- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
pinoli anladım :) @ işaretini belirttiğin için çok teşekkür ederim :) ben bugün odasına izin almak için girmedim hani her zaman sorduğum gibi hal hatır sordum acaba her zaman sorduğum için mi kendini bir halt sandı adam da tabi beni ya gördü yada görmedi öyle cevap vermeyince işi hemen izne bağlayıp " acaba bu adamdan yarın bir gün izin istersem böyle yine suratıma bakmayacak mı" diye düşündüm
pinoli değil mi? yani böyle davranınca "yarın bir gün izin istersem de böyle suratıma bakmaz da hadi cevap vermezde " diye düşündürdü beni
pinoli :) değil mi afedersiniz de kazma değilse dinleyecektir değil mi?
Bence de abartıyorsunuz ama sebep sanırım yaşınız küçük ya da bu işlerde yenisiniz. Ben de öyleydim. Duymazsa açık açık "duymadınız galiba" deyin. Fazla gülümsemeyin. Gereksiz konuşmayın. İşinizi yapın. Ve hakkınız olanı isterken tedirgin durmayın.nerisona değil mi? ya ben bugün odasına izin almak için girmedim hani her zaman hal hatır sorardım bugün de öyle yaptım baktım tepki yok hani ben odada mıyım değil miyim salak ya ama dediğiniz gibi yapcam bundan sonra yıllık izin gündelik izin çatır çatır isteyeceğim ya ne yapacak duymayacak mı bana bir taktik verir misiniz? yani bu adamın suratı 5 karışsa ve benim izne ihtiyacım varsa bunu inanılmaz sorun yapıyorum nasıl aşabilirimi bu durumu? işyerinden bir kaç kişi "bence sen abartıyorsun " dediler
Koy canım önüne kağıdı.nerisona yok önce bu şahısa bildiriyorsunuz o da izin verirse sıkıntı yok yıllık günlük izinleri yıllık izinleri de bildiriyorsunuz o da personel müdürüne yönlendiriyor
Dik dur ( her zaman)nerisona izin kağıtlarını personel müdürüyle hallediyoruz buna sadece önceden bildirip sonra bu personel müdürüne yönlendiriyor yıllık izinler için diyorum sonrada persnel müdürü yıllık izni evrağa döküp buna getirip imzalattırıpğ tekrar persnel müdürüne veriyoruz iş bitiyor
ben sizi meşgul etmek de istemiyorum yani bu adamın tipine bakıp izne maal etmemek için ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?