özgüven sorunu

cimbom87

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
60
1
6
35
Ankara
..................................................................................................................................

Son düzenleme:

lekeler ve çiller lazer vb. önlemlerle geçebiliyor.(nasıl bi iş istiyosun bilmiyorum ama ben bölümümden mezun olur olmaz perakende sektöründe çalıştım. bi çok insan gözlemleme ve ifade etmede işe yaradı.
bence bahsetme erkek arkadaşına. kendin yazmışsın bütün çözümleri. kasiyerlik bile olsa işe gir para biriktir. ve bütüüünn ameliyatlarını ol. babandan yararlanabiliyor musun?

kendince eksik yada kusur gibi gördüğün yönlerin yada benzerleri her insanda var..bunları sevgiline söylemenin gereği yok bence güven eksikliğini belli etme derim ona..kimbilir neleri vardır onun ama inan erkeklerin kendine güvenleri bayanlardan kat kat fazladır..
önce kendini sevmeyle başla ve sevdiğin dahada sever seni emin ol

babamdan yararlanabiliyorum canım evet bunlar güneş lekeleri denize gittikçe çogaldı büyüdü ve koyulaştı bide doğumlekelerim var bunların hepsi lazerle kesin geçermi acaba nette bazı lekeleri lazern geçiremediği yazıyo bayada tuzludur heralde :S erkek arkdaşıma söyleme diyorsunuz ama bütçem olmazda yaptıramazsam elinde sonunda bunu göricek ben kısa etek giyemiyorum sıfır kol giyemiyorum bu yüzden deniz gittğimde çok çekiniyorum çok kötü gözüküyo çünkü hayatımı bişekilde kısıtlıyo işte

kendimi seviyorum aslında beğeniyorumda ama bunlar beni sınırlandırıyo çekingen olmama sebep oluyo diye sinir olmuyo değilim iş konusundaa arayışımd evam ediyor sınava da hazılranıyorum aynı zamanda özellikle insanlarla konuşurken ne konuşcağımı iyi bilen kendine güvenen biri olmak istiyorum silik gözükmek istemiyorum

kitap oku bolca hatta özgüvenle meslek dalınla ilgili kitaplar olabilir haber kanallarını gündemi takip et..
bazen hayatta güzel şeyler art arda geliyor iş hayatına atılırsın bir an önce inşallah sınavda başarılı da olursun...
bende evlenmeden önce buna benzer sorunlar hissediyorumdum kendimde ama eşimin bana olan hayranlığını gördükçe kendime olan güvenim de artmıyor değil

erkek arkdaşıma belli etmedim bu durumu oda bana hayran :) onun yanındayken rahatım zaten sadece denize gidelim dese yada bi şekilde vucudumu görmek durumund akalıcak olsa naparım diye düşnüyorum kitap olarak sürükleyici önerebilceğiniz kitaplar varmı sürükleyici olmadığı zaman çabuk sıkılabiliyorum ben

Son düzenleme:

bu ara iş yoğunluğumdan pek kitap okumuyorum açıkçası elime alınca uykum geliyor:26: daha çok tv de gündemi haberleri yararlı programları takip etmeye çalışıyorum..nette araştır yada bu sitede kitap sayfaları var sanırım orda daha iyi yardımcı olurlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…