• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven meselesi...

Bir de rüyalarim çok demişsin.
O da ilgimi cekti.
Benim gün içinde yasadiğim en ufak stres, onu bastirmaya çalışsam bile rüyalarimda 10 katı olarak karşima çıkıyor. En beter senaryo ile...
iki dünyada yaşıyor gibiyim hergece ayrı olay içerisindeyim bazen nefes nefese kaldığım oluyor bazen korku filmi bazen aksiyon bazen sıradan şeylr hayrolsun hepsi de

aman zaten sana yar olacak olanlar seni seviyormuş.Bu zamanda menfaati olmadan kim kimi seviyor ki, zaten kimseye güven de olmuyor...Takma allasen

Bende bu yaşıma geldim insanları çözemedim
Oyüzden kimseyi umursama kendin ol herkes insan senden farkı yok
eşin yavrun sevdiklerinle geçir zamanının çoğunu
Onların sevgisi yeter
Bu zamanda arkadaş dost olabilecek insan kalmadı bence malesef herkes çıkarcı olmuş :/

olmak isteyip de olamıyorsun ama bence sorun yok senin şu halinde.
bende her insanla muhatap olamıyorum, istemiyorum, içimden gelmiyor, bazı konular ilgimi çekmiyor, bazı insanlarla uzak olmak istiyorum. tabi bunu insanlara bu şekilde de söyleyemiyorum sessiz kalıp işim varsa işime bakıyorum o zaman. Ne biliyim ya herkesle keyifli hoş sohbet olmak gereksiz geliyor bana. Olduğun gibi davran bence.

erazi dengesizliğim ondan ama zır zır ağlarım :)
Bende teraziyim ayni sizin gibiyim icim kipir kipir eglenmeyi cok istiyorum ama bunu beceremiyorum.kendimi cok kullandirtiyorum.ruya aleminde yasiyorum.calismiyorum ben.evdeyim onceden gec kalkar aksama kadar oyalanirdim simdi okullar yuzunden erken kalkiyorum ogleden sonralari sıkıliyorum arkadas ariyorum ama yok niyeyse artik bazen cok sinir olsamda alismaya calisiyorum artik.

Bende teraziyim ayni sizin gibiyim icim kipir kipir eglenmeyi cok istiyorum ama bunu beceremiyorum.kendimi cok kullandirtiyorum.ruya aleminde yasiyorum.calismiyorum ben.evdeyim onceden gec kalkar aksama kadar oyalanirdim simdi okullar yuzunden erken kalkiyorum ogleden sonralari sıkıliyorum arkadas ariyorum ama yok niyeyse artik bazen cok sinir olsamda alismaya calisiyorum artik.
aynen içimiz kıpır kıpır seviyoruz insanları. sıkılıyor insan gerçekten napıcan alışıcan ...

Bende bu yaşıma geldim insanları çözemedim
Oyüzden kimseyi umursama kendin ol herkes insan senden farkı yok
eşin yavrun sevdiklerinle geçir zamanının çoğunu
Onların sevgisi yeter
Bu zamanda arkadaş dost olabilecek insan kalmadı bence malesef herkes çıkarcı olmuş :/
çıkarcı kısmına katılıyorum kendimden fazla ödün veriyorum bu yüzden.. onların sevgisi yetiyor elbet eşime imraniyrum o yüzden dışında kimseye ihtiyaç duymuyor ama ben niyeyese çok arıyorum eşim nöbetli olduğu için o zaman yoğun çalışıyor zamanı kalmıyor benim öyle değil hafta sonlarım var akşamları 5 ten sonram var

olmak isteyip de olamıyorsun ama bence sorun yok senin şu halinde.
bende her insanla muhatap olamıyorum, istemiyorum, içimden gelmiyor, bazı konular ilgimi çekmiyor, bazı insanlarla uzak olmak istiyorum. tabi bunu insanlara bu şekilde de söyleyemiyorum sessiz kalıp işim varsa işime bakıyorum o zaman. Ne biliyim ya herkesle keyifli hoş sohbet olmak gereksiz geliyor bana. Olduğun gibi davran bence.
cumartesi bir arkadaşım içe kapanıksın dedi sanırım dışardan izlenimim öyle çok konuşkan değilim zaten ama içe de kapanık değilim

kesinlkle sebebi çocukluk.başkalrn yanında kendıne özguvenın olmadığı için kendını kötu hissdyorsun.bunu çevremde yaşayan bırısı var ve psıkolga gidiyor.burdan bizim sana yazmamızla duzelcek bırsey degl malesf.( bi uzmandan dinlemştim annem çocuga sevgiyi ögretır babada guveni ögretırmış.kndınıze guvenınızın olmamasn sebbı blkı babanız olblr .cocuklukta yasadıgınz sorunlr

kesinlkle sebebi çocukluk.başkalrn yanında kendıne özguvenın olmadığı için kendını kötu hissdyorsun.bunu çevremde yaşayan bırısı var ve psıkolga gidiyor.burdan bizim sana yazmamızla duzelcek bırsey degl malesf.( bi uzmandan dinlemştim annem çocuga sevgiyi ögretır babada guveni ögretırmış.kndınıze guvenınızın olmamasn sebbı blkı babanız olblr .cocuklukta yasadıgınz sorunlr
tamir olmuyor çok konuşuyorum kendimle geçmişte kaldı evet yaşadın belki tam çocuk olman gerektiği zamanda seni kötü etkileyen şeylerdi ama değişemez sonuçta unut... eski suskunluklarım şu yaşımda birden çıkıyor olaylara tepkim ani ve sert susamıyorum artık istesemde.. yok ya sertim ya suskun. sertliği eski sustulmuşluklardan suskunluğum ise öğrenmemeişimki muhabbet etmeyi gülüp eğlenmeyi biri eğlense benle dalga geçiyor diye algılıyorum :( iyi tarafı farkındayım sorunumun ne olduğunun... değişebilirr değişmeli

bunun için yardım şart.çocuklukta zaten ınsanın kımlıgı oluşuyor.yaşadıkların bilinçaltına gıttıgı ıcın etkısınden kurtulmak kolay olmuyor.bunu yenıcegıne ınanmalısın ve bır uzmandan yardm almalsın.eskiye nazaran daha iyi olrsn

bunun için yardım şart.çocuklukta zaten ınsanın kımlıgı oluşuyor.yaşadıkların bilinçaltına gıttıgı ıcın etkısınden kurtulmak kolay olmuyor.bunu yenıcegıne ınanmalısın ve bır uzmandan yardm almalsın.eskiye nazaran daha iyi olrsn
doğru diyorsun en azından eskiye nazaran daha iyi olacaktır

Back
X