- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
Merhabalar. Eşim bana özgüvensiz pısırık biri geliyor. Ailemin yanına gideriz herhangi bir konu hakkında konuşmaz yorum yapmaz.
Kalabalık masada yemek yiyemez.
Herhangi bir konuda sorun çözme becerisi çok azdır. Ben çıkar yolu bulurum
Genel olarak her konuda pasiftir.
Araba sürmeyi bile bilmiyordu 30 yaşında adam. Bana biliyorum ehliyetim var dedi.
Ama hiç sürmemiş sadece ehliyeti almış.
Geçen yıl araba alalım dedim daha büyük şehre taşınmıştık lazımdı kendine kalsa almazdı daha.
Kp ile birlikte eşim araba kullanmayı öğrenmeye gitti bıkar kere öğrenemedi.
Kp eşime kızıyordu suremiyirsun bilmem ne.
Bir de insan eşine öyle davranılması tuhaf geliyor insan eşini daha bilgili güçlü görmek ister.
Ya 15 yaşındaki çocuklar merak ediyor öğreniyor sağdan soldan insan 30 yaşına kadar hiç mi merak etmez.
Kvalide yanına gideriz yatılı kalıyoruz orada. Eşim sanki küçük çocuk gibi davranırlar canımı sıkıyor benim bu konu.
Eşim kendince doğru bsy dese onlar onaylar tabi doğru haklısin diye. Halbuki eşimin dediği bana göre saçmadır.
Eşime evde sorumluluk verilmemiş hiç.
Her hizmeti başkasından bekler. Anne babası yaşlı da olsalar onun peşinde dolaşır.
Bir gün rahatsızım karnım ağrıyor eşimin memleketindeyiz. Dedim doktora gidelim.
Tamam babamlarla gideriz dedi
Ne alaka ikimiz gidemiyor muyuz dedim
Ben hastane yolunu bilmiyorum dedi
Orda kızdım ne demek bilmiyorsun (küçük ilçe zaten yaşadıkları yer )
Her yere babanla mi gideceğiz dedim.
Bir erkek karısını hastaneye götüremez mi öyle mi der yani. Acizlik bu bana göre
Başka konularda tartışmalarımiz da oldu
İçimden ona saygı duymuyorum. Kendimi övmeyeyim ama ben ondan daha çok şey bıliyorum ev işleri ile ilgili başka konularla ilgili
Ailemin yanındaydım onu özlemediğimı fark ettim. Belki sevmiyorum artık
Siz böyle birine katlanır miydiniz?
Kalabalık masada yemek yiyemez.
Herhangi bir konuda sorun çözme becerisi çok azdır. Ben çıkar yolu bulurum
Genel olarak her konuda pasiftir.
Araba sürmeyi bile bilmiyordu 30 yaşında adam. Bana biliyorum ehliyetim var dedi.
Ama hiç sürmemiş sadece ehliyeti almış.
Geçen yıl araba alalım dedim daha büyük şehre taşınmıştık lazımdı kendine kalsa almazdı daha.
Kp ile birlikte eşim araba kullanmayı öğrenmeye gitti bıkar kere öğrenemedi.
Kp eşime kızıyordu suremiyirsun bilmem ne.
Bir de insan eşine öyle davranılması tuhaf geliyor insan eşini daha bilgili güçlü görmek ister.
Ya 15 yaşındaki çocuklar merak ediyor öğreniyor sağdan soldan insan 30 yaşına kadar hiç mi merak etmez.
Kvalide yanına gideriz yatılı kalıyoruz orada. Eşim sanki küçük çocuk gibi davranırlar canımı sıkıyor benim bu konu.
Eşim kendince doğru bsy dese onlar onaylar tabi doğru haklısin diye. Halbuki eşimin dediği bana göre saçmadır.
Eşime evde sorumluluk verilmemiş hiç.
Her hizmeti başkasından bekler. Anne babası yaşlı da olsalar onun peşinde dolaşır.
Bir gün rahatsızım karnım ağrıyor eşimin memleketindeyiz. Dedim doktora gidelim.
Tamam babamlarla gideriz dedi
Ne alaka ikimiz gidemiyor muyuz dedim
Ben hastane yolunu bilmiyorum dedi
Orda kızdım ne demek bilmiyorsun (küçük ilçe zaten yaşadıkları yer )
Her yere babanla mi gideceğiz dedim.
Bir erkek karısını hastaneye götüremez mi öyle mi der yani. Acizlik bu bana göre
Başka konularda tartışmalarımiz da oldu
İçimden ona saygı duymuyorum. Kendimi övmeyeyim ama ben ondan daha çok şey bıliyorum ev işleri ile ilgili başka konularla ilgili
Ailemin yanındaydım onu özlemediğimı fark ettim. Belki sevmiyorum artık
Siz böyle birine katlanır miydiniz?