rahmi hoca ve fatih hoca çok iyiler dil konusunda şehir dışından bile gelen onlarca yrd doç var, doçentlik için yds puanı olmayan. onların kurslarına bakabilirsin. ayrıca 3 tane de büyük dil okulu var. yazıldığın kursları biraz daha araştır. istanbul ankara izmir dışında bi yere gidiceksen de kesinlikle eskişehiri düşün. onun dışında her yer hemen hemen aynı
Ben erzurum da okuyorum bu 2. Yilim.. Erzurum da sinifimla ya da yurdumla gayet iyiyim.. Derslerinde iyi.. Ama şöyle bir durumum var alanim için öğretmenler çok yetersiz. Her gün gelip slayti acip kapatip gidiyorlar. Bunun bir tık ilerisine gidemiyoruz. Ve üniversite dediğinde aklina etkinlikler,konferanslar,paneller,katilabilecegin ve kendini gelistirebilecegin şeyler düzenlenir ama burada hicbirsey olmuyor,değer verilmiyor. Mesela en basitinden bahar senlikleri bile yillar önce yapilmamasi kararina varilmis. Sebebi ise üniversiteye elini kolunu sallayan herkes girdiği için,kizlar bahar şenliklerinde tacize ugruyorlarmis ve bunun olmaması için bahar şenliklerini iptal etmişler. Mezun oldugumda üniversitenin bana katmis olduğu birşeyler oldun istiyorum,tabiri caizse ot geldim saman gidicem diye korkuyorum artik. Yatay geçiş yapmayi düşünüyorum ama annem 2 yilin kalmis boşver sabret diyor. Ne yapmaliyim bana tavsiyelerde bulunursanız çok memnun kalacagim(mobilden yazdigim için tazim hatalarim olabilir bunun için özür diliyorum )
yanlış düşünüyosunuz. atatürk üniversitesi çok köklü ve kaliteli bi üniversite sadece şehir çok soğuk olduğu için tercih edilmiyo. birde insanlar erzurumu küçük bi yer sanıyolar doğuda olduğu için ama erzurum cumhuriyet tarihinin ilk 17 büyükşehir belediyesinden biri ki şimdi bile büyükşehir belediyesi sayısı 30 ülkemizde. ben işletme mezunuyum ki en çok mezun veren okul. kpss a dan da çok yüksek bi puan aldım ama akademisyen olmayı tercih ettim. bi çok arkadaşımda iyi bankalarda uzman yardımcısı yada mali müşavir oldu. en kötüleri ziraat bankasında falan memur oldular. ekonomi kulübündeydim çok sık konuşmacılar getirtirdik bankaların genel müdürleri eski siyasetçiler falan. arkadaşımın nişanlısıda en tırt sayılan mühendisliklerden birinden mezun oldu demirören holdingte iyi bi konumda aynı sekilde yine mühendislikten bi arkadaşım doğuş holdingte diğeri de mng holdingte işe girdi iyi pozisyonlarda. tıp fakültesi de en eski en çok profesörü olan fakültelerden biri. ayrıca yazılan makale ve yapılan atıflar bakımından dünyadaki en iyi 500 üniversiteden biri. be şuan karadenizde bir üniversitede akademisyenim ama asla atatürk üniversitenin yanından geçemez. yine de insanlar burayı daha çok tercih ediyolar yakın ve sıcak olması gibi sebepler yüzünden
yapabiliyorsanız Ankara istanbul ya da İzmir'deki okullardan birine geçiş yapın tabi... diğer illeri bilmiyorum ama Ankardakiler beklentilerinizi fazlasıyla karşılar, diğer ikisinin de Ankara'dan geri olduğunu sanmıyorum ama başka şehirler için kendinizi yormanıza lüzum yok bence... aşağı yukarı benzer şeyleri yaşama ihtimaliniz var, kaldı ki yazdıklarınıza rağmen Atatürk Üniversitesi de köklü bir okul birçoğuna göre
Ben erzurum da okuyorum bu 2. Yilim.. Erzurum da sinifimla ya da yurdumla gayet iyiyim.. Derslerinde iyi.. Ama şöyle bir durumum var alanim için öğretmenler çok yetersiz. Her gün gelip slayti acip kapatip gidiyorlar. Bunun bir tık ilerisine gidemiyoruz. Ve üniversite dediğinde aklina etkinlikler,konferanslar,paneller,katilabilecegin ve kendini gelistirebilecegin şeyler düzenlenir ama burada hicbirsey olmuyor,değer verilmiyor. Mesela en basitinden bahar senlikleri bile yillar önce yapilmamasi kararina varilmis. Sebebi ise üniversiteye elini kolunu sallayan herkes girdiği için,kizlar bahar şenliklerinde tacize ugruyorlarmis ve bunun olmaması için bahar şenliklerini iptal etmişler. Mezun oldugumda üniversitenin bana katmis olduğu birşeyler oldun istiyorum,tabiri caizse ot geldim saman gidicem diye korkuyorum artik. Yatay geçiş yapmayi düşünüyorum ama annem 2 yilin kalmis boşver sabret diyor. Ne yapmaliyim bana tavsiyelerde bulunursanız çok memnun kalacagim(mobilden yazdigim için tazim hatalarim olabilir bunun için özür diliyorum )
siz nerde yaşıyosunuz bilemiyorum, bugüne kadar bi iki tane büyük şirket deneyimim oldu ve o şirketlere bilkent,hacettepe, boğaziçi,odtü ve bir iki okul mezunu dışında personel alımı dahi yapılmıyordu.o bahsettiğiniz en iyi 500 üniversite olayı her yıl 5-6 gazetede çıkar ve her sıralama birbirinden farklı olur hiçbiri birbiriyle aynı olmaz bence bir inandırıcılığı yok.doğuş holding için falan da benzer okul standartları olduğunu duymuştum.devlet zaten senin ne mezunu olduğuna bakmıyor aöf mezunlarını da kpssden iyi bir puan aldılarsa işe alıyor.ben okulun özel sektördeki geçerliliği için söyledim. etrafımda açıkçası hiç o okuldan mezun olup iyi biyerlere gelmiş birileri yok.ha ayrıca, devlette de çok yüksek yerlerdeki bürokratlara fln bakarsanız hep aynı okullardan mezun olduklarını görürsünüz mesela ankara üniversitesi siyasal bilgiler gibi.ya da banka müdürlerine bakarsanız, baya sağlam okullardan mezun olup yurt dışında da yüksek lisans yaptıklarını görürsünüz.
Ben çukurova üniversitesinde okudum bizde de şenlik konferanstan gecilmezdi ama sor bakalim hangisine gittin diye:)
Bahar senlikleri gerçekten disaridan öyle insanlar geliyor ki kaçarak gidiyorduk biz çok rezillik oluyordu...
Hocaların kimi dediğin gibiydi kimi de çok şey katti bize uniden değilde hocadan hocaya değişir bu biraz....
Ama herşey sende bitiyor hocalar Uni konferanslar bir yere kadar bence gerçekten eksiklik değil ben unide de ne öğrendiysem kendim öğrendim sayili hocam vardır bana arti birşey katabilen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Üniversitesini bilemiyorum ama fakultemin daha doğrusu bolumumun durumu bu.. Belki çoğu yerlerde de durum böyledir bilemiyorum.. Ankara ya da eskisehir düşünüyorum çünkü diğer bir etkenimde ailem onlara da yakin olmak istiyorum
Açıkçası tam olarak ne istediğinizi anlamadım ben. Bir öğretmeninizin sizinle bireysel ilgilenmesini mi? Şu anda zaten bütün dersler slayt üzerine yapacak bir şey yok buna. Ki zaten şöyle bir şey var slayt olmasa bile öğretmen anlatır,anlayan anlar anlamayan anlayan arkadaşından öğrenir,üniversitede kural bu... Bahar şenlikleri demişsiniz bizim okulun oldu ama ben gitmedim,gerçekten çok gereksiz dedikleri gibi taciz olayları çok oluyor iyi ki yasaklanmış bence.
2 yıl icin unv değiştirebilirsiniz. Ancak Notlarının süper olmasi gerek. Okul öncesi olduğun için Üniversitesinin eksisi olmaz. Kpss lazım.
Birde gittiğin yerde arkadaşliklar çoktan kurulmuş olacak. Adapte olamayabilirsin.
Aktiviteyi aslında arkadaşlarinla da yaparsın. Illa konser vs şart mı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Köklü bir üniversiteye geçemezsen bu Türkiye'nin doğusunda da batısında da aynı.. Yatay geçiş yapabileceğin üniversitelere göre karar ver. Ben Ankara Üni. mezunuyum, şu an Adnan Menderes'te akademisyenim ama Ankara ile burayı kıyas bile edemiyorum..
siz nerde yaşıyosunuz bilemiyorum, bugüne kadar bi iki tane büyük şirket deneyimim oldu ve o şirketlere bilkent,hacettepe, boğaziçi,odtü ve bir iki okul mezunu dışında personel alımı dahi yapılmıyordu.o bahsettiğiniz en iyi 500 üniversite olayı her yıl 5-6 gazetede çıkar ve her sıralama birbirinden farklı olur hiçbiri birbiriyle aynı olmaz bence bir inandırıcılığı yok.doğuş holding için falan da benzer okul standartları olduğunu duymuştum.devlet zaten senin ne mezunu olduğuna bakmıyor aöf mezunlarını da kpssden iyi bir puan aldılarsa işe alıyor.ben okulun özel sektördeki geçerliliği için söyledim. etrafımda açıkçası hiç o okuldan mezun olup iyi biyerlere gelmiş birileri yok.ha ayrıca, devlette de çok yüksek yerlerdeki bürokratlara fln bakarsanız hep aynı okullardan mezun olduklarını görürsünüz mesela ankara üniversitesi siyasal bilgiler gibi.ya da banka müdürlerine bakarsanız, baya sağlam okullardan mezun olup yurt dışında da yüksek lisans yaptıklarını görürsünüz.
ben orda okudum canım bende istemiştim geçişi sırf uzak ve soğuk diye ama işte kendi memlketim olduğu halde dayanamaıştım çok anormal insanlar vardı yolda yürünmezdi ama sabret geçer bizde öyle gece akşam 5 den sonra bile çkmıyoduk ama uni hocaları iidi emin ol ki ünide çok sey öğrensede hayatta uygulayacak yer olmuo çoğumuz alakasız işleri yapıyoruz.. bence sabret ama istemiyorsan da geciş yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?