kızlar biliyorum insanların daha önemli sorunları var ama bazen küçük küçük sorunlar bile insanın kedine olan güvenini sarsıp hayatını etkileyebiliyor.Ben şuan çalışmıyorum iş bulamadım mezun oldgumdan bu yana çabalıyorum ama hala umudum var elbet vardır bizimde bi kapımız.bunu söylememdeki amaç kendıne güvenimın az olması iş hayatına girmemiş olmamda yapı olarak girişken olmayışımı etkiliyo diye düşünüyorum . Bunun dışında 5 aylık güzel giden bi ilişkim var ciddiyiz seneye en geç bu zamanlar bi adım atmayı dünüyoruz nişan gibi ama biraz daha tanımak önemli evlilik önemli bi karar sonuçta.Erkek arkdaşım görüntü olarak beni beğeniyo bende beğeniyorum ama begenmediğim yanlarımda çok benim vucudumda doğum lekeleri ve çiller var gerçekten kötü gözüküyo bıraz çıtlattım ona olsun ne olcak dedi ama bukadar oldgunu tahmin ettigini sanmıyorum gördüğünde beni beğenmeyebilir bunun için benden ayrılmaz tabiykı ama tuhaf bi bakış atması beğenmediğini anlamam beni kırar bunu erkek arkdaşıma söylesemmi kafama taktığımı nasıl karşılıycaganı bilmek istiyorum. Bununlada bitmiyor el ayak terleme sorunu var yaşayan bilir insan hayatını etkiliyo tokalaşamıyosunuz bile sevgılınz elınızı tutcak ıslak buda çekıngen olmanıza sebep oluyo.Göz kapagımın tekinde düşüklük var bazen cok belırgin dşüyo et yıgını oluyo üstünde şişmiş gibi resimlerde falan çok kötü görünüyo bütün bunlar biraraya gelince benim kendime güvenimi etkiliyor ailemle tanıştırcam dese şuan gitmek istemem çünkü girişken değilim çok utangacım yeni tanıştığım insanların yanında fazla heyecan yapıyorum onlarla tanıstgımda kendıne guvenen ne konuşcaganı çok ıyı bılen biri olarak ıyı bı ızlenım bırakmak ıstıyorum işe girip biraz kendimi aşıp öyle tanışmak istiyorum. Tabiykı bunları bıitek erkek arkdasım ıcın ıstemıyorum nasip hersey olur yada olmaz ama benım bu konuda sorunlarmı halletmem gerekıyo ve ne yapmam lazm bılmıyorum belki cogunuz bana kızıcak dert ettgı seye bak ınsanların elı ayagı yok dıye ama bunlarda etkılıyo ınanın lekelerım belkı lazerle gecer belkıde gecmez bılemıyorum ama benım suan bu tedavıye ayırcak bı butcem yok.Terleme konusundada amelıyat var ama herkesde kesın sonuc vermıyomuş kapak düşüklüğü ameliyatla gecebılıyomus onuda en yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum erkek arkdasıma vucudumun begenmedgım yanlarından bahsetmelıymım sızce ondanda önemlısı kendıme guvenimı saglamam ıcın neler yapmalıyım mesela ilk olarak diksiyon kursuna gitmeyi düşünüyorum
lekeler ve çiller lazer vb. önlemlerle geçebiliyor.(nasıl bi iş istiyosun bilmiyorum ama ben bölümümden mezun olur olmaz perakende sektöründe çalıştım. bi çok insan gözlemleme ve ifade etmede işe yaradı.
bence bahsetme erkek arkadaşına. kendin yazmışsın bütün çözümleri. kasiyerlik bile olsa işe gir para biriktir. ve bütüüünn ameliyatlarını ol. babandan yararlanabiliyor musun?
kendince eksik yada kusur gibi gördüğün yönlerin yada benzerleri her insanda var..bunları sevgiline söylemenin gereği yok bence güven eksikliğini belli etme derim ona..kimbilir neleri vardır onun ama inan erkeklerin kendine güvenleri bayanlardan kat kat fazladır..
önce kendini sevmeyle başla ve sevdiğin dahada sever seni emin ol
lekeler ve çiller lazer vb. önlemlerle geçebiliyor.(nasıl bi iş istiyosun bilmiyorum ama ben bölümümden mezun olur olmaz perakende sektöründe çalıştım. bi çok insan gözlemleme ve ifade etmede işe yaradı.
bence bahsetme erkek arkadaşına. kendin yazmışsın bütün çözümleri. kasiyerlik bile olsa işe gir para biriktir. ve bütüüünn ameliyatlarını ol. babandan yararlanabiliyor musun?
babamdan yararlanabiliyorum canım evet bunlar güneş lekeleri denize gittikçe çogaldı büyüdü ve koyulaştı bide doğumlekelerim var bunların hepsi lazerle kesin geçermi acaba nette bazı lekeleri lazern geçiremediği yazıyo bayada tuzludur heralde :S erkek arkdaşıma söyleme diyorsunuz ama bütçem olmazda yaptıramazsam elinde sonunda bunu göricek ben kısa etek giyemiyorum sıfır kol giyemiyorum bu yüzden deniz gittğimde çok çekiniyorum çok kötü gözüküyo çünkü hayatımı bişekilde kısıtlıyo işte
kendince eksik yada kusur gibi gördüğün yönlerin yada benzerleri her insanda var..bunları sevgiline söylemenin gereği yok bence güven eksikliğini belli etme derim ona..kimbilir neleri vardır onun ama inan erkeklerin kendine güvenleri bayanlardan kat kat fazladır..
önce kendini sevmeyle başla ve sevdiğin dahada sever seni emin ol
kendimi seviyorum aslında beğeniyorumda ama bunlar beni sınırlandırıyo çekingen olmama sebep oluyo diye sinir olmuyo değilim iş konusundaa arayışımd evam ediyor sınava da hazılranıyorum aynı zamanda özellikle insanlarla konuşurken ne konuşcağımı iyi bilen kendine güvenen biri olmak istiyorum silik gözükmek istemiyorum
kendimi seviyorum aslında beğeniyorumda ama bunlar beni sınırlandırıyo çekingen olmama sebep oluyo diye sinir olmuyo değilim iş konusundaa arayışımd evam ediyor sınava da hazılranıyorum aynı zamanda özellikle insanlarla konuşurken ne konuşcağımı iyi bilen kendine güvenen biri olmak istiyorum silik gözükmek istemiyorum
kitap oku bolca hatta özgüvenle meslek dalınla ilgili kitaplar olabilir haber kanallarını gündemi takip et..
bazen hayatta güzel şeyler art arda geliyor iş hayatına atılırsın bir an önce inşallah sınavda başarılı da olursun...
bende evlenmeden önce buna benzer sorunlar hissediyorumdum kendimde ama eşimin bana olan hayranlığını gördükçe kendime olan güvenim de artmıyor değil
kitap oku bolca hatta özgüvenle meslek dalınla ilgili kitaplar olabilir haber kanallarını gündemi takip et..
bazen hayatta güzel şeyler art arda geliyor iş hayatına atılırsın bir an önce inşallah sınavda başarılı da olursun...
bende evlenmeden önce buna benzer sorunlar hissediyorumdum kendimde ama eşimin bana olan hayranlığını gördükçe kendime olan güvenim de artmıyor değil
erkek arkdaşıma belli etmedim bu durumu oda bana hayran :) onun yanındayken rahatım zaten sadece denize gidelim dese yada bi şekilde vucudumu görmek durumund akalıcak olsa naparım diye düşnüyorum kitap olarak sürükleyici önerebilceğiniz kitaplar varmı sürükleyici olmadığı zaman çabuk sıkılabiliyorum ben
erkek arkdaşıma belli etmedim bu durumu oda bana hayran :) onun yanındayken rahatım zaten sadece denize gidelim dese yada bi şekilde vucudumu görmek durumund akalıcak olsa naparım diye düşnüyorum kitap olarak sürükleyici önerebilceğiniz kitaplar varmı sürükleyici olmadığı zaman çabuk sıkılabiliyorum ben
bu ara iş yoğunluğumdan pek kitap okumuyorum açıkçası elime alınca uykum geliyor:26: daha çok tv de gündemi haberleri yararlı programları takip etmeye çalışıyorum..nette araştır yada bu sitede kitap sayfaları var sanırım orda daha iyi yardımcı olurlar..