Özgüven sadece beğenilmek mi?
Neden sahip olduğunuz onca diğer şeyle mutlu olmaya çalışmıyosunuz.
Yaş kaç ?
Yani ben ortalama ustu guzelligi olan, asik olunup pesinden kosulacak degil de direkt evlenme teklif edilecek kizim. Ya da begendiklerinin onu begenmeyecegi secme luksu olmayan kizcagiz
Kendine acıyorsun, bu cümlelerin altında kendine acıma hissi var.
Bu elektriğin insanlara geçer sen farkında olmadan.
Önce kendine bunu yapmaktan vazgeç.
Tam da boyle hissediyorum.
Hem de nasil geciyor.
Sevdigim adama mi acilip kurtulsam? Nasil gecer bu acima hissi?
Kendi kendine zorlanırsın ama imkansız değil, sadece "Ben mağdurum" kısır döngüsünü kırman lazım.
Kendini ve hayatı olduğu gibi kabul edeceksin,
Çevreni suçlamayı keseceksin ve kimseden ekstra muamele beklemeyeceksin.
Bir süre kendini eleştirmeyi de keseceksin.
Yoksa bu durum alışkanlık yapar ve depresyona doğru sürükler.
İnsanların çoğunun depresyona girmesinin sebebi, bu çöküş evresini fark edememek: "Kendine acıma"
Bence seni beğenmedikleri için değilde karşı taraftan çok beklentin olduğu için olabilir yani hem yakışıklı hem şu hem bu dört dörtlük birini bulamazsın diye düşünüyolardır aynı yaşlardayız bende arkadaşlarımdan biliyorum
Evet abartılı tepki veriyosan damarına basıp gülüyolardır :)Kriterlerimden de vazgecemiyorum iste.
Mesela boy cok onemli benim icin
Galiba biraz da psikolojik baski yapip tepkilerimi izlemekten hoslaniyorlar
Benimle aynı yaştasınız :) çevrenizi fazla aldırmayın belkide kıskanıyorlar olabilirler
Evet abartılı tepki veriyosan damarına basıp gülüyolardır :)
Benimle aynı yaştasınız :) çevrenizi fazla aldırmayın belkide kıskanıyorlar olabilirler
Evet bak kıskanıyo da olabilirler benim üniden arkadaşlarım vardı 2 tane eşimle sevgiliydik sürekli yakışmıyosunuz sana layık değil daha iyisini bulursun sen onu sevmiyosun deyip duruyolardı hergün bunları duyunca bende acaba doğru mu gibi şüpheye düşmüşüm salak gibi sonra herkesin bizi çok yakıştırdığını görünce anladım kıskandıklarını21 yasinda muzmin bekarmisim gibi davranilmasi sinir bozucu
Hayir bir de sevdigim biri var, ya beni begenmezse diye kuruyorum kafamdan.
Öyle deme bence ünide yanlız kalmak kötü oluyoYuzlerine ''kiskaniyorsunuz iste!'' desem rahatlarim da her gun yuz yuze bakiyoruz diye yapmiyorum.
Bence hala cirkin degilim
Size yapiyorlar mi peki? Genel olarak kiskanclik yani.
Evet bak kıskanıyo da olabilirler benim üniden arkadaşlarım vardı 2 tane eşimle sevgiliydik sürekli yakışmıyosunuz sana layık değil daha iyisini bulursun sen onu sevmiyosun deyip duruyolardı hergün bunları duyunca bende acaba doğru mu gibi şüpheye düşmüşüm salak gibi sonra herkesin bizi çok yakıştırdığını görünce anladım kıskandıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?