Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

En güzel boy sizin boyunuz! Her yerde derim en ideal boyun 168 olduğunu, isterse topuklu da giyer isterse düz de giyer.. Rahat yanii :KK28: Ama ben mesela 175 boyundayım ve yani topuklu desen, eğer giyersem herkes bön bön bakar, koca desen Türk erkeklerinin çoğunluğu ya benim kadar ya daha az yani... :KK43: Hoş tabii şükürler olsun buna da :KK45:

Valla ben tam sorununu anlamadim. Sen kisa olan esine sokulamadigin icin mi dertlisin, diger kisa kizlar eslerine sokulabildikleri icin mi dertlisin?

Bende 174 üm. Bence bir kadini havali yahut sönük yapan özgüvenidir. Inanin boyunuz 150 de olsa 180 de olsa, sizin durusunuzdur sizi cekici yapan.

Konu sahibi, hissettiginiz bu boy kompleksi, muhtemelen bulundugunuz ortamlarda fark ediliyordur. Boyunuzu degistiremeyeceginize göre, sahib oldugunuz özellikleri sevmekle baslayin ise, o zaman bu duygulariniz degisecektir.

Lisenin taa ilk haftasında, herkesin birbirini daha 1-2 gün önce ilk kez gördüğü, ergenlik dolayısıyla özgüven gibi problemler bolca bulunan bir dönemde sınıftaki densiz birkaç erkek tarafından boyuyla dalga geçilen ve bunun yüzünden günlerce evinde salya sümük ağlayan birisi olarak konunuzu şaşkınlıkla okudum :)

Keşke boyum 154 civarında bir şey olmasaydı da sizin boyunuzda olsaydım, zamanında kitaplarımı alıp havaya kaldırıp "hadi al al" diyen şahsiyetsizler yerine sizin kafanıza taktığınız şeyleri taksaydım.

Boyunuz 168 diye üzülmeniz çok manasız. İnsanlar sizden kısa olsun. Ne fark eder? Şu hayatta üzülecek çok şey var. Boy bunlardan birisi değil. Hele sizinki hiç değil.

uzunum diye üzülen bi sizi gördüm :))))
mankenler napsın 1.80 boyunda mankenler var .
ne güzel manken gibi hatunsunuz
1.50 mi olmak isterdiniz yapmayın .
bence o minnak kızlara göre havanız olmalı sizin yanınızda onlar komplekse girsin bırakında

Okuyunca sesli bir şekilde "oha" dedim ne yalan söyleyeyim. O son cümle nedir bacım ya vallahi ne yazsam bilemedim

Cnm sana hak veriyorum. Ama napacan üzülerek düşünerek ömür geçmez. Durumu kabullen ve öyle devam et yoluna. O kadar da abest bir durum değil. Biz de eşimle ortamda bırak sokulmayı el ele bile tutuşmuoz :D
Takıntı yaptığın için herşey sana batıyor bence. Rahatla gül geç duruma.

bu konuya hiç gülecegim yoktu:D
boyuna posuna degil onu kalbine aşık olucaksin kızım

Ben 165 hatta 66 bile olabilirim ama kendimi gayet kısa hissediyorum. 68 olunca uzun mu olunuyor?

Bu konu neden bu kadar uzadı vallahi anlamadım :) Konu Sahibi uzun boylu değil hatta kısa olduğu halde ve bunu yorum yapan insanların yarısından fazlası defalarca söylediği halde hala kendini uzun boylu hissediyor mu merak ettim :))

Merhaba , sırf konunuz için unuttuğum şifremle uğraşarak girdim. Tüm sayfaları okumadım ama bazı şeyler söylemek istiyorum. Ben 18 yaşında bi kızım ve 1.79-1.80 boyum var evet yeni nesil sulak yerde yetişmiş sırığız vs vs siz söylemeden diyeyim dedim. Öncelikle 1.68 çok güzel bir boy ve bence siz de biliyorsunuz bunu, ego tatmini yapıp özgüven tanrıçalığınızı geri kazanmak istiyor veya eşinizin sizle aynı boyda olmasını sorun ediyor gibisiniz lütfen kızmayın.

Neyse... Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hanımı Hz.Aişe ile yürürken çok uzun boylu bir kadın gören Hz.Aişe "ne kadar uzun bir kadın!" deyince Peygamber Efendimiz(s.a.v.) "Tükür ya Aişe!" demiş.. Tükürünce de büyük bi et parçası düşmüş ağzından hanımının. Ne demek istediğimi umarım anlamışsınızdır. Her sözümüzden sorgulanacağız.. "O kısa yer elması, bu uzun fasulye sırığı şu şişman şu zayıf ıyy burnu çok çirkin saçı süpürge gibi " vs vs. Hanımlarımız bayılıyor böyle etiketler yapıştırmaya. Tutumunuz bana çok basit geldi bilmiyorum ben 15-16 yaşlarında böyleydim bazı şeyleri arkanızda bırakmalısınız. Bu Dünyada boydan daha önemli şeyler var kendinizi ve diğerlerini sevin olduğu gibi kabullenin sevgiler saygılar.:KK52:

Yani 1.60 olsanız neden 1.70 değilim of çok kısayım derdiniz bi de bunu da eklemek istedim insanoğlu nankördür sevmez verileni:KK76:

boyunuz 1.68 mi?? iyi de uzun değilsiniz ki kendinize dev aynasında falan mı baktınızda gözünüze öyle göründü acaba

Back
X