Merhaba arkadaslar.. o kadar icim daraliyorki... evliyim kayinvalidemle o kadar sey yasadim esimle artik yuzgoz olduk kavga gurultuden. Kv oglunu benle paylasamadi cocugum oldu cocugu benle paylasamadi. Tek emeli bizimle oturmak tehtit gibi kullaniyor resmen.Arkamda kapi gibi bir ailem yoktu. Kimse sahip cikmadi. Simdi bes yillik evliyim yuz senelik evli gibi hissediyorum. Kavga olmasin diye hep alttan aliyorum. ama evlenmeden once boyle degildim kendi oz guveni yuksek biriydim. Simdi cok uzuluyorum boyle yasadigima. Cok taviz veriyorum hic soz hakkim yok sanki. Biktim yoruldum. ne yapmaliyim. Hep korkuyla yasiyorum uyurken bile icimde bir korku var.
Ogluna torunina cok duskun her kavgayi ona cevirdi. ayrilmak istemiyor oglundankayınvalidenizle anlaşamıyorsunuz . tek emeli sizinle birlikte oturmak ama bunu nasıl tehdit gibi kullanıyor anlamadım?
cok haklisin. Esim sinir koyamadi en basinda ben istemiyorum dedikce ustume ustume geldi. Evliligimi mahvettiiş eşinde bitiyo ama malesef ana kuzusuysa yapacak cok bişey yok dolduraşa gelmicek işte eşin sınırları korumayı bilecek konuyu önce eşinle cöz onunla konuş sıkıntını anlat derim ben
Nasil neden? bende sizi pek anlayamadim. Yanlis anlamayin. Korkuyorum. Yasadiklarim cok agir geldi. Esim tam ana kuzusu. Annesi hep dolduruyor. Kadin resmen acigimi ariyor. Bir yerden yakalayip ortaligi ayaga kaldiracak. Oglumu bende aldi diye.Sonra bizim yanimiza gelecek
Merhaba arkadaslar.. o kadar icim daraliyorki... evliyim kayinvalidemle o kadar sey yasadim esimle artik yuzgoz olduk kavga gurultuden. Kv oglunu benle paylasamadi cocugum oldu cocugu benle paylasamadi. Tek emeli bizimle oturmak tehtit gibi kullaniyor resmen.Arkamda kapi gibi bir ailem yoktu. Kimse sahip cikmadi. Simdi bes yillik evliyim yuz senelik evli gibi hissediyorum. Kavga olmasin diye hep alttan aliyorum. ama evlenmeden once boyle degildim kendi oz guveni yuksek biriydim. Simdi cok uzuluyorum boyle yasadigima. Cok taviz veriyorum hic soz hakkim yok sanki. Biktim yoruldum. ne yapmaliyim. Hep korkuyla yasiyorum uyurken bile icimde bir korku var.
Cok konustum yapacak biseyim yok annem o atacak degilim gibi seyler soyledi. esim haricinde biseyler yapmaliyim ama icinden cikamiyorum kadin beni cok korkuttuNeden korkuyorsun alttan alıyorsun esınle acık acık konus huzursuz oldugunu bellı et
Evet maddi gelirim yok maalesef. Kv arada oglumu benden ayiramazsin diye cok kavga cikardi. Onunla oturacagima ölürüm daha iyi nefret ediyorum kadindan. Herseye karisiyor zaten yakin oturuyoruz. alttan almasam yine kavga gurultu cikacak esim zaten onun tarafinda.canım şöyle neden:
yani gece yatarken bile korktuğun şey kayınvale yaşamak zorunda kalman mı?
arkanda ailen olmayabilir, sana sahip çıkacak kimse de
ama sen neden herşeyi alttan alıyorsun? ne insanlar var, hiçkimsesi olmayan, bu insanlar herşeyi alttan mı almalı?
yani
kimseye ses çıkaramaman, her şeyi sineye çekmen, geceleri uykunu kaçıracak kadar korkman neden?
ayrıca kayınvaliden "evlenmiş" oğlu için "oğlumu benden aldı" diye ortalığı ayağa kaldırsa ondan yana olacak olanlar kimler?
"oğlumu benden aldı" çok saçma birşey değil mi? kim neyi muhatap alacak?
ne yapacak zorla mı gelecek size?
anladığım kadarıyla kendi maddi gelirin yok, o yüzden mi bu kadar susuyorsun???
Keske diyebilsem...lütfen çalışıyorum işim var de
Evet maddi gelirim yok maalesef. Kv arada oglumu benden ayiramazsin diye cok kavga cikardi. Onunla oturacagima ölürüm daha iyi nefret ediyorum kadindan. Herseye karisiyor zaten yakin oturuyoruz. alttan almasam yine kavga gurultu cikacak esim zaten onun tarafinda.
Aslinda haklisin bir kere tam kopsa gurultu hersey yerine oturacak ama nasil olacak benim yuzumden olsun istemiyorum kv. Bisey yapsinki esim annesinin gercek yuzunu gorsun. Bana inanmiyor. Biz ask evliligi filan yapmadik. Ama tabiki kocam sevdim. O da beni sevdigini soyluyor ama annesi konularinda adam 180 derece donuyor resmenben aslında çocuklarını büyütürken seven sahip çıkan anne - babaların mümkün olduğu kadar tolere edilmesinden yanayım
ama
anladığım kadarıyla sizin kayınvalide bu sınırı çoktan aşmış
alttan almazsan kavga gürültü çıkacak ya
bir kere tam kopsa o gürültü belki çok şey değişir
bir kere, ısrarla, istikrarla tepki koysan? olmaz mı?
bu hayat böyle korku, endişe, mutsuzluk içinde geçmez ki, hasta bile olursun, bu stresle sağlığını bile kaybedebilirsin
hatta bu tepkiyi tamamen susarak bile koyabilirsin belki
bu konu hallolana kadar eşinle hiç konuşmasan?
ama yeni bir soru var tabi, soru şu: eşinin seni gerçekten sevdiğini düşünüyor musun?
şu anda annesinden taraf gibi görünüyor olabilir, ama seni gerçekten sevip sevmediğini biliyor musun?
Aslinda haklisin bir kere tam kopsa gurultu hersey yerine oturacak ama nasil olacak benim yuzumden olsun istemiyorum kv. Bisey yapsinki esim annesinin gercek yuzunu gorsun. Bana inanmiyor. Biz ask evliligi filan yapmadik. Ama tabiki kocam sevdim. O da beni sevdigini soyluyor ama annesi konularinda adam 180 derece donuyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?