Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri özenerek diktiriğim nişanlığımmm:))) yorumlarınızı bekliyorumm kızlarrrr...

Lilyumas

Sağlıkla Gel Mucizemm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
459
160
123
$IMG-20130508-WA0000.webp $IMG-20130508-WA0001.webp

Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.

Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.

Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.

Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:):16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220

Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.

Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.

Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:):16::16::16::16::16::nazar::nazar::nazar:

Çok şık çok zarif çokda yakışmış bu renge baylırım teşekkürler

Çok şık çok zarif çokda yakışmış bu renge baylırım teşekkürler

Çok teşekkür ederim yorumların için:):16::16::16:

Hiç aklımda olmayan bir renkti bu annemin ısrarı üzerine başka bir abiye giymiştim renk tenime çok uydu:) Bu renk tonunda nişanlık diktirmeye karar verdim içime de çok sindi:):39:

Rengi çok hoş ve size çok yakışmış. Nişan elbiseniz çok güzelmiş. Allah tamamına erdirsin.

Çok güzel bir gelinlik seçeceğinizi tahmin edebiliyorum, zevkli birisiniz. Tatlı telaşlar bunlar. Ağız tadıyla atlatırsınız umarım bu süreci.

:) Teşekkür ederim güzel yorumun için. Profilinden gördüğüm kadarı ile sende bu telaşları yeni atlatmış birisin:)

Tahmin edebiliyorum o süreçte insan çok fazla keyfini çıkaramıyor heyecandan:) Mayıs 2014 te nişanım ama şimdiden gelinliklere bakmaya başladım.

Kilo alıp verme gibi sorunum olmadığı için beden de belli olduğundan rahatlıkla bakabiliyorum. Bİr kaç model beğendim daha doğrusu kombinledim detaylı olarak ağustosta bakmaya başlayacağım.

Buarada Nişanlığımı Bakırköy de İranlı Bir kadına diktirdim. İnanılmaz drapeleri var üst kısmım sadece drape. Kadın kağıt gibi düzdüz ve hizzalı şekilde dikmiş bir mm kayma yok.

Gelinilk nişanlık için diktirmeyi düşünen arkadaşlara öneririm bende modelimi bulunca o bayana diktireceğim.:):51:

Cok begendim :nazar:
Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim :16:

:) Teşekkür ederim güzel yorumun için. Profilinden gördüğüm kadarı ile sende bu telaşları yeni atlatmış birisin:)

Tahmin edebiliyorum o süreçte insan çok fazla keyfini çıkaramıyor heyecandan:) Mayıs 2014 te nişanım ama şimdiden gelinliklere bakmaya başladım.

Kilo alıp verme gibi sorunum olmadığı için beden de belli olduğundan rahatlıkla bakabiliyorum. Bİr kaç model beğendim daha doğrusu kombinledim detaylı olarak ağustosta bakmaya başlayacağım.

Buarada Nişanlığımı Bakırköy de İranlı Bir kadına diktirdim. İnanılmaz drapeleri var üst kısmım sadece drape. Kadın kağıt gibi düzdüz ve hizzalı şekilde dikmiş bir mm kayma yok.

Gelinilk nişanlık için diktirmeyi düşünen arkadaşlara öneririm bende modelimi bulunca o bayana diktireceğim.:):51:

Ben düğün gecesi bile başkasının düğünü gibi hissediyordum. Benim için evlilik, o zamanlarda sadece koşturmaca ve telaşe demekti.

Terzinin işçiliği ortada, kadın maharetliymiş. Ne güzel şansınıza içinize sinen bir nişanlık giymişsiniz. Hüsrana uğramamışsınız.

Son düzenleme:
merhaba, nişanlıgını bakırköyde nerde diktirdin acaba buna benzer bir kına kıyafeti aryıroum birde mahsuru yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim?

merhaba, nişanlıgını bakırköyde nerde diktirdin acaba buna benzer bir kına kıyafeti aryıroum birde mahsuru yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim?

Caruosel in karşısında ki apartmanın içinde Bianco Bella Die bir yer var canım. Sahibi ferzane hanım. Burda şu modeli gördüm de gidip inceliyor. Mesela Benim belmdeki taşlar swaroski taş ve her birini tek tek elinde dikti. 2 ay sürdü yapımı.

1700 e diktirdik. Çok uygunda değil ama çok pahalı da değil. İçime sindi ama benim içinde önemli olan oydu.:16:

Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220

çokkkkkkk beğendmm bu renk tamm benim rengimmm hayranımm :9::9: modeli çok güzell çok yakışmışşşş elinize sağlıkk

çokkkkkkk beğendmm bu renk tamm benim rengimmm hayranımm :9::9: modeli çok güzell çok yakışmışşşş elinize sağlıkk

Açıkçası hayatımda hiç kullanmadığım ve renkti ve sevmediğimde bir renkti ama başka bir elbisede bakıp, istediğim modeli de bu renkte diktirince ben bile inanamadım. Bir de çok abartı şeyleri sevmediğim için rengi göze güzel gelsin yeter dedim öle de oldu.

İnşallah nişanlanıcak arkadaşlara da fikir olmuştur. Nişan fotolarım gelsin onları da topiğim de paylaşacağım. :16::16:

Bende nişanlığımı bu renk tercih etmiştim, çok sevdiğim bir renkti zaten ama o gece ayrı bir ışıldadı üzerimde sanki.Alışılmadık bir renk olunca ilk gören herkes woowww dedi :)) Umarım çok mutlu olursunuz, Allah gelinliğinizi de giymeyi nasip etsin inşallah.Düğün telaşesi bir başka :)

Bende nişanlığımı bu renk tercih etmiştim, çok sevdiğim bir renkti zaten ama o gece ayrı bir ışıldadı üzerimde sanki.Alışılmadık bir renk olunca ilk gören herkes woowww dedi :)) Umarım çok mutlu olursunuz, Allah gelinliğinizi de giymeyi nasip etsin inşallah.Düğün telaşesi bir başka :)

Aynen öle:) Saç makyajla daha bir başka oldu. İyi dileklerin çok teşekkür ederim. Hepimiz ağız tadıyla bu güzel günlerimizi sorunsuz mutlu gelinler olarak geçiririz inşallah:4:

Back
X