- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en azından o seni arayana kadar arama bari,
obur turlu suclu gibi konusursun hepten karısır durumlar.
gerci o son konusmadaki tavrın bastan asagı hos degil bence ama belki de inceldigi yerden kopsun boylesi daha iyi olur, bilemedim...
Bu adam üzer seni ya.
İlginç yani.Taktiklere benim de kafam pek sarmaz ama naza çekmesi sinir etti beni.![]()
Bunun tip olarak gideri var, ondan mı acaba özgüveni bu kadar.![]()
Olabilir Fındığım.![]()
Tipsiz buluyoruz olmuyo, azcık yüzüne bakılanı da bizi beğenmiyo. Öleyim ben.
Kendimi hiç bu kadar ezik gibi hissetmemiştim.
Yahu saçmalama.Sen heyecanla,içinin kıpırtısıyla içinden geldiği gibi davranmışsın.Çek kendini ve ondan bekle adımları fıstığım.
canım ya sanki bu adam daha tam etkilenmemiş senden bak buluşma iptal etmeniz kısmınıda okudum
ne ara ne sor
o arayınca da hemen yelkenleri indirme derim ben ama triplenmede
normal konuş
zaten tripten de hoşlanmıyor demişsin çoğu erkek hoşlanmaz
etkilense çoktan atlardı
ne kadar oldu ki siz konuşmaya görüşmeye başlayalı o kısımları bilmiyorum ben
görüşme ne zaman olduÖyle yapıcam zaten artık yüz mü kaldı iyice gurursuz oldum çıktım.Kendimi çok lüzumsuz ve çirkin hissediyorum. Yani benim gibi özgüven patlaması yaşayan insana da şunları dedirtti ya cidden gurur duymalı kendisiyle. Beni tanıyan biri okusa şunları benim yazdığıma inanamaz.
Dua et bana olur mu canım
O konuda hemfikiriz be canım tüm forum olarak. Herkes anladı, ben de farkındaydım da kabul etmek işime gelmiyordu. Ama şu son yaptığına çok kırıldım. Ben hiç kırmamaya gayret ediyorum onu, çok çirkindi ses tonu falan. Yüz verince böyle olmak zorunda mı anlamıyorum ki.
Biz konuşmaya başlayalı 3-3.5 ay falan oldu canım yanlış saymadıysam.
görüşme ne zaman oldu
okuyacağım konularını uygun olduğumda =)
ama canm seni kırmaktan korkuyordu şimdi şu yaptığına bak
ses tonu falan diyorsun
Amin canımm..Ederim Fındığım,Rabbim hakkında hayırlısını versin. :)
mrb
yasadıklarınızın aynısını hemde birebir aynısını bende 3 sene once yasadım sözlümden ayrılmıştım ve içimde ona karşı hiç bir şey yoktu
birgün facemden ilk aşık olduğum ilk gözlerine baktığım adam bana mesaj attı zamanla konuştuk arkadaş gibi o bana çok iyi geliyordu bende ona... Ama o bana herzamanki gbi çok dürüstü ve bir ilişkiye başlayamayacağını acık acık söyledi...
ben 4 ay bekledim her gecen gün ona daha çok aşık oldum şimdi nemi oldu evlendik ve allah nasip ederse yakında minik kızımızı kucağımıza alacağız...
Sabredin ve özverili olun herşey cok güzel olacak
Son cümleni okurken tebessüm ettim. :)
Ayarsızım galiba evet. Aslında ters davranmadım. Hatta bence davranmam gerekirdi davranmadım. Çok uyuz yahu neye sinirleneceği hiç belli olmuyor. Ezik gibi hissediyorum öyle yapınca da kendimi. Ben ona trip yapmadım ki. Hatta özellikle sorun etmediğimi bilsin diye; muhtemelen yarın görüşemeyiz açıklamandan anladığım kadarıyla, o yüzden bir beklenti içine girmeyeceğim anlamına gelen şeyler söyleyecektim. Hemen ağzıma tıkadı lafı. Görüşemeyiz demiyorum bilmiyorum diyorum dedi. Ama ses tonu iticiydi böyle azarlar gibi. Özellikle de canım diye hitap ediyor ki bir kusur bulmayayım üslubuna.
Tripten ciddi manada huylu. Hatta daha önceki birkaç ufak tartışmamız hep bu sebepten olmuştu. Yani trip yaptığımı düşünse muhtemelen bir tepki verirdi. :) Bence anlamadı suratına kapattığımı. :)
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum. İnanılmaz kırıldım çünkü. Ben onu tanıyorum, şu an eminim benim hiçbir şey yok gibi nasılsın canım falan diye aramamı bekliyor. Öyle istiyor çünkü. Hiç uzatmayacaksın, küs gibi davranmayacaksın vs. Ama ben de odun değilim ki çok kalbim kırıldı. Bence de inceldiği yerden kopsun.Resmen sesini yükseltti bana ya. Benim azıcık suratım düştü diye hemen kızmıştı surat yapıyosun bana diye. Kendisi sesini yükseltiyo, ben kızsam inkar eder.
Hislerim için de böyle her şeyi alttan almak durumunda değilim ki. Benim de bir gururum var yani.
Başladı bile üzmeye canım. Bu hayat, ilişkiler falan cidden çok farklı ya anlamadım gitti. Bir zamanlar peşimden öyle koşuyordu ki sadece buluşmak için attığı taklaları söylesem şaşırırsınız şurada. E yine ilk arayan soran oydu. Benim aklımda bile değildi onun varlığı açıkçası.
Şimdi de öyle mesela. Hem diyor ilişki istemiyorum bilmemne, hem iki eli kanda olsa ben yazınca ben arayınca dönüyor. Geçen iş yerinde hiç müsait olmayan bir durumdaymış mesela aradığımda. Reddetse yadırgamam örneğin, çalışıyor çünkü müsait olmaması çok normal. Sırf benle konuşmak için lavaboya girmiş. Şunu ben ona yapmam şahsen. Madem önemsemiyorsun, umursamıyorsun beni, ne o zaman bu reddetmeme konuşma karşılık verme çabası.
Whatsapp'ta engelledim bu arada. En azından sürekli girip girip de acaba yazdı mı diye kontrol etmem, kafamı meşgul etmez. Ulaşmak isterse zaten arar sorar bir şekilde ulaşır. Zannetmiyorum gerçi engellediğimi fark edeceğini bile.![]()
Görüşme olalı 1 ay oldu canım. Aynen ya yalan işte yalan her şeyi. Kırmaktan korkan insan böyle azarlar gibi konuşur mu... Aradığımda açmasa çok anlayışla karşılardım. Hatta açmasını beklemeden bir kez çaldırdım hemen kapattım. Çalışıyor başı kalabalık derdim. Ama açıp da ters ters konuşmak neyin nesi şimdi... Görüşemeyiz demedim bilmiyorum dedim canım bilmiyorum dedim, anladın dimi? dedi. Aptalım sanki ben bir de teyit ediyor anladın dimi diye.![]()
Sizi duzgun buluyor ancak bence sizinle bir iliski dusunmuyor.
Cunku eger size asik olup, bir iliski isteseydi soylediklerinin hicbirinin bir onemi kalmazdi.
Sizde dilerim mutlulugu bulursunuz..
Fındık sence şu durumda bir tepki vermemiş nasıl oluyor? Biraz çelişiyor söylediklerin. Sen öyle dedikten sonra ters ters cevap vermiş sesi yükselmiş işte. Bu durumu ben kabalık olarak değil de yaptığın tribe tepkisi olarak algıladım. O anda nasıl söylediğinle değil ne söylediğinle ilgilenmiş belli ki. Çocuğun başı kalabalık buna rağmen telefonu açmış, yine yoğunluktan dolayı demiş ki buluşma konusunu tam bilemiyorum şu an. Sen de üstüne hıı tamam o zaman demek ki olmaz gibi şeyler söylemişsin (ses tonunu söyleyiş tarzını kastetmiyorum, inan anlamıştır) ve şu durumda ben tepkisini normal buldum.
Her aradığında telefonu açması durumu da acaba sadece sana özgü mü? Bunu bilmek gerek. Eğer herkese karşı böyleyse ya da önem verdiği diğer insanlara karşı da böyleyse, senin düşündüğün anlamda bir ayrıcalığın olduğuna kanıt oluşturmamış oluyor bu hareketi. Demişsin ya ben yapmazdım onun yaptığını diye, kendi açından bakma olaya. Belki de o, o anda kendi nezaket prensipleri öyle gerektirdiği için telefonlarını her zaman açmıştır?
Şu whatsapp olayında da, whatsapp'ı çok iyi bilmediğim için sormam gerek, sen onu engellediğinde senin engellediğini ne şekilde fark edebiliyor karşıdaki? Eğer kesin olarak engellediğini görebiliyorsa bence bu yaptığın da hiç doğru olmamış. Ha ama ipleri koparmak istiyorum diyorsan bak o zaman olur işte. Ama yine de kavgalı bitmesin bence, ne olursa olsun birini hayatından küs çıkarma, zaman geçince kendini üzersin bundan dolayı.
fındık, açıkçası bu konu başkasının olsa dank diye yazardım, ama seni sevdiğim için yumuşatayım yazacaklarımı :) ablacığım bir ömür boyu peşinde koşup, karşılık olarak da ters ters konuşulmak istiyorsan devam ettir, ama bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. sana vermek istediği mesaj; "benden bir şey bekleme".. bence ne engelle, ne ara, ne de aramalarına cevap ver, belli ki olmayacak hiç zamanını harcama..