Özellikle gurbetci arkadaslardan yardim bekliyorum..

Biraz önce psikolojim cok kötüydü, yorumlariniz bana umut verdi cok tesekkür ederim yorum yapan bütün arkadaslara.. Umarim bir cikar yol bulabilirim..

[SUP][/SUP]
Biraz önce psikolojim cok kötüydü, yorumlariniz bana umut verdi cok tesekkür ederim yorum yapan bütün arkadaslara.. Umarim bir cikar yol bulabilirim..

allah yardim etsin canim.alamayada degilim ama bende senin gibi yabanci bi ülkeye gelin geldim.cok zorluk cektim bende biliyorum nasil kimsesiz caresiz kaldigini oralarda.insallah almanyadaki arkadaslar tüm hakalrini anlatir insallah.ama sunu biliyorumki almanyada kadin haklari cokmus.insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer canim kendine iyi bak.
böyle erkeklerden nefret ediyorumyaaaaaaaa.....

Biraz önce psikolojim cok bozuktu yorumlarinizla bana umut oldunuz, yorum yapan herkese cok tesekkür ederim...

Kesinlikle devletten gecinmek gibi bir derdim yok, ben türkiye de bütün düzenimi birakip geldim buraya, 4 yildir evliyim. Ben Türkiye deykende calisan bir insandim burda da kalsam öyle olacak.. Yasamayan insan bilemez, ben o kadar emek vereyim özveride bulunayim sonrada kullanilip bir mal gibi geri yollanayim.. Siz benim yerimde olsaniz bu durumu kabullenebilirmisiniz. Daha önceden de kendi ayaklarim üzerinde durabiliyordum yine durabiliri. Tekrar kursa gidip sertifikami alip meslek yapabilirim burada.. Ben 35 yasindayim ve lise mezunuyum Türkiye de nasil is bulurum bu saatten sonra, ailemin eline bakamam ben, bunu kendime yediremem..

Yanlis anladin beni canim sadece yardim etmeye calisiyorum fikir üretmeye calisiyorum
Elbette sana herseyi birak türkiyeye dön demiyorum
hani sadece orda daha rahat bir düzenin varsa diye söyledim, cünkü burda cok mücadele vereceksin
Devletten gecinceksin demedimki, yani is bulana kadar sonucta biseyden gecinmek zorundasin, buda Hart4 olcak büyük ihtimalle, bu kötü bisey degilki
Ilk önce oturumunla ilgilen, ben pek oturum isinden anlamiyorum ama arkadaslar sana avukatlar önermis, bedava sana yardim etcek avukat bulursun insallah
Allah yardimcin olsun

canım sen suan esınle aynı evde yasıyorsun sanırım, 3 yılın doldugu ıcın sınır dısı edılmezsın bu saatden sonrada ya esını evden atıcaksın yada ev bulucaksın ev bulman ıcın once getrent leben yapıcaksın bunuda sosyal yardım almak ıcın gıttıgınde forum verıcekler onlarda secenekler var zaten oturumunu kendı basına alman ıcın bu gereklı.

sosyal yardıma basburdugun zaman elındekı kagıtlar ıle ve fetragını alıp oturuma basvurucaksın umarım passın sendedır vıze ıcın basvurmadan once bır almanca kursuna kayıt ol kayıtlı oldugun belgeyıde yanına alıcaksın ,en net bılgıyı danısmanlıklar verırler.

vızen bıtelı ne kadar oldu bırde oyle kadın sıgınma evıne felan gıtmeyı dusunme senı ıstemıyorsa esın o gıtsın evden sen neden duzen bozucakmıssınkı, turk yerlerı var canım oradan kapı kılıdı al ve komsun felan varmı aynı bınada yada cevrede sana kılıdı degıstırebılıcek?

butun bunları yapman ıcın zaten ılk etapta mecbur yardım alıcaksın...

Son düzenleme:
Acmis oldugum konu basligimin 2. sayfasindan sonrasini göremiyorum pc yi kapatip tekrar tekrar girdim fakat acilmiyor haliyle msjlarinizi da göremiyorum hatta bu msj gidecek mi onuda bilmiyorum.. Bu durumu nasil düzeltebilirim bana özelden yardimci olabilirmisniz..

peki esinin ailesi yokmu onlar ne düsünüyor bu konuda
kimse seni uyarmadimi evlenmeden önce
bu forumdakileri okudukca anliyorumki kesinlikle bosanan bir adamla evlenilmez
Allah yardimcin olsun ins. hayirlisiyle islerin yoluna girer

[SUP][/SUP]

allah yardim etsin canim.alamayada degilim ama bende senin gibi yabanci bi ülkeye gelin geldim.cok zorluk cektim bende biliyorum nasil kimsesiz caresiz kaldigini oralarda.insallah almanyadaki arkadaslar tüm hakalrini anlatir insallah.ama sunu biliyorumki almanyada kadin haklari cokmus.insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer canim kendine iyi bak.
böyle erkeklerden nefret ediyorumyaaaaaaaa.....

Tesekkür ederim dualariniz eksik etmeyin lütfen..

Yanlis anladin beni canim sadece yardim etmeye calisiyorum fikir üretmeye calisiyorum
Elbette sana herseyi birak türkiyeye dön demiyorum
hani sadece orda daha rahat bir düzenin varsa diye söyledim, cünkü burda cok mücadele vereceksin
Devletten gecinceksin demedimki, yani is bulana kadar sonucta biseyden gecinmek zorundasin, buda Hart4 olcak büyük ihtimalle, bu kötü bisey degilki
Ilk önce oturumunla ilgilen, ben pek oturum isinden anlamiyorum ama arkadaslar sana avukatlar önermis, bedava sana yardim etcek avukat bulursun insallah
Allah yardimcin olsun

Sakin yanlis anlamayin lütfen size cikisarak yazmadim bunlari ama ben ordaki bütün düzenimi birakip geldim yoksa dönmek istemezmiyim :(( Hakkimda hayirlisi artik

canım sen suan esınle aynı evde yasıyorsun sanırım, 3 yılın doldugu ıcın sınır dısı edılmezsın bu saatden sonrada ya esını evden atıcaksın yada ev bulucaksın ev bulman ıcın once getrent leben yapıcaksın bunuda sosyal yardım almak ıcın gıttıgınde forum verıcekler onlarda secenekler var zaten oturumunu kendı basına alman ıcın bu gereklı.

sosyal yardıma basburdugun zaman elındekı kagıtlar ıle ve fetragını alıp oturuma basvurucaksın umarım passın sendedır vıze ıcın basvurmadan once bır almanca kursuna kayıt ol kayıtlı oldugun belgeyıde yanına alıcaksın ,en net bılgıyı danısmanlıklar verırler.

vızen bıtelı ne kadar oldu bırde oyle kadın sıgınma evıne felan gıtmeyı dusunme senı ıstemıyorsa esın o gıtsın evden sen neden duzen bozucakmıssınkı, turk yerlerı var canım oradan kapı kılıdı al ve komsun felan varmı aynı bınada yada cevrede sana kılıdı degıstırebılıcek?

butun bunları yapman ıcın zaten ılk etapta mecbur yardım alıcaksın...

Evet esimle ayni evde yasiyorum fakat ben bu evin kirasini tek basima ödeyemem, evimiz büyük ve ona görede kirasi oldukca yüksek.. Vizem bu ayin 9'unda doldu, 12 gün gecti yani bu sekilde beni sinirdisi ediyorlar mi bilemiyorum.. Siginma evlerine gitmeyi düsünmüyorum zaten daha önce 1 kez gittim ve oranin nasil bir yer oldugunu biliyorum.. Ne hallere düstüm :(( hic bilmezdim bunlari yasayacagimi :((

peki esinin ailesi yokmu onlar ne düsünüyor bu konuda
kimse seni uyarmadimi evlenmeden önce
bu forumdakileri okudukca anliyorumki kesinlikle bosanan bir adamla evlenilmez
Allah yardimcin olsun ins. hayirlisiyle islerin yoluna girer

Esim ailesinden hic kimse ile görüsmüyor sadece annesi ve babasi ile görüsüyor.. Ben kayinvaldemle uzun süredir görüsmüyorum, gönül kirginligim cok büyük ona karsi da cok iftiralar atti bana o konuya girmek bile istemiyorum.. Kayinpederim cok iyidir ama felcli maalesef bana yardim edebilecek hic kimse yok yani :((

Belki de dönmen daha hayırlı olacak senin için... Psikolojin için uzaklaşıp, yaşananlara sünger çekmek senin için belki daha iyi gelecek...

Back
X