- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
-
Kitap okuyabilirim :), resmim çok kötü, yok çalışmıyorum ,20li yaşlarAyağa kalkarak :)) Salmışlığı bi kenara atın. Bi psikoloğa ihtiyacınız yok çünkü sizin en iyi psikologunuz yine sizsiniz. Bi uğraş bulsanız? Resim çizmek gibi, kitap okumak gibi ? Çalışıyor musunuz ? Bi de yaşınız kaç sorması ayip
Yaşadığım kötü olayları unutmuyorum ki zaten insanlar unutturmuyor , çok takıyorum kafama insanların dediklerini , karamsar bakıyorum hayataAyağa kalkarak :)) Salmışlığı bi kenara atın. Bi psikoloğa ihtiyacınız yok çünkü sizin en iyi psikologunuz yine sizsiniz. Bi uğraş bulsanız? Resim çizmek gibi, kitap okumak gibi ? Çalışıyor musunuz ? Bi de yaşınız kaç sorması ayip
Oku, yaz, çiz, gez, toz, kendine vakit ayır. Bak hatta yazma becerin varsa bi kitap çıkarmak için ayağa bile kalkabilirsin. Dönüm noktası olur :)Kitap okuyabilirim :), resmim çok kötü, yok çalışmıyorum ,20li yaşlar
Benim çok tuhaf ve basit bi felsefem vardır kendimceYaşadığım kötü olayları unutmuyorum ki zaten insanlar unutturmuyor , çok takıyorum kafama insanların dediklerini , karamsar bakıyorum hayata
Evet suçlu görüyorum hep ama aslında tek ben suçlu değilim ama insanlar kendi suçunu görmüyor, günah keçisi arıyor.Her olayda kendinizi de suçluyor musunuz,ben suçluyorum.
Sürekli aklıma geliyor,işsizim ondan sanırım.
Çalışırken olmuyordu bu kadar etkisi.
Unutmaya çalışırken insanlar hatırlatıyorsa da o insanlara kazıktan hallice lafları dizip,silip atıyorum hayatımdan.
Zaten kendime yeterince işkence ediyorum,densiz yaratıkları da çekemeyeceğim.
Aileden olunca da mı?Benim çok tuhaf ve basit bi felsefem vardır kendimcecanını sıkan olursa hem kafandan hem telefonundan heryerden sil engelle. Kendinden geçmene değer mi ? O konuşanlar senden çok mu iyi ? Çok mu kusursuz ? Sadece saklamayı ve konuşmayı iyi biliyorlar.
Evet inşallah motive olurumPsikolojik destek önemli elbette ama sizin kendinize inanmanız
Hayata tekrar motive olmanız daha önemli
Yazma becerim yok galiba ama günlük tutmayı düşünüyorum içimi dökerim, sonra da yakarım :)Oku, yaz, çiz, gez, toz, kendine vakit ayır. Bak hatta yazma becerin varsa bi kitap çıkarmak için ayağa bile kalkabilirsin. Dönüm noktası olur :)
Tabiki. Ben babamı silmiş insanım. Ha bebeğim oldu sırf bebeğim aile akraba kavramından uzak kalmasın diye görüşüyorum ama eğer bebeğim olmasaydı bi daha beni goremezdiAileden olunca da mı?
Valla ben de sileceğim bana Allah belanı versin dedi, bir de yediğimi içtiğimi felan başıma kalkıyorlar , hiç içimde sevgi kalmadı , şu sıkıntılardan bir kurtulsam gideceğim ancak bayram da oda belkiTabiki. Ben babamı silmiş insanım. Ha bebeğim oldu sırf bebeğim aile akraba kavramından uzak kalmasın diye görüşüyorum ama eğer bebeğim olmasaydı bi daha beni goremezdi
Ayrı eve miValla ben de sileceğim bana Allah belanı versin dedi, bir de yediğimi içtiğimi felan başıma kalkıyorlar , hiç içimde sevgi kalmadı , şu sıkıntılardan bir kurtulsam gideceğim ancak bayram da oda belki
EvetAyrı eve mi
Olabilir neden olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?