Özverili anlayışlı davrandım sıkmadım onu benimde olmayacak artık dediğim çok anlar oldu en önemlisi sabır ve özveri
Yani o 4 ay süresinde görüsüyormuydunuz? Ne siklikta?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özverili anlayışlı davrandım sıkmadım onu benimde olmayacak artık dediğim çok anlar oldu en önemlisi sabır ve özveri
Birbirimize iyi gelelim diye buradayızCanını sıkma daha fazla, su akar yolunu bulur.
yazılabilecek herşey yazılmış sende gereken cevabı almışsın fındıkcım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsunn bu şekilde dua etmelisin eğer bi engel çıkıyorsa bilki bu senin hayrına bu şekilde düşün o zaman daha rahat atlatırsın..
bu arada eskisi tamda kendine uygun davranmış, anne kardeş lafıyla evlilik gemisi yürümezdi zaten Allah ın sevgili kuluymuşsun ucuz atlattın..
inş mutlu huzurlu bi birlikteliğin olur, bu gibi konular yerine düğünün hakkında konusuruz![]()
Valla ben hic okadar düşünceli ay aman hoslanmadigim arkadas olarak gordugum kızı uzmeyeyim diye kendini yiyip bitiren bi erkek gormedim
Sanki suanki boslugunu sizinle doldurmaya calisiyor gibi, umarim oyle degildir ama hoslansa biseyler hissetse bukadar "seni uzmek istemiyorum" "hazir degilim" laflarini agzina dolamazdi![]()
Durumu iyi tahlil etmek lazım kuzucuk. Ona göre strateji uygulamak lazım .adamın ilgisi hiç yoksa kaçak oynamak ters teper. Ilgisi varsa üstüne gitmek soğutur mesele hassas
Hahahaha ama ben okuyunca hiç umutsuz bir durum sezmedim onu soyleyeyim. Akıllı oynamak gerekiyor .hiç bir erkek çekici bulmadığı Karsı cinsle iletişim kurmazmis bu şekilde .en azından seni çekici bulduğunu biliyoruzİki ucu çoklu denklem yani. :):)
Canim aile yapımı bilemem ama bana biri ailemle konuşmam lazım dese sevkim kırılirdiKızlar havadis var.
Yazdı az önce. Akşam işin var mı diye sordu. Ailemle konuşmam, izin almam lazım dedim. O zaman izin isteme çünkü benim işten kaçta çıkacağım şu an belli değil, belki son anda bir şey çıkabilir haber vereceğim dedi. Sonra da geri döndü. Şu an ofisten çıkıyorum ama geri ne zaman döneceğim belli değil, son anda yetişemem sana ayıp olur dedi.
Muhtemelen bu saatten sonra buluşamayız zaten ama size haber vereyim dedim. :)
Yok canım onunla alakalı değil. Cidden işi çok yoğun. Son dk bi şey çıkabiliyor. Şehir dışında günü birlik işi oluyor vs."defnehannn, post: 37126402, member: 617879"]Canim aile yapımı bilemem ama bana biri ailemle konuşmam lazım dese sevkim kırılirdi
Sen niye bu konuda biraz fazla umutsuzsun . Besbelli çocuğun da ilgisi varYok canım onunla alakalı değil. Cidden işi çok yoğun. Son dk bi şey çıkabiliyor. Şehir dışında günü birlik işi oluyor vs.
Aile yapım biraz fazla koruyup kollayıcı. Yani öyle kafama her eseni yapamıyorum. Bir Program için öncedeniizin almam ayarlamam gerekiyor. O da Aile yapımı az çok biliyor o ve akşam rahatlıkla çıkmamı bekleyecek biri değil. Anlayışlı yani bu ve benzeri konularda
Sen niye bu konuda biraz fazla umutsuzsun . Besbelli çocuğun da ilgisi var
Bir şey hissetmeyen adam niye görüşmek istesin? Deli gibi aşık demiyorum ama ilgisi olduğunu farketmemek için kör olmak gerekir . Sen ilginin olmadığı birini arayıp görüşelim der misin ? Arkadaşlığınin hoşuna gitmesi olayı bana çok mantıklı gelmiyor .Buradaki genel kanı ççok mantıklı geldi kuzum :) bir şeyler hissediyor olsa böyle olmazdı diyorum ister istemez![]()
Ayyy yok o bana da hiç mantıklı gelmiyor çünkü arkadaşlığımız pek iç açıcı değil :) normal iki arkadaş gibi de hiç olmadık şimdiye kadar. Bunun adı sanırım flörtleşme :)Bir şey hissetmeyen adam niye görüşmek istesin? Deli gibi aşık demiyorum ama ilgisi olduğunu farketmemek için kör olmak gerekir . Sen ilginin olmadığı birini arayıp görüşelim der misin ? Arkadaşlığınin hoşuna gitmesi olayı bana çok mantıklı gelmiyor .
Besbelli ilgisi var işte .ama ciddi bir şeye adım atmaya korkuyor .sen çok umutsuzsun ya güzel aslında vaziyetAyyy yok o bana da hiç mantıklı gelmiyor çünkü arkadaşlığımız pek iç açıcı değil :) normal iki arkadaş gibi de hiç olmadık şimdiye kadar. Bunun adı sanırım flörtleşme :)
Ben olumsuz hissetmedim açıkçası, bilemedim
Zamana bırakın derim.
Ayrıca düşünceli biri gibi, son havadiste ki konuşmaları güzel.. Belli de olmaz tabi ama.
Bir yanı hazır değil ama bir yanı da kopmak istemiyor gibi geliyor bana, yani zamana yayarak daha iyi tanıyarak daha emin, sağlam hareket etmeyi düşünüyor olabilir, doğru zamanı bekliyor olabilir, bir de yaşadıklarından sonra tabi. Belki siz de o da acınızdan sonra birbirinize iyi geldiniz bu hislerle.
Hayırlıysa olsun, değilse soğursunuz inşallah : )
Besbelli ilgisi var işte .ama ciddi bir şeye adım atmaya korkuyor .sen çok umutsuzsun ya güzel aslında vaziyet
Aslında benim aklıma bir ihtimal daha geliyor ama bilemedim ki
Acaba sadece fiziksel olarak beğeniyor ve yakınlaşmak istiyor, onu da bana yakıştırmıyor mu diyorum. Ciddi bir ilişki istemiyorum, sen de öyle bir kız değilsin derken kastı o muydu ki..="gonul323, post: 37127074, member: 309153"]Nasıl bir ihtimal?
Yeni mi nişan atmıştınız ?Acaba sadece fiziksel olarak beğeniyor ve yakınlaşmak istiyor, onu da bana yakıştırmıyor mu diyorum. Ciddi bir ilişki istemiyorum, sen de öyle bir kız değilsin derken kastı o muydu ki..