Özelden hakaret eden öğretmeni milli eğitim bakanlığına bildirmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Edilen küfürleri sormadım, engellemiş hepsi. Birisine uzun boylu sapık demiş, çocuk zaten görüntüsünden hoşlanmıyordu, üzülmüş, çok anlatmadı. Öğrenci yani daha üniye başlamamış.
Yok, onlara da mı hayatını anlatmış ?

Öğretmen ya tabi şikayet edin hemen Milli Eğitime. Ne alakası var öğretmen olmasıyla? Şaka misiniz?
Polis biri normal hayatta şikayet etse ne yapacaksınız bağlı olduğu Emniyet Müdürlüğüne mi sikayet edeceksiniz 😁
Evet
Fabrikada işçi biri hakaret etse İş ve İşçi Bulma Kurumuna mi şikayet edeceksiniz😁 bunlar olduğunda şikayet için aklınıza neresi geliyorsa öğretmen olduğu içinde aynı yer gecerli. İnsanlar ya onlarda hani.
Neden öğretmen olunca hemen Milli Egitime şikayet etmek geliyor içinizden? Koca Milli Eğitim sanki sizden emir alacak :) bişey çıkmaz gülerler size sadece. O kadarda değil yani yok artık ya.
Polis biri normal hayatta şikayet etse ne yapacaksınız bağlı olduğu Emniyet Müdürlüğüne mi sikayet edeceksiniz 😁
''Evet'' Sonuç da çıkıyor.

Eminim gülerler.

''Evet'' Sonuç da çıkıyor.

Eminim gülerler.
Ay cidden ordan bunu mu çıkarttıniz bu şekilde mi bir sonuc aldınız o kadar emindim ki buna takılacağınıza. Neyse. Komiksiniz gerçekten iyi oldu anlattığıniz bizi de guldurmus oldunuz bak :)

Kızın özel hayatından konuşmadık ama sanmıyorum.
Ya cidden size inanacagimizi falan mı sandiniz. Konuya yazmayım yazmayım diyorum da dayanamadım. Psikopat manyak bir kız rastgele ekliyor herkesi, siz onu hiç tanımıyosunuz sadece adı ve mesleği belli ( hiç tanımadan nasıl sosyal medyada bu kadar samimiyet oluşur sevgilisini durumunu öğrenecek kadar o da muamma) . Kız sonra sevgili yapıyor siz sevgiliyi hiç tanimiyorsunuz. Görmüyorsunuz. Kız durduk yere herkese hakaret edip engelliyor. Aynen, bana ordan bi touch blue alsana :))

Ya cidden size inanacagimizi falan mı sandiniz. Konuya yazmayım yazmayım diyorum da dayanamadım. Psikopat manyak bir kız rastgele ekliyor herkesi, siz onu hiç tanımıyosunuz sadece adı ve mesleği belli ( hiç tanımadan nasıl sosyal medyada bu kadar samimiyet oluşur sevgilisini durumunu öğrenecek kadar o da muamma) . Kız sonra sevgili yapıyor siz sevgiliyi hiç tanimiyorsunuz. Görmüyorsunuz. Kız durduk yere herkese hakaret edip engelliyor. Aynen, bana ordan bi touch blue alsana :))
Çok komik, ilk espiriniz mi?

Sizin bana inanıp inanmamanız beni hiç ilgilendirmiyor. Konuşma şeklinizin o kıza benzediğini söylemiştim.

Kıza ilk başta yardımcı olup, sorununu dinledim. Online psikolojik destek alacağı yerleri önerdim. Kız da kendini yakın gördüğü için anlatmıştır. Neden anlatıyorsun demedim? Anlattı, dinledim.

Ama kafalar nasıl güzel nasıl güzel :))) yazık cidden kendisini komik duruma düşürüyor haberi yok.

Çok komik, ilk espiriniz mi?

Sizin bana inanıp inanmamanız beni hiç ilgilendirmiyor. Konuşma şeklinizin o kıza benzediğini söylemiştim.

Kıza ilk başta yardımcı olup, sorununu dinledim. Online psikolojik destek alacağı yerleri önerdim. Kız da kendini yakın gördüğü için anlatmıştır. Neden anlatıyorsun demedim? Anlattı, dinledim.
Konuşma şeklimi nasıl bulduğunuz ve kime benzettiğinizin şu anda bir vida kadar bile önemi yok da, buraya konu açıyorsunuz. Diyorsunuz ki bir kız var sosyal medyada tanıştım hiç görmediği biriyle evlenmek istiyor durduk yere de bana küfür etti başka erkeklere de küfür etmiş, sevgilisini benden kıskanıyor ( siz sevgilisiyle tanismadiginizi söylüyorsunuz) bana kız kurusu dedi vs bir sürü şey anlatıyorsunuz. Yani bir insan istediği kadar manyak olsun ortada bir şey yokken böyle çıkarımlar yapıyor siz de bana inanın durum bu diyorsunuz. Madem görüşlerimiz önemli değil konu açmayın gidin annenize falan anlatın o da "oy benim güzel kızım" diye sırtınızı sivazlasin:)

Konuşma şeklimi nasıl bulduğunuz ve kime benzettiğinizin şu anda bir vida kadar bile önemi yok da, buraya konu açıyorsunuz. Diyorsunuz ki bir kız var sosyal medyada tanıştım hiç görmediği biriyle evlenmek istiyor durduk yere de bana küfür etti başka erkeklere de küfür etmiş, sevgilisini benden kıskanıyor ( siz sevgilisiyle tanismadiginizi söylüyorsunuz) bana kız kurusu dedi vs bir sürü şey anlatıyorsunuz. Yani bir insan istediği kadar manyak olsun ortada bir şey yokken böyle çıkarımlar yapıyor siz de bana inanın durum bu diyorsunuz. Madem görüşlerimiz önemli değil konu açmayın gidin annenize falan anlatın o da "oy benim güzel kızım" diye sırtınızı sivazlasin:)
Ailemle yaşamıyorum bu bir. Durum böyle. Küfreden, kışkırtan ben olsam, neden kendimi ele vereyim? Bu arada konuma gayet seviyeli yorumlar yapan olmuş. Ben de onların görüşünü merak etmiştim. Size kızın adresini vereyim, zümredaş olun. Anlaşırsınız bence.
Olayda başka şeyler olduğuna eminim ama kanıtlayamam. :)
Aynen öyle. Çok ileri görüşlüsünüz. Umarım yaptığınız esprilere yeterince gülen emoji, like gelir de amacınıza ulaşmış olursunuz.

Olayda başka şeyler olduğuna eminim ama kanıtlayamam. :)
Kızıma gün yüzü görmemiş küfürler eden üye oldu burada. O kadar ağır küfürlerdi ki. Siteden atıldı üye olayı kapattım. Kendi kötülüğünde boğulsun dedim dava mava açmadım. Hiç görmeyeceğim bir insan sonuçta . Reel hayatımdan değil. Sosyal medyayı çok fazla önemsememeliyiz.

Kızıma gün yüzü görmemiş küfürler eden üye oldu burada. O kadar ağır küfürlerdi ki. Siteden atıldı üye olayı kapattım. Kendi kötülüğünde boğulsun dedim dava mava açmadım. Hiç görmeyeceğim bir insan sonuçta . Reel hayatımdan değil. Sosyal medyayı çok fazla önemsememeliyiz.
Aynı kişi size yeniden ulaşsa önemsemeyecek misiniz?

Aynen öyle. Tehdit vs olmadığı müddetçe ben olsam ben de onemsemem. Bu kadar hassas olup da saçma sapan insanlar/olaylar için vakit harcamaya değmez. Ben de senin.... der geçerim.

Ailemle yaşamıyorum bu bir. Durum böyle. Küfreden, kışkırtan ben olsam, neden kendimi ele vereyim? Bu arada konuma gayet seviyeli yorumlar yapan olmuş. Ben de onların görüşünü merak etmiştim. Size kızın adresini vereyim, zümredaş olun. Anlaşırsınız bence.

Aynen öyle. Çok ileri görüşlüsünüz. Umarım yaptığınız esprilere yeterince gülen emoji, like gelir de amacınıza ulaşmış olursunuz.
Aaa verin verin kızın adresini. Süper fikirmis:) ama ben birini sadece sosyal medyadan bilip de özel hayatı hakkında bu kadar derinlemesine fikir sahibi olmayı başaran, bu kadar çok yüzgöz olan sizinle tanışmayı daha çok isterdim, daha eğlenceli olurdu:)

Aaa verin verin kızın adresini. Süper fikirmis:) ama ben birini sadece sosyal medyadan bilip de özel hayatı hakkında bu kadar derinlemesine fikir sahibi olmayı başaran, bu kadar çok yüzgöz olan sizinle tanışmayı daha çok isterdim, daha eğlenceli olurdu:)
Ben okuduğunu anlamayanlarla ve kendi kendine espri yapıp gülenlerle pek muhatap olmuyorum. O nedenle siz kendiniz gibileri bulun.

Tam size o olay olduğu sıralarda benimde evlatlarıma o şekilde çok kötü küfür etti burda bir üye aynen siteden sonsuza kadar uzaklaştırıldı. Aynı şekilde Allah'a havale ettim gerçek hayatımda bizi tanıyan bize emeği olan bir insan değil sonuçta. Allahlarindan bulsunlar bebeklere,çocuklara kadar uzanan dilleri. küçücük el kadar bebeğime bile küfür etti beddua etti.

Özel hayatındaki yazısmaları ıcın MEB e sıkayet edemezsunız etsenız de alacagınız cevap bu olur .
Varsa sahsı hakaret vs mahkemeye verırsınız.
Bir insanın ogrermenlık yapıp yapmayacağına sız karar veremezsınız.
Sosyal medyada yaptıgınız yaptıgınız kavga MEB ı baglamaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X