- 2 Temmuz 2016
- 363
- 240
- 18
Öncelikle geçmiş olsun. 6 aylık bir çocukta trikotillomani görülmesi de garip aslında, genelde ergenler ve yetişkinlerde görülür. Başka bir sebepten dolayı yapıyor olmasın, fiziksel bir sorun, saçında rahatsız eden bir problem falan. Ama tanı aldıysa bilemiyorum tabi. Çocuğunuz daha çok küçük, şu an ne boşanmanızı algılayabilir ne de bilinçli olarak baba, anne diyebilir. Kendiniz düşünün, 6 aylık halinizi hatırlıyor musunuz? O da hatırlamayacak. O söyledikleri konuşmaya hazırlık olarak söylediği heceler, ba-ba, ma-ma-, da-da gibi. Kendiniz de psikolojik yardım almalısınız, boşanma sizi çok etkilemiş, depresyona girmiş olabilirsiniz. Tedavi görmezseniz bebeğinize de iyi bir bakım sağlayamazsınız buhran geçirdiğiniz için.
Ben destek alıyorum teşekkür ederim öncelikle öngörünüz için :) zaten öncesinde acaba bize mi garip geliyor diye çocuk doktoruna götürdük ama doktorumuz gözlem altına alarak durumunu inceleyip ona göre bu tanıya vardı
Benden etkilendiğini biliyorum ve Şunu söylemeyi atlamisim sanırım
Biz hala boşanmadik resmi olarak
Eşimde hala ayrılmak istemiyor ama ailesinin inanılmaz bi baskısı var daha iki hafta önce içinin yandigini ama elinden bişey gelmediğini söylüyor
korkak aciz oluşuna mi kizayim baba olamamasına mi çaresiz kalmakan oturu pes etmesine mi.. anladigim kdariyla o da iç dünyasinda cokuslerde
Bunu onu savunmak amaçlı da yazmıyorum
Boşanmak istemese bile annesi ve babasi olacak insanların tehdit ve baskısı var
ve ben sırf onlar istiyor diye bu mücadeleyi bırakmak istemiyorum bu sebeple boşanmak istemiyorum bizimkisi kisacasi eşimin açılımı arasında kalmış onun ailesi vede benim aradaki güç savaşına döndü
ya o akıl bellemeli ki umudum bu yada benim acı çektiğim kadar onlarda istediklerini alamadiklari için hirslarini bi kenara bırakıp doğruyu ayırt edecekler
çok merak edenler olursa eski konularında detaylar mevcut zaten
bu post sadece bi ic dökme olarak yazilmistir