Nişan ÖZGE'nin damat bohçası (resimli) :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ozge0818

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
291
3
118
Ankara
Evetttt bende sonunda damat bohçamın eksiklerini aldım ve sizlere sunuyorum. Çok şükür bi eksiğim kalmadı:nazar::nazar::nazar: ama damat bohçası için seccade havlu bohça setim sandıkta olduğu için onu çekemedim. bugün size aldıklarımı sunuyorum buyrun kızlar umarım yardımcı olur sizlerede. he unutmadan yorumları unutmayalım lütfen :1::1::1:

$deriler.webp

$göm pant..webp

$makine.webp

$kozmetik.webp

$iç çmşr.webp eşim galatasaraylı olduğu için özellikle sarı kırmızı aldık lifi :))

$terlik pij.webp

$çoraplar.webp

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun bohçanız herşey tam yerinde ve güzel olmuş Allah tamamını erdirsin

Adaşım bohça çok güzel olmuş, güle güle kullansın enişte. :1:

Bu yakınlarda bende ekleyecem 1-2 ufak eksik kaldı..

arkadaşlar bana yardım edin bende haziranda nişanlanıyorum ailemde çok ilgilenmiyor açıkçası erkeğe nasıl bohça hazırlayacam neye koyacam bilmiyorum sepet olurmu tepsimi olsun yardımm edinn :(

Son düzenleme:
arkadaşlar bana yardım edin bende haziranda nişanlanıyorum ailemde çok ilgilenmiyor açıkçası erkeğe nasıl bohça hazırlayacam neye koyacam bilmiyorum sepet olurmu tepsimi olsun yardımm edinn :(

canım bohçalar satılıyo onlara pijama vs onları koyarsın. ufacıkda sandıklar satılıyo onlarada kozmetikelrini koyarsın. ben sandık almadım küçük çünkü kayınvalidem getirmiş bana 2 tane sandığı napıcam die.

Canım ben de nişan için bohça alışverişine çıkıcam da takım elbise koymadın mı acaba merak ettim.

yok cnm takım elbise koymadık. aslında damatlığı biz alıcaktık ama nişanlım almış kendisi çok takım elbisede sevmediği için bida ayrıca almanıza gerek yok dediler. bizde almadık o yüzden...

merhaba ben 3 günlük taze nişanlı olarak katılıyorum aranıza. takım elbise seni isteğine kalmış ama biz almadık sandıktan hariç çok güzel nişan seperleri var hazır süslenmiş onlarla götürdük bohçamızı illa sandık olması gerekmiyor hemde derli toplu duruyor bohça

merhaba ben 3 günlük taze nişanlı olarak katılıyorum aranıza. takım elbise seni isteğine kalmış ama biz almadık sandıktan hariç çok güzel nişan seperleri var hazır süslenmiş onlarla götürdük bohçamızı illa sandık olması gerekmiyor hemde derli toplu duruyor bohça

hayırlı olsun canım Allah kavuştursun diyelim o zamann:1::1::1:

Back
X