Evet aynen kanka tipli düsman ama Berkte biliyo bunu onun için benle kavga etti.Ama onu sevmediğini biliyorumHep o Rukiye nin başının altından çıkmış her şey
Rukiye de sınıfta tayyip diye birini seviyo ama berke ilgisi vardı bence.Beni sürekli onlara yönlendirdi.Aklımda kimse yoktu.Rukiye Burak' e aşık bence. Berk de yeşil salata niyetine ortalığa sürülmüş.
İşte bak hep derim Berk'ler Burak'lar tiki olur, gidin Muhittin bulun Sadullah bulun. Muhittin olsa hiç böyle mi olurdu?
Muhittinden kanka da olmaz. Baba olur ondan yaa :)Rukiye Burak' e aşık bence. Berk de yeşil salata niyetine ortalığa sürülmüş.
İşte bak hep derim Berk'ler Burak'lar tiki olur, gidin Muhittin bulun Sadullah bulun. Muhittin olsa hiç böyle mi olurdu?
Valla cok dogruRukiye Burak' e aşık bence. Berk de yeşil salata niyetine ortalığa sürülmüş.
benide yedi bitirdi isin içinden çıkamıyorumAh bu Rukiyenin yuzunden sabahtan beri kafamda kartonlar,kankalar,gruplar ucusuyo
Tayyipse is kotu be ablamRukiye de sınıfta tayyip diye birini seviyo ama berke ilgisi vardı bence.Beni sürekli onlara yönlendirdi.Aklımda kimse yoktu.
O iş yaşTayyipse is kotu be ablam
Tanrım bana 3 tane 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver ver ver. Ver Allah'ım ver.Rukiye de sınıfta tayyip diye birini seviyo ama berke ilgisi vardı bence.Beni sürekli onlara yönlendirdi.Aklımda kimse yoktu.
Özet yapmana ragmen ben hala cikamadim isin icindenbenide yedi bitirdi isin içinden çıkamıyorum
Berk Berkecan Arda ve Emre isimlilerden uzak durunuz, tünelin sonu hep karanlık oliyi vallaValla cok dogru
Ya ben oğlan peşinde falan değilim.Kimseyi sevemez miyiz.Ben berki seviyodum zaten bastan beri ama berk bana yanlış yaptı.Derslerim de gayet iyi.Sadece berk beni seviyo mu acaba diye sordumTanrım bana 3 tane 3 de yetmez 5 tane 5 de yetmez 7 tane ver ver ver ver. Ver Allah'ım ver.
Yavrum madem Burak'ı seviyordun ne işin vardı Berk'le? Birinin iteklemesiyle hoşlandığından vazgeçip yenisine mi yöneldin ya? Şimdi de Berk'ten soğutacak seni, bu Rukiş seni iyi yönetiyor vesselam
Kuzum dersine işine gücüne bak, ne işin var aşna fişneyle ya? Hayatın fazla kolay sanırım ki bela arıyorsun kendine. Git aşk romanı oku, vampirli filmler izle başrolüne falan aşık ol. En fazla aksiyonun bu olsun. Bu yeni nesil niye hep oğlan peşinde ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?