- Konu Sahibi BAHARI BEKLXIXYORUM
-
CANIM MERHABA;
sana öncelikle sunu söylemek istiyorum kendini aşağılamakla biyere varamazsın ayrıca her anlamda çok iyi olmak zorunda değilsinki mesela ben hayatımda hiç dantel yapamdım bana hep beceriksizsin derlerdi ama hep solak olduğumu sölerdim yapamıyorum derdim ama bunun için hiç üzmedim kendimi sende yapma bi yandan fire veriyosan mutlaka iyi bi yönün vardır iş yerinde problem yaşıyorsan çekingen olma herşeyede atlama ama girişimci ol bak beni eleştirdiklerinde önce bi bakarım dedikleri gibi olsam bana uyarmı kişiliğimi kontrol ederim bana uyarsa yapmaya çalışıyorum ama yok beynime aklıma tersse yapmıyorum hem hamur işini bu kadar takma kafana bak herşeyin hazırı var üzülme:) sen kendini önemsersen herşey yoluna girer kimsenin kimseden üstünlüğü yok ki sevgiler..
akadaşlar bana yardım edin benim özgüvenim yok.hep kendimi eleştiriyor ve aşağılıyorumsenağlamabu halimden memnun deilim ama kendimi sevemiyorum.konuştuğum kişiler farkına varıyor dahada üzülüyorum.:çok üzgünüm:ben neden böyleyim:sm_confused:bana bu konuda yardımcı olun lütfen:a015:
bilmiyorum daha açık olayım şimdi benim üvey babam var beni çoçukken gittiği yere kötülüyordu ben duyordum 9 yaşlarından beri. evde kendine ait eşyalar dokundurmazdı kendine ait dediğim kendi aldığı televizyona felan birde ben çok ders çalışırdım aslında dersi anlamadığı için bir dersin başında saatlerdir uğraşırdım ve işle hiç ilgilenemezdim ne biliyim böyle işte daha nasıl anlatayım sevilmediğimi düşüüyorum insanlar benle ilgilensede bana yapmacık gibi geliyor.anneme çok bağlıyım ama bazen anneni severmisin dedikleride düşünüyorum benimki sevgimi mecburlukmu ihtiyacmı yani annem çok iyidir ama ne hissettiğimi bile bilmiyorum yani sevgiyi bilmiyorum.kendime güvenim yok çoğu zaman kendimi rüzgarın önündeki kuru yaprağa benzetiyorum hayat kendiliğinden beni götürüyor ama nereye
baharı bekliyorum peki arkadaş çevren nasıl geniş midir çevren.yani genelde yalnızmısındır? yada arkadaşlarınlamı vakit geçirirsin?
Özgüvenini kazanmak ve geliştirmek istiyorsan yeteneklerini önemse ve kabuğundan çık. Daha rahat ve girişken davranmayı öğren. Fikirlerini daha sesli ifade edebilirsin. Sorumluluklar al. Enerjik olmak için bu tür insanları kendine örnek alabilirsin. Cesaretli ol, hata yapmaktan korkma. Başarısızlıkların birer ders olduğunu ya da başarı yolunda küçük molalar olduğunu düşün. Elde ettiğin her başarıyla özgüveninin arttığını göreceksin. UNUTMA CANIM BU DÜNYADA SENDEN BİR TANE DAHA YOK..KENDİNE GÜVEN:))
bendede bi özgüven fazlalığı var bu yüzden kimseyle arkadaşlık edemiyorum bazılarının kıskançlığı ya da benim beğenmemem yüzünden elimde değil herkese gıcık oluyorum bişeyi 40 kerede anlamayınca bitiyo konuşmuyorum selam bile vermiyorumya da insanlar sözlerinde drmayınca falan çok kırıcı oluyorum birinin arkasından konuşup yüzüne iyi davranınca sanki bana yapılmış gibi otu b..u bahane edip kavga çıkartıyorum ve hep mutsuzum
hiç arkadaşım olmuyo yani kim bir adım atsa ben kaçıyorum
mutsuzum mutsuzum özgüven eksikliği düzelir canım ne ki bir samimi arkadaş bul ya da bi sevgili yeter giyim tarzını saçının rngini falan değiştir her işe başarırım ben diye başla için tekrar et harikayım ben başarıcam diye en basit şeylerde bile kendini ödüllendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?