Kızlar dün eşim aylık aldı bugün için faturaları öder biraz gezer eve döneriz diye düşündüm.öğlen vaktine kadar eşim uyudu bende aman bir pazarı var diye uyandırmadım.sonra uyandı ben dışarı çıkacağım dedi.bende hadi beraber gidelim dedim.istemeye istemeye hadi dedi.çarşıya girdik çocuk ağlamaya başladı huzursuzlandı eşim başladı sinirinden bana saymaya bir pazarım var beni rahat bırakmıyorsunuz.peşime takılıyorsunuz gidin tek gezin beni rahat bırakın.eşim hiç istemez bizimle gezmek özgür olacak ayağına kimse dolanmıyacak.sonra döndüm eşime senden başka karısına kızan adamı görüyonmu hepsinin kucağında çocukları kıkları çıkmıyorum adamların dedim.eşim çok çocuğumuz olsun istiyor ama sorumluluk onda olmayacak bütün yük benim üzerimde olacak.sen huzursuzluk yapan çocuğada mutlu çocuğada hiçbirinede tahammülün yok.sana daha çocuk yaparmıyım dedim.sessiz birşekilde dedim.amann nasıl öyle dermişim kulağımı çarşının ortasında burdu.çocuğu aldım kucağıma eve dönerken sonrada nereye gidiyorsun diye bu seferde kolumu burdu.çocuğu o çekti ben çektim sonra aldım çocuğu anneme geldim.duyduğuma göre eve geçmiş bu saat oldu aramadı beni bende onu aramadım.şimdi iftara kendi pişirecek kendi yiyecek herhalde.eşinle gezenlere imreniyorum ben nezaman eşimle kavgasız döğüşsüz gezeceğiz çok merak ediyorum.eskidende istemeyerekte olsa geziyorduk .şimdi hiç gezilmiyor onunla.sizce nasıl bir konuşma yapayım eve dönünce çünkü öyle birşey demeliyimki suçunu iyice anlamalı.yoksa susup bir köşede otursammı?