Merhava bayanlar, 4 yıldır tanıdığım bir arkadaş var kendisi erkek, ben 29 o 30 yaşında. Arkadaş olarak pozitif enerjili muhabbetini falan seviyorum ama şu da var şaka kılıfında gülerek söylediği bazı laflar beni olumsuz etkilemiş, kendime güvenimi kırmış ben bu durumu yeni yeni sorguluyorum inanır mısınız

Örnek vericem yurtdışında 2 günlük bi konferansa gitmiştim katılımcı olarak,o da katılmıştı. Konferansta benimle ilgilenen flört etmeye çalışan kişiler olunca alaycı gülümsemeyle izlemiş sonra da bu kişilerin "zevksiz" olduklarını ima edip kahkayayı patlatmıştı. Yine o gün sokakta yürürken ben bi mağaza önünde durup elbiseyi incelerken o da yine "bu elbise için iyi fizik lazım" deyip sırıtmıştı. Bunun gibi çok olay yaşadım kızlar gerçekten moralimi bozuyor, devamlı bana başka kızları başka kızların güzelliğini aklını filan övüp duruyor. Geçen konumda da yazmıştım beni belki Fransa'ya göndercekler o iş olmaz deyip moral bozuyor.
Kızlar benim çevrem çok geniş değil o yüzden mümkün mertebe arkadaş kaybetmeyim odaklı davranıyorum ama muhabbetinin güzelliğine rağmen bu çocuktan soğudum neden özgüvevinimi moralimi kırmaya çalışıyor anlamıyorum sonuçta o da bayan olsa bir nebze anlicam öyle bir durum da yok. Babaannem hep der "insan insaın zehrini alır" diye gerçekten arkadaş da lazım dediğim gibi bende çok yok ama bu çocuğu da çekemişyorum lafları artık batıyor siz olsanız napardınız