Eskiden uyarı yoktu ben bunu getirdim bunu patronla konuşarak şimdi ben haklıyım bak diyecekBoşver sen üste çıkmaya çalışmış belli,
İşverene de olduğu gb anlatırsın olayı
Bu ne ya tüm çiftler de sevişmeye bu mekana geliyor
Zaten laf olsun diye konuşuyor bacaksız taş çatlasın 17 yaşında en fazla oda şimdi benim zorla getirdiğim sözlü uyarı da iptal olacak ona yazıkAyy gerizekalı kız çok sinirlendim. İnsanda biraz gurur olur. Karışamayız diyeceğim, insanlık hali diyeceğim kınamamak için ama ben o konuda uyarı alsam yerin dibine geçerdim. Bu bir de üste çıkmış ne ayıp.
Ayrıca bi de özel hayat bilmemne demiş. O iş hiç öyle olmuyo. Özel şeyleri özel mekanlarda yapacaklar o zaman. Orada kamera olduğuna dair uyarılar falan varsa siz hiç takmayın istediği kadar şikayet etsin. Zaten eminim korkar şikayet edince herkes öğrenecek diye ve edemez. Korkutmak için yapmış.
Arıza mıknatısıyım resmen ben sonra Razey niye manyak
Is yerim konusunu bilen bilir bu gün iki kişiyiz çalışan. Karaoke için gelen çift bir süre sonra sevişmeye başladı yüzeysel iyi takılsınlar. Ama bizimkiler ooo ilerisine ataktalar arkdaşa belirttim uyar diye.
Müşteri ile ilgileniyorum sen bak dedi iyi bakalım gittim kapıyı vurdum hemen düzeltmeler vs üst başı
Uyarıyı yaptım kibarca çıktım 10 dk geçmedi bunlar hesap kapatmaya geldiler.
Kız bana cemkiriyor özel hayatmışta kameraya çekilemezmiş de bağırışta polise gidip şikayet etcekmis verdim teli ara gelsinler yok benim telefonuma muhtaç değilmiş içeriye doğru da bağırdı salak saçma gitti
Kalkıp dovsem ayrı dert boylede içimde kaldı sinir etti keşke sikayet etse ama oda yalan şimdi patrona hesap ver ne oldu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?