Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Ataerkil toplumdan nefret ediyorum ya zihniyet kötü beyin yok kendi ne haltlar ceviriyorsa dışarda arkasını sağlama alma peşinde kücük eniste :olamaz:

Işte o kadar cahillik var ki hem kendisinde hem ailesinde. Çok sinir bozucu kendi aileme anlatiyorum durumu babam bile diyoki öyle saçmalik mi olur. Eşim de bana dayatma yapıyo bize uyum sağlamak zorundasın diyo biz ne diyosak onu yapcan diyo ben iyice sinirleniyorum. Ben dedim ortalık malimiyim senin canin istediginde ordan oraya. Ne yapsam da akli başına gelse

Cok aradiniz mi?

Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar.
Bak sıkıntı burda başlıyor..Demek ki neymiş o da çıkmayacakmış..Eşiniz sosyal olacak diye siz cefasını mı çekeceksiniz? Sende gitme o zaman konu kapandı deyiniz geçiniz...Onun özgürlüğü sizin cezanız olamaz bu adalet değil..Korkuyorsa "babasıgilden" otursun oturduğu yerde:işsiz:

Ben de bebeklerden gün içinde yorulup bunaliyorum diye iki haftadır günaşırı geceleri arkadaşlarımla bulusuyorum. Kocamda evde bekliyor. Bundan sonra annemlere göndereyim onu da. Erkek gibi evde göbek büyütecek değilim sonuçta 🤣 o dışarı çıkınca siz de arkadaşlarınızla buluşma ayarlayın siz de çıkın madem.

Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
O zaman beni rahat bırak evimde göbek büyütmek istiyorum diyeceksiniz, ne demek kadın evde bırakılmaz? Gerçekten çok özür dilerim ama ya babamlara gideceksin ya abimlere gideceksin lafı her yere çekilir, babasının ağzıyla karısına dolaylı yoldan da olsa evde kalırsan ahlaksızlık yaparsın diyen adamla evlilik yürümez.

Errrrkek YAAAA 😂zihniyetinin böyle olduğunu daha önceden görmediniz mi yoksa evlenince mı değişti? Benim kocamin bana şu cümleyi kurabilmesi için kırk fırın yürek yemesi lazım mesela 😂
Yani bazı dengesiz hareketleri vardi ama o zamanlar bunlarin böyle problem olacağını göremedim

O zaman beni rahat bırak evimde göbek büyütmek istiyorum diyeceksiniz, ne demek kadın evde bırakılmaz? Gerçekten çok özür dilerim ama ya babamlara gideceksin ya abimlere gideceksin lafı her yere çekilir, babasının ağzıyla karısına dolaylı yoldan da olsa evde kalırsan ahlaksızlık yaparsın diyen adamla evlilik yürümez.
Yok evde başına bişey gelir diyo hırsız falan girer elektriklet gider korkarsin o.anlamda yoksa ne hadlerine kimse öyle namusuma lAf edemez

Bu ne be? Kendi arkadaşlarıyla takılacak, eğlenecek beni de zorla misafirliğe mi gönderecek?
Ayrıca neden gelin yalnız bırakılmıyor? Gelin dediğimiz kişi bakıma falan mı muhtaç?
Offf bizim buralarda da var bu görüş.. kadın evde tek kalınca napar kim bilir diye çok da düşündüklerinden değil yani 😒😒😒 buralar da öyle en azından, eşi bu kafada değil ama ailesi böyle düşünüyor belli ki

Back
X