Özellikle tecrübeli olanlar ne yaptınız

Offf bizim buralarda da var bu görüş.. kadın evde tek kalınca napar kim bilir diye çok da düşündüklerinden değil yani 😒😒😒 buralar da öyle en azından, eşi bu kafada değil ama ailesi böyle düşünüyor belli ki
Yemin ederim kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçmez. Bu ne kadar kötü niyetli ve iğrenç bir düşünce ya

Siz arkadaşlarla çıkabiliyor musunuz yoksa babasıgil ona da kızıyor mu? Evde sizi tek bırakamıyorsa, gitmeyecek o zaman...

Yok evde başına bişey gelir diyo hırsız falan girer elektriklet gider korkarsin o.anlamda yoksa ne hadlerine kimse öyle namusuma lAf edemez
Elektrik gider hırsız mı girer ? Telefon kullanabilecek yaşta mısınız? Hırsız vb durumlarda polisi arayabilirsiniz değil mi? Eşiniz öyle diyorsa öyle olsun ama söyledikleri şaka gibi, başka düşüncelerini kamufle etmek için uydurulmuş gibi bence.

Eşiniz haftanın iki günü çıktığında siz de çıkın arkadaşlarınızla.

Hayatımda ilk kez böyle saçma şey duydum. Tek başına çıkamazsın dese klasik hanzo diyeceğim ama bu çok başka bi boyut. Otursun totosunun üstüne o zaman. Paşaya bakın yaa.

Şu adama kocam demek için bile ekstra özveri lazım.
Yani ne demek istiyor,tek kalırsan eve adam mı alır missin ?
Oyle dedigimde ne öyle kadın gibi evde göbek mi buyutecem erkegim ben diyo
Ayrıca Şu yukarıdaki alıntıyı gordukten sonra ; bu adamla aynı yataga girmek için bile üzerinize ekstradan bir kova libido dokulmesi lazım.

Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce

Tekinsiz bi mahallede falan oturuyorsaniz anlayabilirim bunu obur turlu cidden cok cahilce. Bu huy nasil degisir bilmiyorum.

şuna bak ya, ne dediğinin, dediği şeyin nereye çekileceğinin farkında mı acaba kocanız_
ne olacak o gece çıkar çıkmaz başınızda namusunuza kefil olacak biri olmazsa eve birini mi atacakmışsınız?
Kusur bakmayın açık yazdım ama söylediklerinin altındaki anlam bu.
Siz en iyisi "sevgili kocacığım, bir tane bundan alalım. gece dışarı çıkacağın zaman sen de rahat et ben de" deyin.

1693395752584.jpeg

Ya da daha iyisi ben olsam "sen evde yalnız kalamazsın" dediği zaman cümlesini tamamlamasına kalmadan kafasına bir şey fırlatırdım.
Hak ettiği bu, başka bir şey değil.

Canımı çok sıkan bi türlü aaşamadığım durum içerisindeyim.
Eşimin mantıksız davranışları var oturup konuşuyorum beni anlamıyo. Şöyle biz 1 yıldır evliyiz. Kendisi en az kesin haftada 1 ya da 2 kere akşamları dışarı çıkıyo arkadaşlarıyla falan bunda sıkıntı yok. Ama kendisi dışarı çıktığında bana diyoki sen evde tek başına oturamazsin neymiş ya kaynanama gidecekmişim ya eltime eşim beni almaya gelene kadar. Dedim ne alaka evimde niye duramıyorum. Bentek bırakamam seni bizimkiler babam gil kızar gelin akşam evde tek bırakılmaz diye. Ben de sacmalama dedim bikac saat icin yani yorgun oluyorum bazen evimde uzanmak tv izlemek istiyorum. Anlamiyo çıkmıyo bu kafadan beyfendi disardayken benimde biyerde olmam gerekiyomus. Ne yapmaliyim yaa anlamiyo bi turlu ben mecbur degilim ki her dışarı ciktiginda kv eltime gitmeye. Çok cahilce

Çocuk yapmadın inşallah bununla
Boşan başka ne olabilir
Bu kafada olan biri kız çocuklarının okumasınada karşıdır

Işte o kadar cahillik var ki hem kendisinde hem ailesinde. Çok sinir bozucu kendi aileme anlatiyorum durumu babam bile diyoki öyle saçmalik mi olur. Eşim de bana dayatma yapıyo bize uyum sağlamak zorundasın diyo biz ne diyosak onu yapcan diyo ben iyice sinirleniyorum. Ben dedim ortalık malimiyim senin canin istediginde ordan oraya. Ne yapsam da akli başına gelse
Çok mu aradınız bu adamı? Böyle bir saçmalık olabilir mi ya ne demek bize uyum sağlamak zorundasın ben kırk kere kapıya koymuştum hadi ordan deyip

Back
X