Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn onu da küçücük çocuklara el uzatanları da Allah kahretsin.Ona, o köpeğe kurtuluş olmuştur, Allah cehennem ateşlerinde cayır cayır yaksın.
Bu dünyada çektikleri acıyla cehennemde çekecekleri acıyı kıyaslayamayız bile. Asıl acı çekme vakti şimdi.iyi oldu denemiyor
kızcağızı ne hale getirmişlerdi pislikler
ne bileyim
keşke daha acı çekebilselerdi...hissetselerdi gıdım gıdım yaşattıkları her bir kötülüğün acısını
o olaydan beri bi kez içim rahat toplu taşıma kullanamadım,hava karardımı markete bile gidesim gelmiyor akşam balkona bile çıkmıyorum.. yalnızlığıma korkularım eklendi.o sapık artık yok ne hissetmeli
Haberi okudum.Adamla babasını vurmuşlar ama ölmemişler.Hastaneye sevk etmişler yaşıyor yani.Görünce ben inşallah ölmez diye düşündüm.Her seferinde her dayaktan her işkenceden sağ salim çıkıp o cezaevine geri gitsin ve aynı şeyleri hep baştan hep baştan yaşasın dursun diye diledim Allah biliyor ya.Kötü insanların hemen ölmesini istemiyorum.Çocuğa eziyet eden üvey anne de ölmesin.Onları o cezaevinde harcasınlar... İnsanoğlu işte intikam diye dönüyor gözüm.
yok numan kurtulmuş az önce canlı yayında söyledi ölmüş.. ama ölmese iyiymiş.. her gün ölüp ölüp dirilmesi lazımdı kurtuldu pislik..