Özellikle Evli bayanlar yazabilir mi❤

aynen çok kasma bence zaten sevdiğin biri sonuçta sevişirken anlamazsın bile.

işe yarıyor. bir de sağlıkçıysan bilirsin enfeksiyon riski olduğundan ilk zamanlarda intim jel kullan.
valla çok kasmamak için ilk ilişkide biraz alkolde işini görebilir. destek olarak. kolay gelsin.
Bide bu intim jel nedir. Ilk defa duydum adini. Nerden bulabilirim.

hem kayganlaştırıcıyı hem de jeli eczaneden temin edebilrisin.

Sağlıkçıyım diyorsun, ilk geceden hamile kalabilir miyim diye soruyorsun.
Eğer yumurtlama dönemine denk gelirse hamile kalma şansın var.
Bunu da bilmelisin o halde.
Yok daha bunlardan haberin bile yoksa erken değil evlenirim çocuk değilim deme lütfen.
Evliliği hala tabak, kaşık, çeyiz dizme ve gerdekten ibaret sanan gençler olduğuna inanamıyorum

Kucuk derken pardonda. Evlenmek icin 50 yasini mi bekleseydim. Sevdim evlendim cocuk yasta resit olmadan evlenmedim ki bu yorumlari niye yapiyosunuz pardonda
Haklı mesajı yazan, çünkü küçük yaşlarda yapılan evlilikler de huzursuzluk çok fazla olur..
23 yaşında evlenen bir kadın olarak bir daha dünyaya gelsem 30 yaşından önce evlenmezdim...

.....
Gelelim soruna
Acıya odaklanırsan acı hissedersin, zevke odaklanırsan zevk alırsın.
O nedenle sana tavsiyem zevke odaklanman...
Acı hikayeleri sadece kurgu, inanma..

Çocuk meselesine gelince çok küçüksünüz.
Biraz evliliğin tadını çıkarıp birbirinize alışın.
Çocuk evliliği daha iyi yapmıyor aksine yıpratıyor.
Bu yaşta doğuracağın çocukta, sende eşinde yıpranırsınız.
Çocuklarını 25,28 ve 35 yaşında doğurmuş bir kadın olarak 30 yaşından evvel çocuk sahibi olunmamalı diyorum...

ayy şaka gibi evlenmeden çocuk yapmışlar bide onunkini benim çocuğumdan daha çok severler diyosunuz. şimdiden başlamış sizde kıskançlık.
bide eşin 22 sen 22 kız biraz büyüyün biraz zaman geçirin yaşınızın güzelliğini yaşayın ne bu acele çocuk güzel bişey Allah herkese tattırsın ama güzel olduğu kadar zor. en güzel yıllarında onun sorumluluğunu üstlenip direk karı koca hayatınızı aza indirceksiniz. mantıklı gelmedi bana

bence çocuk yapmadan birkaç sene hayatın tadını çıkart derim.
şahsen hedefim bu.
kocanla keyfine bak ne o öyle bezi kakası şimdiden sanki 40 yaşındasın da geç mi kaldın çocuk için.

Bide herkes kendi annem olsun kaynanam olsun dugunun olmadan sakin oni yanina yaklastirma dokundurma diye surekli baski ustune baski yaptilar,
Ahskajsjajsk o kadar sayko bir diyalog ki gözümde canlandıramadım. Bu kafaya ulaşmak için ne yiyip içiyorsunuz tam olarak?

ama o anı yani birlesmeyi yapamamaktan korkuyorm
Bu arada kimse için böyle bir temennide bulunmam normalde, yanlış anlamayın ama bir süre yapamasanız, en azından biraz büyüyene kadar üremeseniz mesela, insanlık adına daha faydalı olur.

Korkulacak bişey değil bikere bende evlendikten 6 ay sonra hamile kaldım ama hemen bebek istyorsan şunları da düşün ilk 3 ay bulantı düşük tehlikesi vs derken doğru düzgün ilişki olmuyo olsada eskisi gibi olmuyo ben şu an 6 aylık hamileyim ama esimde bende korkuyoruz ilişki olsada dikkat ederek yani son aylar zaten olmaz cinsellik hayatı asla normal hayataki gibi olmuyo bunlarıda göz önğnde bulundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…