Özellikle boşanmış anneler yardım edin

2 sene olucak mayis ayinda. Çalışmıyorum ama is gorusmelerim var insallah giricem. Yalniz değil ailemle yaşıyorum. Ailenizle yasadiginiz zMN bazi seyleri de sineye cekmek zorunda kalirsiniz bunu da unutmayin
Ne gibi şeyler mesela 😐😐

adamın bütün yükünü al boşan tayin iste ve git ,

adam kendine yeni birini bulsun mis gibi bekar bekar yaşasın , evlensin yeni çocuklar yapsın ,

sen yeni bir hayat kurmak için çocukların psikolojisi bozulmaısn die elinden gelının fazlasını yap ,
hayatını süpürge et , sevgi açlıgıyla ömür boyu yaşa ,

bu arada çocuklar büyüsün , akılları başlarına gelince BABAM da BABAM diye ortalıkta dolansın ,

ne hakla babamı görmeme engel oluyorsun diye senle kavga etsin boşanırken banamı sordun desin ,

ve hayatın bu üzüntüyle devam etsin ,
Bu neydi şimdi 🙄🤔🤨

Tenezzül etmemek değilde anladım ben demek istediğinizi. Ama bu şekilde sadece kendimi yıpratıyorum

bende kendını yıpratmamak için eşyanı toplayıp sessiz sedasız hayatından çıkıp meydanı kocana bırakma ,

çocukların bütün sorumlulugunu alma üstüne , oda kendını o yükün altına soksun ,

Ne gibi şeyler mesela 😐😐
2 cocugum var diyosunuz anne babalar belirli bi yastan sonra kafa dinlemek istiyolar ses olmasin düzenimiz bozulmasin evimiz dagilmasin istiyolar ses yapsalar yaramazlik yapsalar bir laf demeleri bile yetiyo gercekten cocuklar uzerinde hakim kuramiyosunuz aglamasin ses olmasin diye her dedigi yapiliyo ve şımartıliyolar gibi gibi gibi gibi 😏

2 çocuğumla boşanalı 3yıl oldu, süreci çok güzel atlattık, profesyonel yardım da aldık, her hafta sonu babalarındalar hatta isterlerse haftaiçi bi gün de yemek yemelerine izin veriyorum ama hala bendeyken babayı, babadayken annemi özledik diyorlar ve dünyanın en yorucu şeyi bu. O minicik beyinlerinde yarattıkları "ya neden aynı evde yaşamıyoruz?" sorusunu anlatsanız da, açıklasanız da, anlatamıyorsunuz ve boncuk boncuk ağladıklarını görüyorsunuz ya, Allah'ta bizim belamızı versin diyorsun.

2 çocuğumla boşanalı 3yıl oldu, süreci çok güzel atlattık, profesyonel yardım da aldık, her hafta sonu babalarındalar hatta isterlerse haftaiçi bi gün de yemek yemelerine izin veriyorum ama hala bendeyken babayı, babadayken annemi özledik diyorlar ve dünyanın en yorucu şeyi bu. O minicik beyinlerinde yarattıkları "ya neden aynı evde yaşamıyoruz?" sorusunu anlatsanız da, açıklasanız da, anlatamıyorsunuz ve boncuk boncuk ağladıklarını görüyorsunuz ya, Allah'ta bizim belamızı versin diyorsun.
Pişman mısınız peki boşandığınız için. bi de tek başınıza mı bakıyorsunuz çocuklara maddi manevi çok zorlandınız mı

bosanan cocuklu bir insan degilim ama yillarca babasini hic tanimadan buyumus sonradan baba sahibi olmus bir cocugum size sadece sunu soyleyebilirim babali huzursuz ev babasiz evde olmaktan daha zordu.
eger gecimsizlik varsa cocuklarin onunde surekli tartismalar yasaniyorsa ve siz mutsuz bir anneyseniz cocuklariniz icin yapacaginiz en iyi sey onlara huzurlu bir ortam yaratmak
memurmussunuz annem ortaokul mezunu 2 cocuklu sivastan baska sehir gormemis seytan gibi bir kaynanayla yasayan bir kadindi,
aldigi radikal bir kararla ankaraya tasindi ise girdi yasadigimizi ozaman anladik
cocuklar sizi anlayana kadar tabiki zorlanirsiniz hersey tereyagindan kil ceker gibi olmaz ama huzurlu bir hayat hepiniz icin herşeye değer

bosanan cocuklu bir insan degilim ama yillarca babasini hic tanimadan buyumus sonradan baba sahibi olmus bir cocugum size sadece sunu soyleyebilirim babali huzursuz ev babasiz evde olmaktan daha zordu.
eger gecimsizlik varsa cocuklarin onunde surekli tartismalar yasaniyorsa ve siz mutsuz bir anneyseniz cocuklariniz icin yapacaginiz en iyi sey onlara huzurlu bir ortam yaratmak
memurmussunuz annem ortaokul mezunu 2 cocuklu sivastan baska sehir gormemis seytan gibi bir kaynanayla yasayan bir kadindi,
aldigi radikal bir kararla ankaraya tasindi ise girdi yasadigimizi ozaman anladik
cocuklar sizi anlayana kadar tabiki zorlanirsiniz hersey tereyagindan kil ceker gibi olmaz ama huzurlu bir hayat hepiniz icin herşeye değer
Kaç yıl önce ayrıldı anne babanız anneniz işe girince sizinle kim ilgilendi

Kaç yıl önce ayrıldı anne babanız anneniz işe girince sizinle kim ilgilendi
anne babam ayri degildi
babam yurt disindaydi ve hic gelmedi
annem ise girdiginde ben 9 yasimdaydim bir sirkette gece vardiyasinda ise girmisti aksam17 de ise baslayip 22.30 da birakiyorlardi
bizi oglenci yazdirdi okula ilk sene aksam okuldan gelince karsi komsumuz surekli yoklardi abimle beni evde tektik ama abimde 12 yasindaydi
biz kendi kendimizle ilgilendik annemin icinde oldugu durumun birazda farkindaydik annem gelene kadar odev falan yapardik yemegimizi falan yerdik vs

Onu da konuştum aynı şehirde yaşayalım iki evleri olsun çocukşarın ortak velayet oösun istedikleri yerde kalsınlar dedim hiçbirşwyi kabul etmiuyor. Ama düşündüğü ne ben ne çocuklar. Sadece gurur yapıyor ailesine karşıküçük düşmek istemiyor. Bulunduğum yer küçük bi ilçe şehir merkezinde yaşarsam başka yerde daha az sorun yaşayacağımı düşünüyorum zaten çok düşünse çocujşarını o da venim olduğun yere tayin ister ayrı bir ev tutup çocuklarını görür. İnanın her yolu gösterdim değişir çocuklarını dülünür huzursuzluğu bitirir diye yıllarca bekledim hiçbiri olmadı
Boşanan iki tanıdığım var ikiside sadece haklarını almadıkları için pişman çok pismanlaar hatta birisi 2. Kez dava açtı. Allah aşkına nafaka istemem neyin gururu ? Nasıl bir mantıkla bundan vazgecersiniz. Arabayı istemem, eşya istemem... E tamam kendiniz için istemeyinde çocuklarınızı düşünün biraz. 2 cocukla araba size mi daha çok lazım ona mi? Bu çocuklar kreşe, okula gidecek, halk otobuslerinde, taksilerde niye rezillik çekersiniz. Kolay mı 2 cocukla tek başınıza ilgilenmek. Yarın öbür gün unide falan çocuklarınızı rahat ettirmek varken. Böyle yaparak eşinizin ailesinin ekmeğine bal surersiniz. Başka da bir şey yapmazsınız. Rahat rahat yerler parasını kendi çocuklarının da gururlu anneleri var zaten. Sene de 2 oyuncak alır ondan iyisi olmaz.
Arabayı alın esyalar onda kalsın. Her ikisi içinde nafaka isteyin. Şimdi böyle düşünüyorsunuz da yarın öbür gün adam evlenince bol bol keyfince gezi tozunca kafanızı vuracak taş ararsınız.

Back
X