İyi akşamlar kızlar. Bir derdim var ve kimseye danışamıyorum. Benim sorunum son birkaç senedir içimdeki sıkıntı, bunalım. En baştan başlamam gerekirse aslında çocukluktan beri çok dışa açık bir çocuk değildim hep içime kapanık büyüdüm büyütüldüm. Pısırıktım yani. Bu hal ben büyüdükçe de devam etti. Şuan 21 yaşındayım ama çok özgüvensizim. Arkadaşlarım çevrem çok güzel olduğumu söylüyorlar bunu bende biliyorum, bakımlıyımdır da. Ama nedense bu zamana kadar bir tane doğru dürüst ilişkim olmadı. Bu yaşıma kadar 2 ilişkim oldu ve en uzun süren 2 aydı. ilkinin acısını 3 sene çektim ikincisi ise hızlı başladı ve henüz yeni bitti. İlişkilerim bittikçe ben daha çok içime kapanıyorum. Şuan eski sevgilimle karşılaşırım diye dışarı çıkmak bile istemiyorum. Son ilişkim beni o kadar yıpratmadı aslında ama günlerdir o kadar morelim bozuk ki. Artık hayatımda doğru dürüst bir insan olsun seveyim gerçekten sevileyim istiyorum. Ama çevremde yok, biriyle doğal yollardan tanışıp flört edip doğru dürüst bir ilişkiye başlayamıyorum. İnternetten tanışmakta istemiyorum önceki sevgililerimle internetten tanışmıştım çünkü. İnternetten başlayan ilişkinin kalıcı olduğuna da inanmıyorum artık. Sizlere sormak istediğim şey ise; nasıl çevre yapıp doğal yollardan biriyle bi ilişkiye başlarım, özgüvenimi nasıl kazanabilirim?