Öncelikle eminim ki çok güzel bir kadınsınız, yoksa kendinizi bu kadar sorgulamazdınız.
Giyim konusuna gelince, maddi özgürlüğünüz varmış, istediğinizi alabilirsiniz, ama bu biraz da insanın içinden gelmesi gereken bir şey, bu konuda benim de sıkıntım var, ben alışveriş yapmaktan nefret ederim mesela, kıyafet denemek, kasada beklemek falan eziyet gibi gelir bana, sonra heves edip birsürü şey alır ama sürekli aynı şeyleri giyip dururum, sizin için de öyle mi bilmiyorum tabi.
Nacizane tavsiyem, öncelikle üzerinizde güzel duran ve her şeyle uydurabileceğiniz bir kaç tane pantolon ve etek edinin, zevkinize uygun birkaç gömlek ve yine herşeyle kombinleyebileceğiniz çanta ve ayakkabı (ayakkabı ve çantada kalite önemlidir) bunlar ilk etapta sizi idare eder, Sonra yavaş yavaş gardrobu tamamlarsınız.
Biz bu konulardaki eğitimlerimizde, katılımcılara birer kağıt veririz, kağıdın bir tarafında kendileriyle ilgili beğendikleri yönleri, diğer tarafına beğenmedikleri yönleri, sonra da bu beğenmedikleri yönlerini değiştirmek için neler yapabileceklerini yazmalarını isteriz, ve bu liste onların ev ödevidir, bir deneyin bence
kıyafet kombilemeyi bilmiyorsanız, elbiseler alabilirsiniz böylece üstüme ne giysem, hangi renk gider vs derdiniz olmaz. pantolon, bluz, badi vs alırkende mağazalardaki çalışanlardan yardım alabilirsiniz ya da vitrinlerdeki kombineleri alabilirsiniz. saç işine gelince düzleşticiler, maşalar her yerde var hem fiyatlarıda oldukça makul. birkaç parfüm, oje, nemlendirici kremler derken oldu bitti işte
Alışverişe çıkacakmışsın.Daha çıkmadıysan kısaca geçeyim.
Gezebildiğin kadar çok dükkan gez.AVM bu açıdan faydalı olur.Dükkanlara girip mankenlerdeki (vitrindeki-teşhirdeki) kombinleri incele.Hangi rengi hangi renkle sergilemişler,nasıl aksesuarlar kullanmışlar.
Denemekten çekinme ve sıkılma.Hiç giymem dediğin bir renk veya model aslında sana çok yakışabilir.Tuzağa düşüp her zaman giydiğin renleri ve modelleri alma,değişik parçalara yönel.Kazak alacaksan,kabine gitmeden önce tüm renklerini üzerine tut,aynaya bak.Tenine hangisi yakışırsa,hangisi sana güzel renk verirse onu al.Desenlilerden şimdilik kaçın.
Demirbaş olarak 1 siyah pantalon,1 koyu renk jean,1 siyah etek alabilirsin.Bunlardan üzerine yakışanı bulana kadar denemen lazım.Ayrıca 1 babet,1 orta topuk,1 platform ayakkabı lazım.1 siyah,bir de taba (veya camel) renkte çantan olsun.Taba rengi büyük ve şık bir çanta,her renkle kullanılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?