• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Mekik mi çekecen yavru sen? :1:

ben sıkılıyorum yürüyüş yapıyorum, dansa gidiyorum şu ara. bide akupunktura gidiyorum. adet düzensizliğinden dolayı kilo vermem zomuş ama. 30a merdiven dayadım hala düzensiz hala düzensiz pesss:41:

ben spor aletimi dükkana getirdim :60:

artı squat yapıorum :16::16:

Bende pilates hareketleri yapıyorum, bi de yürüyüşe başlarım bugün yarın :21:
neee dükkana mı??:1::1:

ben sıkılıyorum yürüyüş yapıyorum, dansa gidiyorum şu ara. bide akupunktura gidiyorum. adet düzensizliğinden dolayı kilo vermem zomuş ama. 30a merdiven dayadım hala düzensiz hala düzensiz pesss:41:

bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum :42::42:

Merhabaa, günaydıın.. :16:

Ne yedin sabah bakalım??:56:

Ben 2 adet denge light ekmek, 1 domates, 1 salatalık, az peynir yarım çay. ara öğünde meyve yiyeceğim 10 dk sonra. hiç aç değilim canımda bişi çekmiyo ama yemem lazımmış :27:

yeşil kahvenin kapsülünü içiyorum ama kendisi dahamı etkili :26:

acayip wc ye çıkarıor esmerimmm ben çektirdim de aldım kapsülü denedim fakat beni kabız yaptı bu daha etkili yeni basladım daha yeşil kahveye :54:

Bende pilates hareketleri yapıyorum, bi de yürüyüşe başlarım bugün yarın :21:
neee dükkana mı??:1::1:

bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum :42::42:

valla iş yerime getirdimmm 50 sırt hareketi 50 mekik çektim yarım saat önce :52::52:

özledim tabisi de nerelerdesin sen :5::5:

:48: canım işler güçler işteee. yoğunum ondan giremedim epeydir ara vereyim dedim. ingilizce kursuna başladım 3 gün, 3 günde dansa gidiyorum işe gelince kafa dinlemek istiyorum ondan gelemedim. artık daha sık gelmeye çalışırım amaaa özledim siteyi :ssz:

tarif etsene kız, tokta tutuyormu?

bak şimdi aktara git orda yeşil kahve tozu istiorum de

soraa 2 çay kaşıgı kahve 1 kAHVE fincanı su karıştır ocaga koy ama tam kaynamadan al ocaktan biraz tadı kötü ama suyla iç gitsin yemeklerden yarım saat önce günde 2 kez tabi türk kahvesini de ihmal etme :16:

haa bide ben hergün limonlu su içmeye karar verdim :16::16:

kahvaltı etmedim ben sadece kahve içtim. :((

ama hep diyorlar kahvaltı en önemli öğün diye. güne bağırsakları mideyi çalıştırarark başlarsın. mutlaka kahvaltı etmelisin benceee. yoksa mide fln tembelliğe alışır sabah yediklerin yapışır kilo olarak :(

:48: canım işler güçler işteee. yoğunum ondan giremedim epeydir ara vereyim dedim. ingilizce kursuna başladım 3 gün, 3 günde dansa gidiyorum işe gelince kafa dinlemek istiyorum ondan gelemedim. artık daha sık gelmeye çalışırım amaaa özledim siteyi :ssz:

beni özlemedin miiii :19::19:

Back
X