- 5 Mart 2014
- 239
- 136
- 103
Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım
ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.
Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.
Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.
bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.
normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım