• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozguven Sorunum

Ee canım sen ne istiyorsun ki :)

Gözlerim renkli diyorsun . Kilon boyun ideal . Saçların uzun sarı .

Eksiğin gediğin nerede oradan hareket edelim

Giyimimde. Herkes bana cok bakimsizsin biraz kendine bak sik giyin falan diyor. Bir degil iki degil surekli duyuyorum bu lafi. Makyaj yapmami falan bekliyorlar ama ben makyaja baslamak istemiyorum cildimi bozacagimi dusundugum icin.

Spor bence de ozguvenını yerıne getırıyor. Beyazmıssın sanırım ben de beyazım hatta benim lakabım kireç. Ama sevıyorum beyaz olmamı. Bazen ruh gıbı oluyorum ama hafıf allıkla yerıne gelıyor. Boyun da normal gıydıgın seyı tasıyorsan bır kadında boy bana hep sonra düşünülcek sey gelıyor. Bir kere minyonluk kadar avantajlı bısey yok hep çıtırsın. Bence kendınızı sevın cok klasık bir cümle ama dolu bir cümle bu.

İnsanoglu, memnuniyetsiz ve doyumsuz bir varlıktır. Sen istedıgın özelliklere sahıp olsaydın bu sefer baska seyler isticektın.

Son düzenleme:
Spor bence de ozguvenını yerıne getırıyor. Beyazmıssın sanırım ben de beyazım hatta benim lakabım kireç. Ama sevıyorum beyaz olmamı. Bazen ruh gıbı oluyorum ama hafıf allıkla yerıne gelıyor. Boyun da normal gıydıgın seyı tasıyorsan bır kadında boy bana hep sonra düşünülcek sey gelıyor. Bir kere minyonluk kadar avantajlı bısey yok hep çıtırsın. Bence kendınızı sevın cok klasık bir cümle ama dolu bir cümle bu.

İnsanoglu, memnuniyetsiz ve doyumsuz bir varlıktır. Sen istedıgın özelliklere sahıp olsaydın bu sefer baska seyler isticektın.

Benim de lakabim hayalet :)) Boyum icin kucukken cok komplekse girmistim sonra duzeldim cok sukur. Ama boyu uzun insanlar surekli yanimda boylarini ovunce ister istemez uzuluyorum. Kiz 175 ama 180 degilim diye agliyor bana. Ben ne yapayim? Farketmeden bana sen daha da kisasin demis oluyor. Kendimo sevmeye calisiyorum ama bunun icin insanlari takmamayi ogrenmem gerekiyor sanirsam.

Cok haklisiniz

Bu aralar kendimi cok bakimsiz ve cirkin hissediyorum. Bu durum psikolojimi etkilemeye baslayinca artik tarzimda bir degisiklik yapayim dedim.

Oncelikle benim kendime hic ozguvenim yoktur. Ozguvenimi nasil kazanicam bilmiyorum okul bitip is hayatina atildigimda oz guven cok onemli olucak benim icin. Ozguven sorunu olup da yenebilen var mi acaba?

Iki ayri konu acmayayim diye obur sorumu da buraya yazmak istiyorum. Tarzimda degisiklik yapicam demistim, sacimin rengini ve modelini degistirmek istemiyorum o yuzden giyimimde degisiklik yapmaya karar verdim. Boyum 164 ve 53-54 kilo civariyim. Uzun elbiseleri cok seviyorum ama boyum kisa oldugundan sanki yakismaz gibi geliyor. Giyim onerileriniz varsa alabilirim :)

Normalde seffaf lens kullanan biriyim ama bir degisiklik yapip menekse rengi lens almak istiyorum. Ama bir ayligina. Normalen lens aldigim markadan 6 aylik aliyorum acaba konussam 6 ciftten birini menekse rengi yaparlar mi? Yoksa ayri mi almam gerekiyor? Bir de dogal durmasi onemli marka onerilerine acigim. Kendi goz rengimin ustunde kotu durur mu diye suphelerim var.

Cok onemli bir dert sayilmasa da okuyup cevaplarsaniz sevinirim :)

164 kısa değil ki ya yanlış ölçüldü boyun 164 değilsin ya da fazla takıntılısın bu konuda çünkü ben şahsen 163 boyum ama mülakatta 160 eczanede 167.5 çıktım kel alaka heryerde.. :53:

Beyaz tenli olmak da ayrıca ayrıcalıktır :) herkes böyle düşünmeseydi fotoğraflarda kara suratlarını aydınlatmaya çalışmazdı daha güzel görüncem diye bronzluktan nefret ediyorum ben :100::120:

Calismaya baslayinca paran olur, guzel giysiler , ayakkabilar al. Anladigim kadariyla ozguven problemin yok, kendini begenmiyorsun. Begenmedigin tarafin gorunusunsa degistirmek kolay, paran olduktan sonra her seyi yaparsin :34:

1.64 cok guzel bir boy bence, topukluyla abes bir goruntu cizmezsin, sulun gibi salinirsin :34: Kilon da iyiyse gayet zarif gorunursun :34:

Cilt rengi vs dert edinme, sacma sapan seyleri takma kafana, guzel bir is bulmaya bak :34:

Son düzenleme:
Bu aralar kendimi cok bakimsiz ve cirkin hissediyorum. Bu durum psikolojimi etkilemeye baslayinca artik tarzimda bir degisiklik yapayim dedim.

Oncelikle benim kendime hic ozguvenim yoktur. Ozguvenimi nasil kazanicam bilmiyorum okul bitip is hayatina atildigimda oz guven cok onemli olucak benim icin. Ozguven sorunu olup da yenebilen var mi acaba?

Iki ayri konu acmayayim diye obur sorumu da buraya yazmak istiyorum. Tarzimda degisiklik yapicam demistim, sacimin rengini ve modelini degistirmek istemiyorum o yuzden giyimimde degisiklik yapmaya karar verdim. Boyum 164 ve 53-54 kilo civariyim. Uzun elbiseleri cok seviyorum ama boyum kisa oldugundan sanki yakismaz gibi geliyor. Giyim onerileriniz varsa alabilirim :)

Normalde seffaf lens kullanan biriyim ama bir degisiklik yapip menekse rengi lens almak istiyorum. Ama bir ayligina. Normalen lens aldigim markadan 6 aylik aliyorum acaba konussam 6 ciftten birini menekse rengi yaparlar mi? Yoksa ayri mi almam gerekiyor? Bir de dogal durmasi onemli marka onerilerine acigim. Kendi goz rengimin ustunde kotu durur mu diye suphelerim var.

Cok onemli bir dert sayilmasa da okuyup cevaplarsaniz sevinirim :)

Öncelikle dik yürümeni tavsiye ederim.Başını kaldır,yere bakıp bakıp,omuzların düşük bir şekilde yürüme .Saç modelin eğer eski modaysa değiştir bence,kat attır biraz kısalt vs. ,modern görünümlü saç çok önemli,insana bambaşka bir hava katıyor.Saç rengimi değiştirmeyeceğim demişsin ama kendine yakışan renge boyat bence,çikolata kahvesi olabilir,kumral olabilir,saç kesimi ve rengi insanı çok değiştiriyor.
Lens sakın ama sakın kullanma .Mavi lens kullanmış biri olarak söylüyorum tek kelimeyle iğrenç gözüküyor.
Topuklu ayakkabı giyebilirsin,dolgu topuk falan.Kendine renkli gömlekler al kareliler var ya ,blucinlerle harika gözüküyor.Sonra saç bantları,taçlar da insanı çok değişik gösteriyor:) Bunun dışında kot şortlardan falan alabilirsin.Sonra çok güzel diz hizasında falan minik çiçek desenli elbiseler de çok güzel.
Tırnakların hep bakımlı olsun,French yap mümkünse.Zaten bunları yaparsan otomatik olarak özgüven tavan yapar.
He bir de sadece dış güzellikle olmaz özgüven arttırmak .Ne bileyim bir şeyler oku,bilgini arttır falan.Cool gözük.:34::34:

Back
X