Özgüvenim Tükendi

İki yıllık 'sivil havacılık kabin hizmetleri' okuyup hostes olan birini tanıyorum. Gerçi hostes olmak için özel olarak okumaya da gerek yok. Şartlara uyan herkes başvurabiliyor.
Konunuz icinse ben de benzer durumdayım, yalnız değilsiniz .

Önlisans mezunu olunca devlete giremezsin lisans kpss girebilirsin sadece. Bence polislik subaylik vs sınavlarina gir

Muhasebe alanında da başlayabilirdiniz, öncelikle ön muhasebede çalışırdınız öğrenene kadar. Denemeden bilemezsiniz ki, çocuk gelişimi okuyacaksınız da kreş ve anaokulu ortamında çalışmak ister misiniz? Mesela hiç bana göre bir iş değil sürekli çocuk curcunası Finans alanını sevmediğinizi o alanda hiç çalışmadan bilemezsiniz. İş hayatı ile çok farklı, bence en kısa zamanda alanınıza yönelin derim ben.

Peki siz önlisans mezunu muydunuz?

Formasyon almadan olmuyor canım mecbursun yanı. Yard. Ogretmenlık yaparım dıyorsan onun ıcın 2yıllık bıtırmen yeterlı. Lısans mezuniyeti ve pedagojık formasyonu alman şart
Peki yardımcı öğretmenliğin çalışma koşulları çok mu kötü? Ben aynı zamanda ispanyolca biliyorum, enstrüman çalabiliyorum. Bunların hiç mi katkısı olmaz?

merhaba konunuzu okudum ve sizin adınıza gerçekten üzüldüm çünkü işsizlik gerçekten çok zor benim size şöyle bir önerim olabilir bilmiyorum duydunuz mu ama ahmet yesevi üniversitesinde bilgisayar mühendisliği ve endüstri mühendisliği uzaktan eğitimle alınabiliyor vizeler online oluyor finaller odtü de oluyor diye biliyorum üniversite sınavına girip başarı sıranızla kazanıyorsunuz çok aşırı bir çalışma istemiyor sizin de alt yapınız var bence kazanabilirsiniz bir araştırın derim

Ben ocakta isten ciktim coook memnunum ihticayim olmadigi surece calismam ya da istedigim gibi bir is bulana kadar kime ne?herkes kendine baksin

ülkede işsizlik cok evet ama iş begenmeyen daha çok :)
5 yıl evde oturmak cok bunalticidir bence calismadikca tembellik çökuyor ustune insanlarin ozguven de beraberinde gitti mi tamam geriye bir sey kalmiyor..Simdi tekrar oku bitir is bul evlen derken hayat bitecek daha mantikli kararlar alin bence..

Peki yardımcı öğretmenliğin çalışma koşulları çok mu kötü? Ben aynı zamanda ispanyolca biliyorum, enstrüman çalabiliyorum. Bunların hiç mi katkısı olmaz?
Dıploma + formasyon yoksa donanımın pek bı hükmü yok. Cunku öğretmenlik yetkiniz yok yardımcı ogretmensınız adı ustunde ogretmenın yapamadıgı yapmak ıstemedıgı ıslerı sız yapıyorsunuz zaten eger ozel okulda calısacaksanız dıl derslerıne brans ogretmenlerı gırıyo sızın ıspanyolca bılmenız orda pek ıse yaramıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…