• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Nüfuslarına geçiriyorlar ya ailenin doblosu sanıyorlar gelinlerini. Ne sıkıcı ya, kızı düşündüğünden değil he ailesi kızar niye evde tek bıraktın diye.
Evlenmek için sadece sevmek koşulunu arıyoruz ama yetistirilme tarzı uymayinca öyle büyük sorunlar çıkıyor ki. Bu bir alarm bence. İleride daha tuhaf istekleri olacak.

Ben de bebeklerden gün içinde yorulup bunaliyorum diye iki haftadır günaşırı geceleri arkadaşlarımla bulusuyorum. Kocamda evde bekliyor. Bundan sonra annemlere göndereyim onu da. Erkek gibi evde göbek büyütecek değilim sonuçta 🤣 o dışarı çıkınca siz de arkadaşlarınızla buluşma ayarlayın siz de çıkın madem.
Allah'ım ne güzel bir evlilik. Bebekler var, gece dışarı çıkıyorsunuz ve eşiniz bebeklere bakıyor. Süper ortam 🙏🏻

Pişmanım çok pişmanım. Ama geri donebilecegim arkamda duran bi ailem yok ne yazık ki.tek basima kendim ayaklarimin uzerinde duruyum desem izin vermezlernapcam bilmiyorum
Kendiniz olmanızı engelleyen herkesten kaçın! Sizi kendi kafasına göre şekillendirmeye çalışan adamlardan, benliğinize, düşüncelerinize saygı duymayan adamlardan ve her fırsatta kapı orada istemiyorsan git diyen adamlardan uzak durun. Bu hayat böyle geçmez. Bugün olmazsa yarın zaten gideceksiniz. Çocuk olmasa bari.

Bugün bunu isteyecek yarın başka bir şey. Zamanla tükeneceksiniz hatta kim olduğunuzu unutacaksınız. Çok yazık...

O sırada eşimi annesine yollayıp 2 gün evde tek kalan ben🤣
Eşim asla karışamaz böyle bir şeye evde bazen tek olmak kadar güzel bir şey var mı yahu

Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce
Ben evde tv izlemek kahve keyfi yapmAK istiyorum deyin..

Ee siz de gidiyor musunuz? Neden?

Okumuş meslek sahibi kadınsınız. Evlenebildiğinize göre kendi kararlarınızı da verebilecek erişkinliktesiniz.

Tamamen sizi ilgilendiren bir konuda bile karar veremiyorsanız bu evlilikte tam olarak hangi konuda irade sahibisiniz acaba?

Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce
Saçmalıyor eşiniz.Ucuncu kişiler evliliğe karışmamali.

Back
X