- 31 Mayıs 2015
- 1.511
- 1.555
- 133
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
Merhaba kızlar,
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorum
Bazen sırf benim hakkımda bir yorum yapmış mı diye bakıyorum. Bana söylemediği pek çok özelliğimden orada övgü dolu şekilde bahsediyor belkide bunları görmek hoşuma gittiği için bakıyorum , sonra düşünüyorum kk'da yaptığım yorumları okusa hoşuma gider mi diye gitmez
sizce radikal bir karar alıp bakmaktan vazmıgeçsem? bakmaya devam mı etsem? gizliliğini ihlal etmiş olur muyum yanlış mı doğru mu bir türlü karar veremiyorum. Bana yapılmasını istemediğim birşey yapıyorum kafam çok karışık (öyle tatlı şeyler yazıyor ki ondan bakıyorum güven problemi asla değil)
Eşim ünlü bir sitede yazarlık yapıyor orada kullandığı nicki biliyorum :) güven problemimiz hiç olmadı ancak ben onun orada yazdıklarını hergün okuyorum, benim bunları okuduğumu bilmiyor. Okurken çoğu zaman suçluluk hissediyorum sanki özel hayatına mudahale ediyorum gibi geliyor ama merakta ediyorum