversiteler önerir misiniz
merhaba bayanlar özel üniversite okumayı dusunuyorum puanım yuzunden devlet okumaya yetmio aklımda birkaç tane üniversite var ama sizden de fikir almak istiyorum puanım okul puanıyla birlikte 230-290 arası olucak sonuçlar açıklanınca editler tam puanı söylerim sayısalım mühendislik istiyorum inşaat önceliğim olmakla birlikte endüstri makinada düşünoyum istanbulda bana önerebileceğiniz ilerde iş bulurken sıkıntı yaşamayacağım kaliteli üniversiteler önerir misiniz
benim bir bayan arkadaşım sırf devlette okumak için maden mühendisliği seçmişti. halbuki özelde yarı burslu çok daha iyi ve kendisine uygun bir bölüm okuyabilirdi. kendide çok pişman oldu sonradan. ileride yapmak istediğin mesleğe göre karar ver, artık devlet özel ayrımı diye bir şey kalmadı. tabi bazı özellerden uzak dur arkadaşlar bahsetmiş ama bilgi, yeditepe, koç, sabancı iyidir. 290 puan kaç üzerinden canım? ben ona göre benim okulu bir check edeyim senin için.
kesinlikle istanbul areli tavsiye etmiyorum. genelde giden arkadaşlarım var mezunlar ve memnun değiller.
Benim bildiğim ve iyi olduğunu düşündüğüm hatta seneye lisansı bitirince yüksek lisans için bende düşünüyorum.
istanbul aydın
beykent
ışık (bilgisayar mühendisliği okuyan tanıdığım var çok memnun)
istanbul teknik
bildiklerim bunlar
evet biliyorum daha evvelki mesajlarımda neden yazdığımı açıkladımİTÜ devlet ünv. benim bildiğim.
evet biliyorum daha evvelki mesajlarımda neden yazdığımı açıkladım