Özetle yeniden ...

Ya ben oğlan peşinde falan değilim.Kimseyi sevemez miyiz.Ben berki seviyodum zaten bastan beri ama berk bana yanlış yaptı.Derslerim de gayet iyi.Sadece berk beni seviyo mu acaba diye sordum
Kızım biz müneccim miyiz, nereden bilelim seni seviyor mu sarıyor mu ya? Fal falan bakan da yok ki burada. Git çocuğa sor, ki zaten hakaret etmiş sana. Nasıl bir sevgi anlayışın var senin kızçem?
Hadi yavrum, öğretmenlerin tatil var diye epey ödev vermiştir git başına otur. Ödev yoksa da tekrar yap.

Canımm sen önce kimden hoslaniyosun önce ona bi karar ver. Sonra Rukiyeyle arkadaşlığını bitir. Sonra hoşlandığın çocukla konuş. Ama sen cidden 22 yaşında misin?

Off konuyu kapatsınlar ya hicbisey anlatamadım birde dalgaya aldınız beni.Evet takacak biseyim yok napıyım.Rutin hayat

Hoşlansa değer verse hakaret etmez.Kırabilir belki ama hakaret etmez.Zaman geçiriyor bence.Rukiye de dalgasına demiştir bu çocuk senden hoşlanıyor diye nerden bilsin bu kadar ciddiye alacağını?Ya da senin tepkini merak etmiştir bir ilgin var mı diye?Belki o seviyodur.

Ya ben oğlan peşinde falan değilim.Kimseyi sevemez miyiz.Ben berki seviyodum zaten bastan beri ama berk bana yanlış yaptı.Derslerim de gayet iyi.Sadece berk beni seviyo mu acaba diye sordum
Biz nasil bilelim berk seni seviyo mu?Güclerimizi birlestirip berk in düsüncelerini okuyamayiz ki.

En iyi cevaptı sağol

Berkler Buraklar başladı yine.
Ve yine bir şey anlamadık.
Sen en iyisi Berk'ten de Burak'tan da Rukiye'den de uzak dur :)

İsteyince gayet güzel yazabiliyormuşsunuz önceki konunuzu okumak için o kadar insan kör olma tehlikesi atlattı

Ya biraz yüklendik sana ama cidden olay çok komik. Nerdeyse bütün yorumlara kahkaha attım.
Ne yazık ki senin 22 yasında olduğuna pek inanmıyorum canım, çünkü üslubun ve basit meseleleri bu kadar takman, basit görmediğin önemli olduğunu varsaydigin olayları ve durumları bu kadar basit ifade etmen beni 16 yasında olduğuna inandırdı biraz. Bu arada rol icabı baston getirdiler falan dedin ? Hemşirelik okuyor imissin ne alaka?
Konuyu okuyunca altında bmw si olan zengin tikileri canlandı gözümde ama rukiye ve tayyip isimlerini duyduktan sonra Vazgeçtim
Ayrıca ne Berkin ne burakin seni sevdiğini düşünmüyorum. Eğer öyle olsaydı seven bir erkek çoktan harekete geçer ikinci haftadan sana çıkma teklifi etmiş olurdu boyle dolandirmazdi yani. Belki hoşlanıyordu ya da dalgasına söyledi erkekler bizler gibi ciddi değil arkanizdan dalga geciyolardir kim bilir.
Bana kalırsa sen bu erkeklerle görüşme rükis hanımla da otur açık açık konuş gerekirse onu da çıkar hayatindan

Rukiye de sınıfta tayyip diye birini seviyo ama berke ilgisi vardı bence.Beni sürekli onlara yönlendirdi.Aklımda kimse yoktu.

Ya sen ciddi misinnn simdi de tayyip cikti yasin kac allah askina yaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…