Özgüvenim eksilmeye başladı artık.

Yanlış olduğun nokta şurada. Sadece ortalama üstü güzelliği/yakışıklılığı olan insanlara mı aşık olunur? Hayır.
Geçmişte aşık olduğum,gönül telimi titreten insanlara bakıyorum öyle ahım şahım yakışıklı değiller. Ama sevdim mi sevdim.
Yani sana da biri bu duyguları besleyecektir. Sadece daha zamanı gelmemiştir o kadar.

Bana yaptiklari tam tersi. Daha iyisi sana bakmaz, senden cok guzel kizlar var diyenler var.
Guzel bulmuyorum ben onlari desem, kiskanc oluyorum. Cok gicik bi durum

Allah mutlulugunuzu daim etsin, hayirli evlat nasip etsin
Amin canım inşallah saol :) ama taktik aynı boşver kafana takma bende güzelim de geç :)

Yuzlerine ''kiskaniyorsunuz iste!'' desem rahatlarim da her gun yuz yuze bakiyoruz diye yapmiyorum.

Bence hala cirkin degilim

Size yapiyorlar mi peki? Genel olarak kiskanclik yani.
Liseden kalma bir arkadaşım bana çok muhalefettir yani ama iyi bir insan olduğumu söylerler belkide içten içe kıskanıyorlardır pek aldırış etmiyorum açıkcası sizdede öz0nde iyi bir insan olduğunu sezdim n3 yalan söyliyim :)

Galiba ask anlayisim fiziksel begeniye dayali.

Bilmiyorum ki benim kriterlerim de gorsellikle ilgili

Ay tesekkur ederim, sevindim gece gece

Fazla savunmasiz gorup hirslarini, komplekslerini kusuyor olabilirler uzerime. Umursamadikca gicik oluyorlar. Artik onlar icin degil kendim icin yasiyorum.

Hakkimizda hayirlisi, samimi kalple diliyorum.

Ay tesekkur ederim, sevindim gece gece

Fazla savunmasiz gorup hirslarini, komplekslerini kusuyor olabilirler uzerime. Umursamadikca gicik oluyorlar. Artik onlar icin degil kendim icin yasiyorum.

Hakkimizda hayirlisi, samimi kalple diliyorum.
Ya bizi koruma altına alsınlar neslimiz tükeniyor mu acep ne :)

Ya bizi koruma altına alsınlar neslimiz tükeniyor mu acep ne :)

Cok guzel olur ya

Enerjimi somuruyorlar, insanin iki cift laf edesi kalmiyor.

Eziklenmekten, azarlanmaktan, ogut dinlemekten ve yersiz+asiri elestirilmekten yoruldum. Ben aynisini yapmiyorum diye pisirik sanmalarindan da biktim.

Ozguven cok onemli de celik gibi sinir de lazim bana.

Şimdi bu yazdığını okuyunca birden aynada kendimi gördüm:) kendini savunmak inan bana çok önemli bende eskiden çok suskun birisiydim ama biraz bu sorunumu aştım sanada taktik verebilirim :) aigerim

Şimdi bu yazdığını okuyunca birden aynada kendimi gördüm:) kendini savunmak inan bana çok önemli bende eskiden çok suskun birisiydim ama biraz bu sorunumu aştım sanada taktik verebilirim :) aigerim

Guzel olur, ihtiyacim var

daha 21 yaşından ne akademik kariyeri daha öğrenci olmalısın güldürdün konuya gelince kendine güvenini sırf sevgili aşk meşk meseleleriyle sınama, zekan, karakterin, başarınla sına. özgüven insanların sana tavırlarına bakarak oluşturulmaz, içten gelmeli

Ben aşkın güzellikle alakalı olmadığını düşünürdüm ta ki çok güzel bir kız arkadaşım olasıya kadar.
Kızın hayatını görünce dedim ki benim yaşadığım aşk değilmiş

O öküz bildiğimiz erkekler bir dile geliyorlardı aklın şaşar. Boşa "güzel söyletir" dememişler.

Yani öyle peşinden koşulan ekstrem şeyler yaşayan kızlar çok güzel kızlar oluyor hakkaten bu burda bir dursun.

İnsanlar sana öyle davranıyorsa muhtemelen sen onlara bu izni ve hissi veriyorsundur.Davranışlarını bir masaya yatır ve bak bakalım kesin bir şeyler çıkar.

Guzel olur, ihtiyacim var
Gözlemlediğim kadarıyla dışadönük insanların özgüvenleri daha yüksek
İçe dönük insanlar daha ezikmiş gibi görülüyor bu zamanda
Örneğin sana bişey söyledi yada muhalefet edip ezmeye kalktı kısaca kısa kes diyebilirsin yada daha kaba olup kes dersin bunu formülü yobaz ve kaba olmakta inan kardeşim ben demedim işe yarıyor
Sonra birisiyle konuşuyorsun veya tartışıyorsun araya üçüncü kişi girdi sen karışma diyebilmelisin yani kısaca böyle :)

Bir kere cok cok yakisikli bir adam asik olmustu bana. Ilk gordugunde soyledi, her gordugunde devam etti. Gozleri butun halinde yaldir yaldir parlardi. Gunluk konusmayi iltifata baglardi fark etmeden. Icim titrerdi, neyimi begendi diye dusunurdum ama.

Cok guzel olduguma inandiramadi ama en azindan guzel oldugumu dusunurdum. Simdi bulundugum ortamda ise vasatin bile altinda bir dis gorunusum oldugu vurgulaniyor. Cok garip...

Sonra ozguvenimde de guzellik algimda da degisimler oldu iste.

Izin vermekten cok bazi insanlar cok hadsiz. Zayif nokta aramak en buyuk ugraslarindan biri.

Eskisi gibi olmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…