Özene bezene seçtiklerim....:))))çok eksiğim var çok çookkkk:)

topiğin hayırlı olsun cnm eşyalarının hepside çook güzeller allah güle güle kullanmak nasip etsin kullandıkca da keyif almak cnm bende gecen yıl şubat ayında nişanlandım ama nedense gözüm hiç ceyizde degildi almadım hiç 7 ay boyunca aldım maaşları birikim yaptım kendime ekimden sonradaki maaşlarlada büyük bi hızla başladım almaya bi çıktım çarşıya beşer altışar aldım aldım döndüm eve çok şükür eksiğim yok sayılır ıvır zıvır var azsayıda ama gözüm doymadı almak istiyorum hala.2 ay kaldı düğüne balayı içinde az bir birikim yapayım diyorum anlayacagın kendimi istopladım bakalım ne olacak cnm

Gerçekten özene bezene seçilmiş hepsi çok kaliteli çok güzel Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin bambu salata kasesi ve bambu süzgeçlerini nerden aldın öğrenebilirmiyim acaba?

ben 1,5 senedir nişanlıyım son altı aydır alışveriş yapıyorum ama aldıkça alasım geliyor nişanlı fazla kalmamak lazım bütçeye zarar

Gerçekten özene bezene seçilmiş hepsi çok kaliteli çok güzel Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin bambu salata kasesi ve bambu süzgeçlerini nerden aldın öğrenebilirmiyim acaba?

canım çengelköyde butik tarzında bir mağaza var oradan aldım...internette fiber bambu diye aratabilirsin..eminim bir çok yer satıyordur

ben 1,5 senedir nişanlıyım son altı aydır alışveriş yapıyorum ama aldıkça alasım geliyor nişanlı fazla kalmamak lazım bütçeye zarar

bencede cnm cnm en kısa zamanda elininizi çabuk tutup evlenin yoksa evde koyacak yer kalmaz valla

pembe çaydanlıga bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Maşaallah hepsi çok güzel eksikler tamamlanır sıkma canını :)

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.

sağolasın tatlım teşekkür ederim.

pembe çaydanlıga bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben de çok beğenerek aldım:)

hepsi çok güzel. mutlulukla kullan :)

amin inşallah..teşekkür ederim

hepsi çok güzelll çaydanlık ayrı bir güzel nerden aldınn canım

teşekkür ederim...çaydanlığı çengelköyden aldım

Çok güzeller aşkla kullanın aldıkça bitmiyor değil mi

sağolasın...aynen öyle canım insan başlamayagörsün başladı mı aldıkça bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…