Şiddet yanlısı biri asla değilim ancak bu konuda noktasına virgülüne sizinle hemfikirimhayret hala yaşıyormu o pislik çıkmadımı bir babayiğit .. hapishanede gebertselerdi onu ..
kıydı hayatım.. o gencecik kıza bu pislik heriflere öyle cezalar verilmeliki ruhları bedenleri, nefisleri bu tarz davranışlara eğilimli olanlar korksunlar kiii.. korku bir çok kötülüğü dizginlerr.. ahhh eğitimm ah insanlık o güzelim yavru yok ve canice katledildi..Allahımm annesi ne haldedir .. şu yazıları yazarken bile ağlayan ben annesini hiç düşünemiyorumm..Şiddet yanlısı biri asla değilim ancak bu konuda noktasına virgülüne sizinle hemfikirim
Çok haklısın arkadaşım aslında ölüm bir mükàfat sayılır burda söylemek çizgimi ne kadar aşsada söylemem làzım cezanın en güzeli bence kesip eline vermek bu kadar kızgınım iştekıydı hayatım.. o gencecik kıza bu pislik heriflere öyle cezalar verilmeliki ruhları bedenleri, nefisleri bu tarz davranışlara eğilimli olanlar korksunlar kiii.. korku bir çok kötülüğü dizginlerr.. ahhh eğitimm ah insanlık o güzelim yavru yok ve canice katledildi..Allahımm annesi ne haldedir .. şu yazıları yazarken bile ağlayan ben annesini hiç düşünemiyorumm..
Gebersin pislikSuphi denilen şerefsizin savunması bitmiş, fatih tecavüz etti imasında bulunmuş, konuşurken arada bir susup ağlamış katil, hakim kızmış ' ağlamayı geç, devam et ' demiş.
Yalandan ağlıyor katil şerefsiz, bunlar duruşma başlarken bizim sabıkamız yok demişler hakim teker teker saymış sabıkalarını nasıl yok diye.Gebersin pislik
çok sinirleniyorumm "okypete hala yaşıyor bu adamlarr bu tarz cezalara acil bedel ödetmeliler .kınamayın benii milletin gözünde cezalandırılmaliki eğilimli olan lar korksunn..Gebersin pislik
ağlasa ne yazarr bitti artık bu hayatıda öte hayatıda bittii..Yalandan ağlıyor katil şerefsiz, bunlar duruşma başlarken bizim sabıkamız yok demişler hakim teker teker saymış sabıkalarını nasıl yok diye.
ona odul olmaz mi hapisanede gebermek ?Şiddet yanlısı biri asla değilim ancak bu konuda noktasına virgülüne sizinle hemfikirim
İkinci mesajımda vurguladım arkadaşım haklısın ödül olur böylesiona odul olmaz mi hapisanede gebermek ?
bence yavas yavas gebersin.
aa bunu bilmiyordum. tecavüzdemi varmışşidiye dek gebertmeleri lazımdıkızn ırzınada geçtiğini vurgulamış suç ortağı
Biraz önce msn den okudum okumasaydım.tekrar içim sızladıaa bunu bilmiyordum. tecavüzdemi varmış
off. iğrenç yaratık.Biraz önce msn den okudum okumasaydım.tekrar içim sızladı(
çok ağlıyormuş beyfendi, sürekli ağlama molaları verdiği için hakim fırça atmış sonunda ntv de söyliyor şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?