Özgü Namal anne oldu

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.734
27.827
49
1428825241679.jpg

Reklamcı Serdar Oral'la birlikte olan Özgü Namal anne oldu.

Hamile kaldıktan sonra uzun yıllar oturduğu Bebek'ten Kilyos'a taşınan ünlü oyuncu Özgü Namal, önceki gece doğum sancıları başlayınca hastaneye yetişemeyeceğini anlayıp doktorunu aradı.

NEFES EVDE DOĞDU

Hemen Özgü Namal'ın evine giden Doktor Gülnihal Bülbül bir ebe yardımıyla doğumu gerçekleştirdi. 3 buçuk kilo 52 santim olarak dünyaya gelen bebeğe Nefes adı verildi.

28768218.jpg

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/04/12/ozgu-namal-anne-oldu

Belki bi hata veya isteyerek bilemicem ama boyle devam ederse cocuk icin cok zor bi durum olucak gibi ilerdee.. veya evlenmek icin bebekten daha onemli ne olabilirkii halami dusunmuyolar orasini anlamiyoruum

ben beğendim ismini nefesimsin diye sever ne güzel

umut veriyor toplumun yozlaşmış ahlak kurallarına karşı çıkabilen insanlar
umut mu veriyor? Hayretsin arkadasim :))) nikah medeni toplumlarda can bulur ancak. Eskiden var miydi değeri? Alırlardı kadinlari imam nikahi altina,işine gelmezse yürü git. nikah kadını korumak içindir.

Herkesin tercih meselesi evet ama bana göre evlenmeden bebek sahibi olmak her yönden kötü bir durum. Dini boyutuna hiç değinmek istemiyorum başlı başına zaten yanlış. Bir erkeğe bu devirde güvenmek zor terketse gitse çocuğa da kadına da sadece yazık. Elbette kendine yetebilen bir insandır maddi yönden ama her şeyde maddi değildir hayatta manevi boyutlar da yıpratır insanı.
Yine de tabi sağlıkla büyütsün evladını.

evladı için en doğalı seçmiş tebrikler... Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.nikah konusunda aklıma gelen tek şey ise çok sevdiğim Orhan GENCEBAY gibi birinin bile hala nikahı olmayışıdır.İbrahim Tatlıses ve daha liste uzar... belki de dini nikahla yetinmiştir belki de hiç inanmıyordur nikaha bu kısmı bizleri ilgilendirmez.bazıları herşeyi yapar nikahsız bebek dışında... bunu da atlamamak lazım.şahsa değil genele bakınca bunu görüyorum.örnek olma yada alma konusuna gelince insan işine gelene bakar örnek alır zira herkesin aklı kendine göre doğru.böyle bir misyon olmamalı.

Neden bu kadar konu oldu anlamiyorum nikahsiz bebek sahibi olması.
Bize, çevremize, kültürümüze ters belki evet ama o insanin inanisina, yasam tarzina normal geliyor demek ki.
Evladini saglikla kucagina almis en önemlisi o. Dilerim hayirli bir evlat olur, gerisi sadece kendilerini ilgilendirir...

umut veriyor toplumun yozlaşmış ahlak kurallarına karşı çıkabilen insanlar
Evlenmeden çocuk yapmak tercih meselesidir. Ama siz bunu sözde "çağdaşlık" göstergesi olarak algılıyorsanız yazık derim gerçekten. İsteyen istediğiyle çocuk yapsın evlenmeden peki bu tamam, yapın o halde. Ama bu adam yarın bir gün sizi bırakıp başka birinden başka bir çocuk peydahladığındada söylenirseniz çok yobaz davranırsınız bilginiz olsun.. Yozlaşmış ahlak kuralları diye bahsettiğimiz şeyin içeriğine bir bakarsanız olay sadece yüzük takıp herkesin içinde evet demek değil arkadaşım. Bu artık sana verilmiş bir güvence, bir hak. Yarın bir gün bu adam seni ortada bıraktığında hak iddaa edebilesin diye, hakkını alabilesin diye, bazı şeyleri yapmaktan çekinsin diye. Sözün özü arkadaşım, gün gelir o yozlaşmış ahlak kurallarına ihtiyaç duyarsın, o yozlaşmış ahlakk kurallarının bize verdiği evlenme hakkının birde boşanma hakkını kullanarak nafakanla, mal varlığı paylaşımıyla, çocuğunu görme hakkınla çatır çatır hayatını yaşarsın..

X