- 26 Ekim 2015
- 373
- 381
- 23
- Konu Sahibi Giovannetta
-
Amin canim tesekkur ederim.Bu saatte kimse kalmamistir ama yarina destek gelir...
boslugunu ve urkekligini tahmin edebiliyorum....
allah kolaylik versin
En yakinlarimla konusmayi kestim uzun bir suredir. Kendi yorumlarini kendilerine saklasinlar.En yakinlarindan en sacma cümleleri duymaya hazir ol.
Kizlarim var en buyugu uni de digerleri is ariyorlar.Her şeyde olduğu gibi başlangıçlar emek ve sabır ister, çocuğun var mı canım?
Son 2 yildir beynim oyle allak bullak oldu ki, gitmekle kalmak arasinda bir yer ve o yer cok karanlik cok sancili gecti. Tipki dogum sancisi gibi. Bosandiktan sonra esimi ozleyecegim bir anim yok olmadi. Bu yonden gonlum rahat.Çok kolay bir süreç değil ama en azından artık huzurlu ve mutlu olacaksınız bunu bilin yeter..
Taşınma ve diğerlerini hallederken aslında zaman daha çabuk geçecek..
Size iyi gelen arkadaşlarınızla vakit geçirin, çocuklarınızla vakit geçirin..
Dua edin..
Su akıyor ve yolunu buluyor..
Çok fazla irdelemeyin herşeyi..
Son 2 yildir beynim oyle allak bullak oldu ki, gitmekle kalmak arasinda bir yer ve o yer cok karanlik cok sancili gecti. Tipki dogum sancisi gibi. Bosandiktan sonra esimi ozleyecegim bir anim yok olmadi. Bu yonden gonlum rahat.
Hangi surec daha zor oluyor karar asamasi mi bosandiktan sonrasi mi?
Tesekkur ederim canimAllah yardımcınız olsun benım sıze verebılecegım fıkır yok ama dualarım var.. Kımseye muhtac olmadan dımdık durmak nasıp olur ınsallah.. Cocuklarınızla birlikte guclu bir şekilde atlatmanız dileklerimle..
Allah cocuklarinla huzurunu arttirsin arkadasim.Öncelikle çocuklarınız büyük olmaları işinizi kolaylaştırır. Zira yeniden başlamak ,benim için çok zor olmadı kızım şu anda ünide oğlumda lise 1de 7 yıl önce boşaldın .Çocuklarımın hazır olmasını bekledim yıllarca.... 16 yıllık evliliğimi çocuklarımdan destek alarak bitirdim .Ailem önce beni red etti, umrumda olmadı .Zorluk çektim yi tabiki çektim ama yılmadım .Ailem şimdi beni anlamaya başladı .Manevi destekler her zaman, inanın olmasalardı da umrumda çok olmazdı .Şimdi ise mutlu muyum çok mutluyum .Mücadele var mı , tabiki her zaman var .Çevrenin lafına kulağınızı tıkayın .En doğru kararı siz verirsiniz .Eksilerle artıları yazdığınız zaman hepsi ekside olsa huzur attıysa bile değer .Huzur kadar güzel bir şey yok inanın .Kafam rahat .Eski evliliğimi unuttum sildim beynimden .Şimdi ise 3 yıldır hayatımda değerli bir insan var orda dursun .Evlilik yok istemem çocuklarım ile böyle daha mutluyuz. 3 kişilik bir hayat kurdum . Allah ım büyük yardım ediyor ,inan yeterki dürüst ve doğru olun .
Çok sağol arkadaşım...Cesaretini kırma sakın , kız kardeşim dahi bana inanmamıştı .Sokaklara düşersin acından ölürsün demişti .Şimdi maalesef o duruma o düştü. Mesleğin var mı canım arkadaşım ?Allah cocuklarinla huzurunu arttirsin arkadasim.
Manevi yonden insan destek ariyor ister istemez. Beni bu evlilige iten annem bile ben artik yaslandim benden bir sey bekleme diyebiliyor. Halbu ki benim tek istedigim manevi destek... Kizlarimdan buyuk olani benim en buyuk destekcim diger ikisi benim tek basima basarabilecegimden suphe ediyorlar sanirim o yuzden pek sicak bakmiyorlar bosanmama.
Ama mutsuz bir evliligin icinde daha ne kadar dayanabilirim. Dahasi herkes evlenip kendi yuvalarini kurduktan sonra ben babalariyla nasil yasarim dort duvar arasinda. Zaten cocuklarim icin biraz buyusunler dedim sabrettim.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim kimseyi yalniz ve caresiz birakmasin.
Meslegim yok canim ama bekarligimdan beri cesitli islerde calistim. Deneyimliyim pek cok alanda bu yuzden is bulmam sorun olmaz yasadigim yerde.Çok sağol arkadaşım...Cesaretini kırma sakın , kız kardeşim dahi bana inanmamıştı .Sokaklara düşersin acından ölürsün demişti .Şimdi maalesef o duruma o düştü. Mesleğin var mı canım arkadaşım ?
Allah cocuklarinla huzurunu arttirsin arkadasim.
Manevi yonden insan destek ariyor ister istemez. Beni bu evlilige iten annem bile ben artik yaslandim benden bir sey bekleme diyebiliyor. Halbu ki benim tek istedigim manevi destek... Kizlarimdan buyuk olani benim en buyuk destekcim diger ikisi benim tek basima basarabilecegimden suphe ediyorlar sanirim o yuzden pek sicak bakmiyorlar bosanmama.
Ama mutsuz bir evliligin icinde daha ne kadar dayanabilirim. Dahasi herkes evlenip kendi yuvalarini kurduktan sonra ben babalariyla nasil yasarim dort duvar arasinda. Zaten cocuklarim icin biraz buyusunler dedim sabrettim.
Bol bol dua ediyorum. Rabbim kimseyi yalniz ve caresiz birakmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?