• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özetle

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
Artık isyana geldiğimi bile bile ediyorum...
Gücüm kalmadı sıkıldım bunaldım ... Benim yüzümden biricik annemin ve canım oğlumun canını acidigini görmek daha da kahrediyor...
Ben ki namazını kuranini kacirmayan insanın artık umudu bi yaşam gucu kalmadı... evEt Allahım varlığını birliğini biliyorum seninle ticarette yapmıyorum ... Ama banda sevinwcegim şeylerin birtanesini en azından vériPte küçük bi çocuğu sevindirdigin gibi sevindiremez nisin artık ... Çok yoruldum çok takatsizim itiraf ediyorum ki sen zaten bunu biliyorsun ama bu halim gitgide şeytani sevindiriyo...
İstediğim şeyler olmuyor istemediğim her ne varsa ben istemesemde oluyor...
Bu fırtınalar dinsin...
Gücüm yok ben kalmadım...
yamacindayim herşeyin bir adım atsam düşeceğim bu uçuruma sonunda ne var onu bile bilmiyorum atamiyorum bi adım...
Yardı et nolur artık ver istediğimi Allahım

Allah yardımcıniz olsun.
Hepimiz zaman zaman böyle şeylerle sınav edilebiliyoruz. Güçlü olun ki yavrunuzda sizden destek alsın. En kısa zamanda sıkıntilarınizdan kurtulmanız dileğiyle.

Artık isyana geldiğimi bile bile ediyorum...
Gücüm kalmadı sıkıldım bunaldım ... Benim yüzümden biricik annemin ve canım oğlumun canını acidigini görmek daha da kahrediyor...
Ben ki namazını kuranini kacirmayan insanın artık umudu bi yaşam gucu kalmadı... evEt Allahım varlığını birliğini biliyorum seninle ticarette yapmıyorum ... Ama banda sevinwcegim şeylerin birtanesini en azından vériPte küçük bi çocuğu sevindirdigin gibi sevindiremez nisin artık ... Çok yoruldum çok takatsizim itiraf ediyorum ki sen zaten bunu biliyorsun ama bu halim gitgide şeytani sevindiriyo...
İstediğim şeyler olmuyor istemediğim her ne varsa ben istemesemde oluyor...
Bu fırtınalar dinsin...
Gücüm yok ben kalmadım...
yamacindayim herşeyin bir adım atsam düşeceğim bu uçuruma sonunda ne var onu bile bilmiyorum atamiyorum bi adım...
Yardı et nolur artık ver istediğimi Allahım

Eşinizlemi sorununuz var?

Iste tamda en sıkıntılı oldugun zaman daha cok dua etmelisin daha cok..

Belkide senin imtihanin da bu..

Belki de Allahin sana istedigini hemen vermemesinin de bir sebebi vardir, bilemezsin ya da "Allah bir kulunu severse yalvarmasini dinlemek icin onu bir sıkıntıyla sinar..." derler.

Herkes noldu diye merak etmiş derdinizi özetlemişsiniz ama anlayan olmamış zahmet olmazsa biraz daha açar mısınız derdinizi?

Oglum 9 aylık ... 6. ayından itibaren trikotillomani denilen kisacasi halk dilinde uykuya dalarken saç baş yolma durumu var.. ve henüz 6 aylık artık konuşabiliyor evet eşinden ayrıyim... ve baba diyor en çokta ne zaman söylüyor biliyor musunuz canı yanarken ..
Anne olarak içim parcalaniyor o onu söyledikleri ona olan ofkemimi bastırmak çalışayım oğlumu susturup teselli etmeye mi
Diyeceksiniz ki siz mi öğretiyorsunuz ben mazosist miyim yaşadığım o kadar şey varken evladını gözümün önünde içimi parcalarcasina böyle davrnamasini neden isteyim
Biz babamiza duskunuz ailecek babam gelince eve koşa koşa gideriz hala kapıya
Kardeslwrim.ben ve en tabiki dogal olarak tum cacuklar gibi oglumda sanirim oyle ... zaten ben hamileyken babasınıda hissederdi onun sesini duyunca çok hareketler karnından cikarcasina hareket ederdi... Baba bi erkek evlat için kahraman degilmjdir?
Pedagog desteği alıyoruz daha önce doktoru aradı oğlunuzun seansına bekliyoruz diye ailesinin korkusundan daha dogrusu korkakligi yuzunden gelemem dediği gibi bana böyle duygu somuruleri yapmayın diyede doktoru azarlamis
bugün yine bi ihtimal acaba??? dedim

Mesaj attım evladimizin seansı var babası olarak gelmek istersen musait saatini bildir seansı ona göre alayım diye...
Oğlum baba baba diye cirpinirken umrunda bile olmadı ne bi olumlu nede olumsuz .... Bu satırları yazmadan önce uyurken yine baba baba diye söylendi ... Artık baba yok anla artık diye bağırmak istiyorum ama ne anlayabilir ki... O kadar masum o kadar herseyden habersiz...
Baba denilecek adam hala kukla ve kendi hayatıni yaşamakta başka bişey yapmıyor bi çocuğu olduğunun farkında değil. Başka başka hayatlar peşinde... ya kendi de babasız kalırsa illa o zaman mi anlamlı babasını mi katletmeliyim

Dieyeceksiniz bu adam boyleymis Neden cocuk yapiniz o kadar severek isteyerek cok sukur Allah nasiqp etti .. benden daha da cok hevesliydi. Bu adam bana deli divane olan hamileyken yemek yemedi diye kızan gece şu içmeye kalktığıMDA bile nereye gittim diye evin içinde beni arayan o şefkatli adam kendi canından olana böyle nasıl davranabiliyor?
Evladim şimdiden baba ne demek anne ne demek tam olarak anlamasa bile hissediyor canı acidiginda kim olursa olsun ben olmadan susmuyor ve uyurken ateslenirken baba baba diye sayikliyor

Dua ediyorum Allahım aydınlığa çıkar diye ama artık taktaım kalmadı tükendim en azından anne olarak güçlü kalmam gerek başka şeylere takatım yok .. tukwndim ucurumdayim gibiyim kalmadı dua etmek istemiyorum sikıldım bu durumdan care arıyorum yeter artık diye bağırmak geliyor icimden acizim çaresizim her yolu denedim hemde her ne tavsiye verilirse ama artık onun canı acidiginda ben yanıyorum anlıyor musunuz?....

Son düzenleme:
6 aylik bebek bilincli olarak baba demez. O sadece su an konusma denemeleri yapiyor ve heceleri ogreniyor. En kolaylari olan ba ba ba ba de de de de lerden baslar bebekler.

6 aylik bebegin sizin bosandiginizin farkinda oldugunu zannetmiyorum.

Ama sizin ruh haliniz bebegi cok etkiler. Sanki babasi olmamasindan degilde sizin ruh halinizden etkileniyor oglunuz.

Artık aglamaktan yalvarmaktan sikildim kalmadım o bu haldeyken ne yapmalıyım anneyim anne olanlar en azından evlatlarıni ve beni kendi yerine koysunlar... Nolur dua edin artık Alperim baba diye hickiriklara anne diyerek omuzumda iclenmesin

Artık aglamaktan yalvarmaktan sikildim kalmadım o bu haldeyken ne yapmalıyım anneyim anne olanlar en azından evlatlarıni ve beni kendi yerine koysunlar... Nolur dua edin artık Alperim baba diye hickiriklara anne diyerek omuzumda iclenmesin

Allah yardimciniz olsun.

Ama bebeginiz siz ne kadar guclu olirsaniz o kadar az etkilenir bosanmanizdan.

Siz simdiden baba diye agliyor babasiz perisan olacak vs diye gelecegini cizmissiniz cocugun.

Siz boyle dusundukce hersey daha kotuye gidecek ve bebeginiz daha cok etkilenecek.

Bebekler su asamada kendiyle en cok ilgilenen kimse ona baglanir.

Yani 6 aylik bebek benim annemle babam bosandi ben babasiz buyuyecegim diye psikolojisi bozulmaz.

Ama siz kendinizi bu kadar kahrederseniz her hareketinden babasini ozledi ondan oyle yapiyor diye anlam cikarip mahvolursaniz cocugunuza daha fazla zarar verirsiniz.

Bende bir anneyim.

Basimiza hersey gelebilir su yalan dunya da.

Ama aglamak dibe vurmak olaylari her zaman daha kotuye goturur.

Siz guclu durdukca cocugunuz daha saglam psikolojiye sahip olacaktir.

Allah yardimciniz olsun.

Ama bebeginiz siz ne kadar guclu olirsaniz o kadar az etkilenir bosanmanizdan.

Siz simdiden baba diye agliyor babasiz perisan olacak vs diye gelecegini cizmissiniz cocugun.

Siz boyle dusundukce hersey daha kotuye gidecek ve bebeginiz daha cok etkilenecek.

Bebekler su asamada kendiyle en cok ilgilenen kimse ona baglanir.

Yani 6 aylik bebek benim annemle babam bosandi ben babasiz buyuyecegim diye psikolojisi bozulmaz.

Ama siz kendinizi bu kadar kahrederseniz her hareketinden babasini ozledi ondan oyle yapiyor diye anlam cikarip mahvolursaniz cocugunuza daha fazla zarar verirsiniz.

Bende bir anneyim.

Basimiza hersey gelebilir su yalan dunya da.

Ama aglamak dibe vurmak olaylari her zaman daha kotuye goturur.

Siz guclu durdukca cocugunuz daha saglam psikolojiye sahip olacaktir.

Doğru diyorsunuz ama güçlü kalmaya çalıştikca hersey tepetaklak oluyor mücadele eden yanım sanki çürümüş gibi ... Ben kahretmiyorum ama olanlara anlam veremiyorum böyle birisi nasıl olur diye ... Az önce dediniz ya İnsanız hersey gelebilir diye işte öfkemde bundan hele bide bunu yapanın evladinizin canından olan bi adam olduğunu bilmek daha da acı veriyor bunun üstesinden gelmek dile kolay o kadar çok zormuş ki zaman gelecek buda geçecek ama emin olunki.. Konu girişinde yazdıklarım o anki hissteklerim anlatacak kimse yok anlayacak kimsem yok .. Ailem zaten yeterince üzüldü içimi dökmek istesem bile benim için elbette üzülecekler ... Kimsenin evladı anne babasıyla kimsede evladiyla imtihan olmasın

Öncelikle geçmiş olsun. 6 aylık bir çocukta trikotillomani görülmesi de garip aslında, genelde ergenler ve yetişkinlerde görülür. Başka bir sebepten dolayı yapıyor olmasın, fiziksel bir sorun, saçında rahatsız eden bir problem falan. Ama tanı aldıysa bilemiyorum tabi. Çocuğunuz daha çok küçük, şu an ne boşanmanızı algılayabilir ne de bilinçli olarak baba, anne diyebilir. Kendiniz düşünün, 6 aylık halinizi hatırlıyor musunuz? O da hatırlamayacak. O söyledikleri konuşmaya hazırlık olarak söylediği heceler, ba-ba, ma-ma-, da-da gibi. Kendiniz de psikolojik yardım almalısınız, boşanma sizi çok etkilemiş, depresyona girmiş olabilirsiniz. Tedavi görmezseniz bebeğinize de iyi bir bakım sağlayamazsınız buhran geçirdiğiniz için.

Uzuldum durumunuza hanimefendi. Ama soyle bir gercekte var ki sizin verdiginiz enerji cocugunuzunda enerjisini belirler.
cocugunuzun hayatindaki en onemli kisi sizsiniz. onun en cok gormek istedigi yaninda rahat ettigi kisi sizsiniz. onun hayatinin merkezinde siz varsiniz. sizin her konusmaniz, her ilginiz, her uzuntunuz, her aglamaniz, bu isyanlariniz, hersey cocugunuza yansiyor. o yuzden cocugunuzun bu rahatsizligina sasirmiyorum, bu konuda esinizi suclamayi birakin ve eger cocugunuzun gercekten duzelmesini istiyorsaniz kendinize ceki duzen verin.

siz bir annesiniz, boyle sikayetlenmeyle bir yere varamazsiniz. kendinizi toparlayin, Allah sifa versin evladiniza, sizinde yardimciniz olsun, ama lutfen toparlayin, cunku evet, bu sizin elinizde.

Doğru diyorsunuz ama güçlü kalmaya çalıştikca hersey tepetaklak oluyor mücadele eden yanım sanki çürümüş gibi ... Ben kahretmiyorum ama olanlara anlam veremiyorum böyle birisi nasıl olur diye ... Az önce dediniz ya İnsanız hersey gelebilir diye işte öfkemde bundan hele bide bunu yapanın evladinizin canından olan bi adam olduğunu bilmek daha da acı veriyor bunun üstesinden gelmek dile kolay o kadar çok zormuş ki zaman gelecek buda geçecek ama emin olunki.. Konu girişinde yazdıklarım o anki hissteklerim anlatacak kimse yok anlayacak kimsem yok .. Ailem zaten yeterince üzüldü içimi dökmek istesem bile benim için elbette üzülecekler ... Kimsenin evladı anne babasıyla kimsede evladiyla imtihan olmasın

Sizden daha kotu durumda olanlari dusunun.

Cocugu losemi olup gozunun onunde eriyip bitenleri dusunun.

Sizin cocugunuz yaninizda cok sukur.

Hem benim bebegimde 10 aylik bazen uyutmaya calistigimizda iki elini yumruk yapip kendini kasiyor ve ciglik atiyor uyumamak icin.

Bebeklerin boyle hareketleri olabiliyor. Her hareketini bosanmaniza baglamayin.

Bakin ben 21 yasinda kanser atlatmis biriyim ama bir gun bile neden ben demedim. Saclarimi kaybettim bir deri bir kemik kaldim dayanilmaz agrilar cektim. Ailem mahfoldu ama ben guclu durdum. Yenecegim dedim ve yendim. Inanin neden ben diye kendimi mahfetseydim belkide bu hastaligi yenemeyecek ölup gidecektim. Ailemde 21 yasinda universite okuyan kizlarini kanserden kaybedeceklerdi.

Su dunya da hersey insanlar icin.

Allah insana kaldiramayacagi yuk vermez unutmayin.

Size bu yuku verdiyse emin olun kaldiracak güç vardir sizde.

:kızgın:O hastalik bende de var,suan hala kopariyorum.. Bebeklerde oldugunu hic duymamistim enterasan.Gecmis olsun.

Back
X