- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
- Konu Sahibi bilginhome35
-
İzle beni mervişİlk geceden hamile kalmak istemek de ne biliiim
aynen çok kasma bence zaten sevdiğin biri sonuçta sevişirken anlamazsın bile.Bi kac kadeh sarap fena olmazyada ben sakinlestirici hap almayi dusunuyorm beni rahatlatsin gevsetsin diye uyumak icin istemiyorm sadece benm icimdeki heyecani korkuyu alsin yeter bana. Arastirdim uzman doktorlar ucak korkusu gibi bi korku bu diyorlar.
Bide bu intim jel nedir. Ilk defa duydum adini. Nerden bulabilirim.işe yarıyor. bir de sağlıkçıysan bilirsin enfeksiyon riski olduğundan ilk zamanlarda intim jel kullan.
valla çok kasmamak için ilk ilişkide biraz alkolde işini görebilir. destek olarak. kolay gelsin.
Kendim diyo sağlıkçıyım diyo intim jel nedir diyoİzle beni merviş
cnm. temizleme jelleri. sebamed iyi markadır. medikal ürün en azından.Bide bu intim jel nedir. Ilk defa duydum adini. Nerden bulabilirim.
Hani video var senin okuduğun mektebin diyo dayı şimdi onu paylaşırım da küfür içeriyor diye yok yere ban yemek istemiyorum sen onu bi ara izleKendim diyo sağlıkçıyım diyo intim jel nedir diyo
Bende bunu diyorumda bazi anlamazlar bunu anlamiyoReşitsin, istediğin yaşta evlenir, istediğin yaşta anne olursun. Bu sana kalmış bir şey.
Bunu bana mi soyluyosn sen ninecimHani video var senin okuduğun mektebin diyo dayı şimdi onu paylaşırım da küfür içeriyor diye yok yere ban yemek istemiyorum sen onu bi ara izle
Profilim de fotom var bakta gör ahretliğimBunu bana mi soyluyosn sen ninecim
Haklı mesajı yazan, çünkü küçük yaşlarda yapılan evlilikler de huzursuzluk çok fazla olur..Kucuk derken pardonda. Evlenmek icin 50 yasini mi bekleseydim. Sevdim evlendim cocuk yasta resit olmadan evlenmedim ki bu yorumlari niye yapiyosunuz pardonda
Ahskajsjajsk o kadar sayko bir diyalog ki gözümde canlandıramadım. Bu kafaya ulaşmak için ne yiyip içiyorsunuz tam olarak?Bide herkes kendi annem olsun kaynanam olsun dugunun olmadan sakin oni yanina yaklastirma dokundurma diye surekli baski ustune baski yaptilar,
Bu arada kimse için böyle bir temennide bulunmam normalde, yanlış anlamayın ama bir süre yapamasanız, en azından biraz büyüyene kadar üremeseniz mesela, insanlık adına daha faydalı olur.ama o anı yani birlesmeyi yapamamaktan korkuyorm
Aynen seninde
Korkulacak bişey değil bikere bende evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama hemen bebek istyorsan şunları da düşün ilk 3 ay bulantı düşük tehlikesi vs derken doğru düzgün ilişki olmuyo olsada eskisi gibi olmuyo ben şu an 6 aylık hamileyim ama esimde bende korkuyoruz ilişki olsada dikkat ederek yani son aylar zaten olmaz cinsellik hayatı asla normal hayataki gibi olmuyo bunlarıda göz önğnde bulundurÖncelikle herkese günaydinlar. Ocak ayinda evlendim. Eşimin mesleginden dolayi erken nikah yaptik. Temmuzde düğünümüz var. Aramizda henuz bi birlktelik olmadi. Dugun bittikten sonra olacak. Ben ilk geceden cok korkuyorum her genc kiz gibi. Bu korkuyu nasil yenebilirim. Biliyorum ilk sefer aci oluyo her kadin ilkten sonra alisiyo aci olmiyo, ama ben hem cok istiyorum hemde cok heyecanlaniyorm. Eşimin bana yaklasmasindan öpmesinden dokunmasnda asla cekinmiyorum, ve utangac biride asla degilim. Aksine ben esimden daha cok istiyorm diyebilirim. ama o anı yani birlesmeyi yapamamaktan korkuyorm. Bide ben hemen hamile kalmak istiyorum esiminde benimde yasi 22. Bebek sahibi olmayi cok istiyoruz. Ilk geceden hemen hamile kalabilir miyim. Cok sukur bi saglik sorunumda yok. Evli ablalarim yorum yaparsa cok sevinirim kardesinize destek olup icimi rahatlatirsaniz sevinirim❤ sevgiler herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?