Özelmi devletmi ?

Zehna67

sabır ve duâ (küçük meleğim artık benimlesin)
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.186
768
43
Kizlar meraba
Ben dogumumu özelde yapmak istiyorum ama kararsizim devlettekilerde bu konuda cok tecrubeli esim diyo bi sikinti olsa baslari yanar diyo ama özelde geciştiriyorlar diyo haklida ama ordaki muameleden öturu sirf bu yuzden istemiyorum devleti bir oglum var normal yaptim 8yil once simdi basima ne gelcegini bildigim icin dahada korkuyorum bilgilerinize ihtiyacim var.

Ne kadar arkadaşım varsa özelde yapan hepsi sezeryan doğum yaptı. Devlette doğum yapan arkadaşlarımın hepsi normal doğum yaptı. Hatta biri de ilk çocuğu normal ikinci özelde sezeryan.

Ne kadar arkadaşım varsa özelde yapan hepsi sezeryan doğum yaptı. Devlette doğum yapan arkadaşlarımın hepsi normal doğum yaptı. Hatta biri de ilk çocuğu normal ikinci özelde sezeryan.
Evet canim bunuda duymustum bu konudads hem fikirim.

Önemli olan doktor bence hastaneden ziyade. Hangisinde güvendiğn bi doktor varsa ona gitmelisn. Özelde sözün geçiyor biraz öyle bir rahatlığı var. Ayrıca sıkıntıda geçiştirme gibi bi hakları yok ordada başları yanıyor ve hatta bence dedğm gibi daha çok sözün geçiyor. Benm ailemn durumu iyi olduğu için biz hep özeldeydik. Doktor saygısızlık bile yapsa bi başhekme yada doktorn sahibine gidiyosn geliyo paşa paşa özrünü diliyor. Ama şmdi tabi evlendk artık durumlara göre tercih yaparım. Ama şu var gerçktn doktor en önemlisi. Bizim bazı doktrlarımz devlette bazıları özeldedir mesela. Hastaneden ziyade doktor önemlii

Bilginicin teserler canim ozelde yapmayi dusunuyorum zaten doktorumda iyi bklm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…