- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
?Yeni mi nişan atmıştınız ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
?Yeni mi nişan atmıştınız ?![]()
Yanlış oldu bu :)fndkfndk, post: 37127397, member: 152568"]?
Şu sebeple yeniden sordum ...
Acaba sadece fiziksel olarak beğeniyor ve yakınlaşmak istiyor, onu da bana yakıştırmıyor mu diyorum. Ciddi bir ilişki istemiyorum, sen de öyle bir kız değilsin derken kastı o muydu ki..
Şu sebeple yeniden sordum ...
Ben ce nişan attıktan sonraki boşluğunuza denk gelmiş olabilir bu olay.
İçinizde iyi çözümlemelisiniz duygularınızı
Birini tamamen unutup da başkasını sevmek için uzun zaman lazım.
Hımm. Özellikle düşünmek değil de bir çekim yaşamış olabilir belki.
Zamanla anlaşılır artık![]()
Bir de gözlemlediğim ve öncesinden tanıdığım kadarıyla önem veriyor fiziki güzelliğe vs. Ukalalık gibi olmasın kendimi övmüyorum ama beni beğendiğini de anlayabiliyorum hitaplarından, ara sıra vurgulamasından vs. O yüzden geldi aklıma bu. Bilemiyorum artık ne kadar haklıyım.
Firsat buldukça o dönem ikimiZde müsaittik zaten bana değer verdiğini anlıyordum yoksa ben okadar fedakar olamazdimYani o 4 ay süresinde görüsüyormuydunuz? Ne siklikta?
Önem veriyorsa düşünüyor olabilir tabi ama tek kriteri olmayabilir, eğer net biriyse yani düşünceleriyle ayrı konuşmuyorsa anladığım bu etkilendiği bir şeydir ve tek bununla olmayacağını bildiğinden zamana yaymayı düşünüyor olabilir, bir de kötü bir dönemin üstüne gelmesiyle mantıklı davranmaya çalışıyor olabilir. Başkası olsa daha rahat davranır flörtleşir olmazsa çok önemsemezdi belki de ama size değer verdiğinden böyle demiş de olabilir.
Umut veriyor gibi oldum ama olumsuz düşünemedim, yine de hiç belli olmuyor elbette, dikat etmekte yarar var...
Âmin işallah canım Hayırlısı ise olsunİşte o kişinin de ne yapmaya çalıştığını artık yorumlayamıyorum. Sanırım dediğin gibi hiçbir tepki vermeden her şeyi zamana bırakmak. Öyle yapayım ben en iyisi. Vazgeçeyim diyorum ama o da pat diye olmuyor.
Çok sağol bu arada ya kaç gündür yorumlarını eksik etmedin, bana iyi geldin.
:)
Ayyy iyi ki de ne uzun yazmışsın. :) Kuzum çok sağol, her cümlen değerli benim için. Aslında dediğin gibi kendime yeni uğraşlar bulmaya başladım ben bir süredir de kendimi daha iyi hissediyorum. Spora başladım örneğin, daha çok geziyorum, kendimle ilgileniyorum, kendime bakıyorum vs... Baya iyi gözlemlemişsin bu arada beni, çok sevindim değerli hissettim kendimi. :)
Bu konuda da bana kusur bulmanız aslında biraz ferahlattı içimi. Demek düzgün davransam böyle olmayacakmış diyorum, hatayı kendimde arayayım o zaman madem... Diğer türlü istemediği için kötü davranıyor diye yorumluyordum kendi kendime.
Sanıyorum bundan sonra hiç umursamamaya çalışmak ve akışına bırakmak her şeyi. İnsanın evleneceği kişi değişmezmiş zaten. Allah yazdıysa ben ne yaparsam yapayım, istersem kaçayım yine de çıkar karşıma.
Darısı başımıza diyeyim o zaman. :) Allah hayırlısıyla versin hepimizin gönlündekileri.
Firsat buldukça o dönem ikimiZde müsaittik zaten bana değer verdiğini anlıyordum yoksa ben okadar fedakar olamazdim
Değer verdiğini hissediyorsan bence peşinden git emin ol benimde umudumu kaybettiğim anlar olmuştu olacaksa mutlaka oluyor Hayırlısı olsun canımYalnız değilim sanırım ben. Bu konuyla baya ilgilendi arkadaş. :)
Ben de yorum yapacak olursam; değer veriyor gibi hissediyorum ama umarım yanılmıyorumdur.
Değer verdiğini hissediyorsan bence peşinden git emin ol benimde umudumu kaybettiğim anlar olmuştu olacaksa mutlaka oluyor Hayırlısı olsun canım
kimseye kulak asma bence.. yaşamadan öğrenilmiyor.. bırak tadını çıkar .. aşıksan aşıksın boşver ötesiniz :) sen onun üzüntüsünü de göze aldıysan konu kapanmıştır :)
Nasıl mutlu oluyorum ama ben yine de bu tarz yorumları okurken, anlık. :)
en güzeliii:) kim ne derse desin gece o yastığıa başını kkoyduğunda bir başınasın.. kimse kalmaz yanında.. herkes akıl verir ama iki gün sonra kendi hayatına çekilir, sen yaşarsın olan bitenin sonucunu. oyüzden boşver keyfini çıkar.. aşık olmak çok güzel birşey :)Yani göze almasam dahi şu anki durum da pek iç açıcı değil sonuçta. Her halukarda üzüleceğim gibi gözüküyor. Her ne kadar buradaki yorumlar çok mantıklı gelse de ben akışına bırakacağım sanırım. :)
Kuzuuuu dua edelim biz birbirimize dua arkadaşı olalım . Adamın ilgisi var bu arada o kesin . Hiç yok değil yani
Bir de boğa özelliklerini okudum tabi o da var biraz, o konuyu biliyorum : ) Pek olumsuzluk da hissetmeyince.
Tabi rahatsız edici derecede mi o övgüleri, o da var, öyle mi hissettiniz?
en güzeliii:) kim ne derse desin gece o yastığıa başını kkoyduğunda bir başınasın.. kimse kalmaz yanında.. herkes akıl verir ama iki gün sonra kendi hayatına çekilir, sen yaşarsın olan bitenin sonucunu. oyüzden boşver keyfini çıkar.. aşık olmak çok güzel birşey :)
Rahatsız edici derken, bana olan övgüsü mü? Yok tabi ki rahatsız olmuyorum, tatlı tatlı iltifat ediyor. Gerçi o başlardaydı, artık pek yapmıyor. Daha doğrusu o kadar çok konuşmuyoruz artık. Ama en basitinden fıstık, güzellik diye hitap ediyor çoğu zaman.Bir defasında da bir patavatsızlık etmişti, bir kez de güzel bir şey söyle yahu bana dedim. Senden bahsediyorum, daha güzel ne söyleyebilirim ki demişti mesela.
![]()