Bu aralar kendimi cok bakimsiz ve cirkin hissediyorum. Bu durum psikolojimi etkilemeye baslayinca artik tarzimda bir degisiklik yapayim dedim.
Oncelikle benim kendime hic ozguvenim yoktur. Ozguvenimi nasil kazanicam bilmiyorum okul bitip is hayatina atildigimda oz guven cok onemli olucak benim icin. Ozguven sorunu olup da yenebilen var mi acaba?
Iki ayri konu acmayayim diye obur sorumu da buraya yazmak istiyorum. Tarzimda degisiklik yapicam demistim, sacimin rengini ve modelini degistirmek istemiyorum o yuzden giyimimde degisiklik yapmaya karar verdim. Boyum 164 ve 53-54 kilo civariyim. Uzun elbiseleri cok seviyorum ama boyum kisa oldugundan sanki yakismaz gibi geliyor. Giyim onerileriniz varsa alabilirim :)
Normalde seffaf lens kullanan biriyim ama bir degisiklik yapip menekse rengi lens almak istiyorum. Ama bir ayligina. Normalen lens aldigim markadan 6 aylik aliyorum acaba konussam 6 ciftten birini menekse rengi yaparlar mi? Yoksa ayri mi almam gerekiyor? Bir de dogal durmasi onemli marka onerilerine acigim. Kendi goz rengimin ustunde kotu durur mu diye suphelerim var.
Cok onemli bir dert sayilmasa da okuyup cevaplarsaniz sevinirim :)
Öncelikle dik yürümeni tavsiye ederim.Başını kaldır,yere bakıp bakıp,omuzların düşük bir şekilde yürüme .Saç modelin eğer eski modaysa değiştir bence,kat attır biraz kısalt vs. ,modern görünümlü saç çok önemli,insana bambaşka bir hava katıyor.Saç rengimi değiştirmeyeceğim demişsin ama kendine yakışan renge boyat bence,çikolata kahvesi olabilir,kumral olabilir,saç kesimi ve rengi insanı çok değiştiriyor.
Lens sakın ama sakın kullanma .Mavi lens kullanmış biri olarak söylüyorum tek kelimeyle iğrenç gözüküyor.
Topuklu ayakkabı giyebilirsin,dolgu topuk falan.Kendine renkli gömlekler al kareliler var ya ,blucinlerle harika gözüküyor.Sonra saç bantları,taçlar da insanı çok değişik gösteriyor:) Bunun dışında kot şortlardan falan alabilirsin.Sonra çok güzel diz hizasında falan minik çiçek desenli elbiseler de çok güzel.
Tırnakların hep bakımlı olsun,French yap mümkünse.Zaten bunları yaparsan otomatik olarak özgüven tavan yapar.
He bir de sadece dış güzellikle olmaz özgüven arttırmak .Ne bileyim bir şeyler oku,bilgini arttır falan.Cool gözük.