Özelde aşılama yaptıranlar ilaç raporu alabilirsiniz.

Maalesef canım keşke makul olsa kutusu 368 tl üstelik 2 kutu istiyorlar aslında biraz bizlerinde bilgi sahibi olması gerek ben 1 kez rapor aldım doktorum 2 kutu istedi ama 1 kutusunu kullandı bizlerde 2 kutu dırabilirsek en azından bir daha ki denemede kullanabiliriz üstelik gonal f 368 tl menegon 100 tl ikiside aynı işlemde yumurta geliştirmede kullanılıyor ucuz olanı tercih edip ücretini ödeyebiliriz biraz bilgi sahibi olmak gerek ben ilk denemede menegon kullandım ücretli aldım
Cnm bende 6kasimda asilama yaptirdim oncesinde serophene kulandim ve catlatma ignesi oldum esimin islemleriyle birlikte 300tlyi buldu galiba..ilaclarin % 20sini devlet karsilyo ama catlatma ignesini raporla almak istemedim 73tl ilac icin allah korusn ilerde tup bebek gerekirse raporu harcamak istemedik ins rabbim bu ay bebisi nssip eder rabbim isteyen her cifte nssip etsin insallah

Cnm bende 6kasimda asilama yaptirdim oncesinde serophene kulandim ve catlatma ignesi oldum esimin islemleriyle birlikte 300tlyi buldu galiba..ilaclarin % 20sini devlet karsilyo ama catlatma ignesini raporla almak istemedim 73tl ilac icin allah korusn ilerde tup bebek gerekirse raporu harcamak istemedik ins rabbim bu ay bebisi nssip eder rabbim isteyen her cifte nssip etsin insallah
Amin canım rabbim cabalarımızı boşa çıkarmasın aslında o an gözüm pek bir şeyi görmüyordu bir an önce denemek istiyordum hastanede rapor deyince hemen aldım ama tutmadı aslında hepsi doktorların ihmali ben haşimato hastası olduğumu 2,5 ay önce öğrendim oysa 2,5 yıldır gitmediğim merkez kalmadı .
Bakalım önümüzdeki ay tekrar doktora gideceğim ne önerecek.
Sizin sorun neydi peki.

Amin canım rabbim cabalarımızı boşa çıkarmasın aslında o an gözüm pek bir şeyi görmüyordu bir an önce denemek istiyordum hastanede rapor deyince hemen aldım ama tutmadı aslında hepsi doktorların ihmali ben haşimato hastası olduğumu 2,5 ay önce öğrendim oysa 2,5 yıldır gitmediğim merkez kalmadı .
Bakalım önümüzdeki ay tekrar doktora gideceğim ne önerecek.
Sizin sorun neydi peki.
Cnm cok gecmis olsun hastaligini ilk kez duydum ins ciddi birsey degildir..bende 2 yillik evliyim aslinda bizde hic bi sorun görünmüyor. Butun tahliller temiz hsg bile cektirdim geçen sene belkide cok stree yaptigim icin olmuyo ve rabbimin bi bildiği var zamani var galiba cok istiyoruz ama bebis cok nazli;)

Cnm cok gecmis olsun hastaligini ilk kez duydum ins ciddi birsey degildir..bende 2 yillik evliyim aslinda bizde hic bi sorun görünmüyor. Butun tahliller temiz hsg bile cektirdim geçen sene belkide cok stree yaptigim icin olmuyo ve rabbimin bi bildiği var zamani var galiba cok istiyoruz ama bebis cok nazli:KK66:
Troid antikoru bu durumun gebeliğe engel olduğunu söylüyor doktorlar bakalım hayırlısı artık bizde 2 yıldır sebepsiz kısırlık diye hastane hastane dolandık ama sonuç tesadüf ortaya çıktı anti tpo tsh baktırdınız mı ?
İnşallah rabbim hayırlı haberler almanızı sağlar.

Troid antikoru bu durumun gebeliğe engel olduğunu söylüyor doktorlar bakalım hayırlısı artık bizde 2 yıldır sebepsiz kısırlık diye hastane hastane dolandık ama sonuç tesadüf ortaya çıktı anti tpo tsh baktırdınız mı ?
İnşallah rabbim hayırlı haberler almanızı sağlar.
Cnm bende nodul var tiroit hapi kullaniyorum doktora gittigimde tiroit hormonlarimaa bakitiyorum hep normal cikiyo senin dedigin daha farkli bi testmi cnm

Cnm bende nodul var tiroit hapi kullaniyorum doktora gittigimde tiroit hormonlarimaa bakitiyorum hep normal cikiyo senin dedigin daha farkli bi testmi cnm
Benim tsh 7 lere çıkmıştı ultrasonla bakıldı nodül yok .
Yapılan testler hep aynı tsh t3 t4 oysa anti tpo ve anti tg de bakılmalı haşimatonun tedavisi yok diye bu testi çoğu doktor yapmıyor ama en azından hastalığının bilincinde olmalısın .
troid intihaplanması olarak bilinebiliyor ultrasonda da çıkıyor aslında doktor bunun engel olabileceğini söyledi biraz daha düştükten sonra aşılama deneyeceğim bende ilk aşılamam da 3,5 tu önemsememişlerdi oysa gebelik düşünen kadınlarda tsh 2 2,5 civarında olmalıymış.

Benim tsh 7 lere çıkmıştı ultrasonla bakıldı nodül yok .
Yapılan testler hep aynı tsh t3 t4 oysa anti tpo ve anti tg de bakılmalı haşimatonun tedavisi yok diye bu testi çoğu doktor yapmıyor ama en azından hastalığının bilincinde olmalısın .
troid intihaplanması olarak bilinebiliyor ultrasonda da çıkıyor aslında doktor bunun engel olabileceğini söyledi biraz daha düştükten sonra aşılama deneyeceğim bende ilk aşılamam da 3,5 tu önemsememişlerdi oysa gebelik düşünen kadınlarda tsh 2 2,5 civarında olmalıymış.
Cnm allah sifa versin ins en kisa zamanda sende anne olursun adetim gecikirse yadains olmazda adet olursam doktora bu testide sorup istiycem cok saol cnm

Cnm allah sifa versin ins en kisa zamanda sende anne olursun adetim gecikirse yadains olmazda adet olursam doktora bu testide sorup istiycem cok saol cnm
Amin canım amin rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bundan sonra ki çabaların sadece evladını büyütmek için olsun .Bence de en azından bilgin olmuş olur.

Back
X