Amin canım inşallah saol :) ama taktik aynı boşver kafana takma bende güzelim de geç :)Bana yaptiklari tam tersi. Daha iyisi sana bakmaz, senden cok guzel kizlar var diyenler var.
Guzel bulmuyorum ben onlari desem, kiskanc oluyorum. Cok gicik bi durum
Allah mutlulugunuzu daim etsin, hayirli evlat nasip etsin
Liseden kalma bir arkadaşım bana çok muhalefettir yani ama iyi bir insan olduğumu söylerler belkide içten içe kıskanıyorlardır pek aldırış etmiyorum açıkcası sizdede öz0nde iyi bir insan olduğunu sezdim n3 yalan söyliyim :)Yuzlerine ''kiskaniyorsunuz iste!'' desem rahatlarim da her gun yuz yuze bakiyoruz diye yapmiyorum.
Bence hala cirkin degilim
Size yapiyorlar mi peki? Genel olarak kiskanclik yani.
Yanlış olduğun nokta şurada. Sadece ortalama üstü güzelliği/yakışıklılığı olan insanlara mı aşık olunur? Hayır.
Geçmişte aşık olduğum,gönül telimi titreten insanlara bakıyorum öyle ahım şahım yakışıklı değiller. Ama sevdim mi sevdim.
Yani sana da biri bu duyguları besleyecektir. Sadece daha zamanı gelmemiştir o kadar.
Liseden kalma bir arkadaşım bana çok muhalefettir yani ama iyi bir insan olduğumu söylerler belkide içten içe kıskanıyorlardır pek aldırış etmiyorum açıkcası sizdede öz0nde iyi bir insan olduğunu sezdim n3 yalan söyliyim :)
Ya bizi koruma altına alsınlar neslimiz tükeniyor mu acep ne :)Ay tesekkur ederim, sevindim gece gece
Fazla savunmasiz gorup hirslarini, komplekslerini kusuyor olabilirler uzerime. Umursamadikca gicik oluyorlar. Artik onlar icin degil kendim icin yasiyorum.
Hakkimizda hayirlisi, samimi kalple diliyorum.
Ya bizi koruma altına alsınlar neslimiz tükeniyor mu acep ne :)
Şimdi bu yazdığını okuyunca birden aynada kendimi gördüm:) kendini savunmak inan bana çok önemli bende eskiden çok suskun birisiydim ama biraz bu sorunumu aştım sanada taktik verebilirim :) aigerim
Gözlemlediğim kadarıyla dışadönük insanların özgüvenleri daha yüksekGuzel olur, ihtiyacim var
Ben aşkın güzellikle alakalı olmadığını düşünürdüm ta ki çok güzel bir kız arkadaşım olasıya kadar.
Kızın hayatını görünce dedim ki benim yaşadığım aşk değilmiş
O öküz bildiğimiz erkekler bir dile geliyorlardı aklın şaşar. Boşa "güzel söyletir" dememişler.
Yani öyle peşinden koşulan ekstrem şeyler yaşayan kızlar çok güzel kızlar oluyor hakkaten bu burda bir dursun.
İnsanlar sana öyle davranıyorsa muhtemelen sen onlara bu izni ve hissi veriyorsundur.Davranışlarını bir masaya yatır ve bak bakalım kesin bir şeyler çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?