AhahahhhBerk Berkecan Arda ve Emre isimlilerden uzak durunuz, tünelin sonu hep karanlık oliyi valla
Burak Berkle çok yakın arkadaş.Hiçbişeye karışmıyo.Benle normal.Rukiyeyle pek konuşmuyoÖzet yapmana ragmen ben hala cikamadim isin icindenBurak ne diyo bu duruma
Kızım biz müneccim miyiz, nereden bilelim seni seviyor mu sarıyor mu ya? Fal falan bakan da yok ki burada. Git çocuğa sor, ki zaten hakaret etmiş sana. Nasıl bir sevgi anlayışın var senin kızçem?Ya ben oğlan peşinde falan değilim.Kimseyi sevemez miyiz.Ben berki seviyodum zaten bastan beri ama berk bana yanlış yaptı.Derslerim de gayet iyi.Sadece berk beni seviyo mu acaba diye sordum
Biz nasil bilelim berk seni seviyo mu?Güclerimizi birlestirip berk in düsüncelerini okuyamayiz ki.Ya ben oğlan peşinde falan değilim.Kimseyi sevemez miyiz.Ben berki seviyodum zaten bastan beri ama berk bana yanlış yaptı.Derslerim de gayet iyi.Sadece berk beni seviyo mu acaba diye sordum
En iyi cevaptı sağolHoşlansa değer verse hakaret etmez.Kırabilir belki ama hakaret etmez.Zaman geçiriyor bence.Rukiye de dalgasına demiştir bu çocuk senden hoşlanıyor diye nerden bilsin bu kadar ciddiye alacağını?Ya da senin tepkini merak etmiştir bir ilgin var mı diye?Belki o seviyodur.
Sen bosver uzaklas hepsinden.Baska arkadaslar edin.Burak Berkle çok yakın arkadaş.Hiçbişeye karışmıyo.Benle normal.Rukiyeyle pek konuşmuyo
Ya cnm davranış olarak dedim.Seven hakaret etmez tabi ama başta da ilgiliydiBiz nasil bilelim berk seni seviyo mu?Güclerimizi birlestirip berk in düsüncelerini okuyamayiz ki.
Sadece rukiyeyle konusuyorum ama onuda şutlamam lazımSen bosver uzaklas hepsinden.Baska arkadaslar edin.
Hakaret eden adamla hic isin olmasin.Rukiyeyle berk i birak.Burak iyi cocuk galiba onunla arkadas ol istersen.Ya cnm davranış olarak dedim.Seven hakaret etmez tabi ama başta da ilgiliydi
Rukiye de sınıfta tayyip diye birini seviyo ama berke ilgisi vardı bence.Beni sürekli onlara yönlendirdi.Aklımda kimse yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?