özellikle kocaeli gebze civarlarında yaşayanlar konuma bakar mısınız ?

_Semiramis_

кєη∂iмi çσ&#1082
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.848
1
106
Bursa
mrb canlarım kısmetse bayramda sevgilimin yanına gitmeyi planlıyorum ben bursadayım kendisi gebzede..geçen hafta sevgilim gelmişti feribotla karşıya geçmenın baya zor oldugunu cok beklediklerini söyledi yaklasık 2 saat beklemişler..ben gittiğimde aynısı olursa gece 12 de falan evde olurum ve ailem tepki verebilir...önceden gittiğimde 22.30 da evde olmuştum hiç sorun olmamıştı..hep bu sorun yaşanır mı beni aydınlatırsanz sevinirim :26:

Ben feribota yakın bir noktada 27 sene kadar yaşadım. Evet tatillerde feribot kuyruğu bazen ciddi ciddi uzuyor. Özellikle bayramlarda 3 saati buluyor.

off yani 5 saati geeçer benım eve gelmem bayramdan sonra mı gitsem acaba :44:

Şöyle yapabilirsin. Otobüsün yalovadayken inip feribota yaya olarak binip beklemeden 45 dk da eskihisar iskelede olursun. Sevgilin de seni oradan alır. Dönüşte de ona benzer bir yöntem uygularsın.

Şöyle yapabilirsin. Otobüsün yalovadayken inip feribota yaya olarak binip beklemeden 45 dk da eskihisar iskelede olursun. Sevgilin de seni oradan alır. Dönüşte de ona benzer bir yöntem uygularsın.
aa bu cok mantıklı sevgilime bi söyeleyim cok teşekkürlerrr :16:

ben gebzedeyım ama ferıbotla ısım olmadı hıc :26:

yardımcı olacagım baska bırsey varsa sorabılırsın canım

oyy çifte kumrular buluşuyor :69:
kuzum napıyosun cok özledim senı yaaa ne zamandır aklımdasın ama adam akıllı duramıyorum pc de :50:tatlım fatih geldi bulustuk ben gidicektım ailesiyle falanda görüşecektık ama gidemicem sanırım fatih diyo havaalar kötü feribotla geçmen cok zorlaşacak diye kısmet bakalım :31:

kuzum napıyosun cok özledim senı yaaa ne zamandır aklımdasın ama adam akıllı duramıyorum pc de :50:tatlım fatih geldi bulustuk ben gidicektım ailesiyle falanda görüşecektık ama gidemicem sanırım fatih diyo havaalar kötü feribotla geçmen cok zorlaşacak diye kısmet bakalım :31:

havalar bu aralar çok kötü kuzum ya bence de riske atma. :34: ayy çok sevindim enişteciğim gelmiş :10:
olmadı yine havaların biraz daha düzeldiği bi zamanda ayarlarsınız
valla ben de seni çok özledim. kuzum bende bi kpss için giriyorum ahh eski sohbetlerimiz :ssz: beni 6 temmuzdan sonra bekleyin canlarım :50:

havalar bu aralar çok kötü kuzum ya bence de riske atma. :34: ayy çok sevindim enişteciğim gelmiş :10:
olmadı yine havaların biraz daha düzeldiği bi zamanda ayarlarsınız
valla ben de seni çok özledim. kuzum bende bi kpss için giriyorum ahh eski sohbetlerimiz :ssz: beni 6 temmuzdan sonra bekleyin canlarım :50:
olsun cnm sen çalış zaten topikte eskisi gibi kimse yok pek :( fatih benım elimden bişey yemek istiyomus bende kek yaparım dedım vanilyalı kek yapıcam yollucam kısmetse inş güzel olur yüzüm kara cıkmaz aileside yicek çünkü sen bu işlerden anlıyosun lezzet için ne yapmam lazım :56::1:

ben gebzede oturuyorum ve en az ayda bir o feribotta sıra beklerim:((
arkadaşın dediği gibi yaya olarak binebilirsin ama havadan dolayı seferler iptal olup dahada fazla bekleme ihtimalinide düşün bence:((

ben gebzede oturuyorum ve en az ayda bir o feribotta sıra beklerim:((
arkadaşın dediği gibi yaya olarak binebilirsin ama havadan dolayı seferler iptal olup dahada fazla bekleme ihtimalinide düşün bence:((
evet canım haklısın o ihtimal yüzünden gidemicem sevgilim gelecek büyük ihtimal :) köprü yapılmaya başlanmış ama bikac yılı bulur bitmesi bi yapılsa bursa gebze arası gidip gelmek cok az bi zaman alacak hemde her zaman yaz kış gidebilicem :32:

olsun cnm sen çalış zaten topikte eskisi gibi kimse yok pek :( fatih benım elimden bişey yemek istiyomus bende kek yaparım dedım vanilyalı kek yapıcam yollucam kısmetse inş güzel olur yüzüm kara cıkmaz aileside yicek çünkü sen bu işlerden anlıyosun lezzet için ne yapmam lazım :56::1:

canım bugüne kadar yaptıklarımdan en çok çikolata soslu elmalı topumu beğenmişti müstakbel kayınvalidem :1: ama bayram ya şekerpare de yapabilirsin :40: istersen tariflerini verebilirim :31: ama kek de gidip gelme açısından daha rahat taşınır.

Back
X